Komentari na vest

Fonsekina analiza Pavlovićevog napretka: Još nije odigrao meč bez greške

G

Grupa JNA

pre 20 minuta

Koga briga za Pavlovica. I ovako ne bi imao mesta od bonusa Djige koji bi uskoro trebao postati novi srpski reprezentativac. Samo prvo pasos da mu srede. Brzo ce to
G

Gostgost

pre 31 minuta

Upravo ono sto pricam vec godinama. Izlice sa pozicije, lose cita igru, ispada jako cesto i neverovatno lako, lose brani 1 na 1, igra emocijama, kad se nalozi najbolji na svetu, kad se ne nalozi, ne moze da se sastavi. Za 90% golova reprezentacije direktno ili indirektno kriv. Milan mora da pokusa da ga nauci jer su ga platili puno, i ako od njega ne naprave igraca, bacili su puno para. Monako i Bazel nisu imali tu presiju ulozenih para, i nisu morali da ga forsiraju, zato su ga jako brzo bacili na tribine. Cinjenica je da ima potencijal, da je jak, levonog, srcan, ali isto tako je cinjenica da ne razmislja, da samo reaguje, i da uopste ne razume ni taktiku ni fudbal. Mozda se to promeni za 4-5-6 godina kad sazri, ali ce biti jako tesko, i ko zna gde ce da bude tad. Za sada menadzeru da zahvali sto je dosao dokle je dosao, jer se vidi iz aviona da je ovo preveliki nivo za njega. Ako u Italiji ne nauci da bude bolji, pre svega takticki, nigde nece. Na zalost, to samo znaci da ce reprezentacija da ispasta jos jako dugo zbog njega.
T

Trebinje

pre 43 minute

Gde je i šta radi nesta iz Zenita hahahaha. Klupa 8 utakmicu zaredom
@

@trebunjac

pre 29 minuta

To sto ponovis glupost 100 puta zaredom ne znaci da je istina. Gorepomenuti Pavlovic je 2 godine bio na tribinama. Imas da izjavis nesto povodom toga?
C

CRAZY NORTH

pre oko 1 sat

srce je na mestu ali se glava posvađala sa nogama i rukama....🤖
M

Mile G

pre oko 1 sat

Rupcaga od igraca
Ž

Žocara

pre oko 1 sat

Definitivno treba da se radi sa njim, ali ako iole skapira zaktičke zamisli italijanskog fudbala, biće top štoperčina. Pa i jedan Vidić se mučio u Interu nakon Mančestera. Ni Milenković nije odmah zaigrao u Firenci. Tomović takodje čekao. Pa proces da Radovanović od zadnjeg veznog postane štoper. Setite se koliko su dugo Luković i Basta čekali svoju šansu u seriji A. Polako, biće mali pravi igrač. Srce ima, fiziku ima, radnu etiku ima, taktičku obuku će dobiti. Šteta što je Maldini otišao, on bi mu bio najbolji mentor.
K

Kalabasas

pre oko 1 sat

@Tomovic Lukovic Basta su se selili po udinama leceu ko god je hteo da ih primi...basta nije za 7 godina skupio 100 utakmica u seriji A....ovo je Milan velikan,Liga Sampiona...nema tu cekanja ako fonseka koji nije kalibar milana ne pokrene Tea i Leaaa leti on do nove godine...pavlovic je limitiran igra koliko moze.... A vidic i inter...dosao je bez kolena i kicme....sam je rekao u jednom intervju bilo me sramota pa smo raskinuli ugovor.
G

Gostgosy

pre oko 1 sat

Nije stvar u taktickim zamislima italijanskog fudbala, nego sa osnovnim taktickim zamislima. Ako ga ne sklone do 27., 28. godine iz ozbiljnih prica, verujem da ce tada konacno postati dovoljno zreo za neki visi nivo fudbala. Sad je ocaj zivi, jer igra emocijama, a ne glavom, a fudbal i taktiku uopste ne razume.
e

ercov

pre oko 2 sata

Na zalost, Fonseka je realno predstavio igru Pavlovica u Milanu. Kalabi nije problem fizicka predispozicija vec ona sto se najvise trazi kod "zabara", takticka. Drago mi je da je Fonseka iskren trener i da prica realno kako stvari stoje povodom Pavlovica jer samo tako ce mu pomoci da se bolje uklopi i pokaze svoje najbolje kvalitete.
V

Voždovac

pre oko 2 sata

Ja mislim da je Pavlović za klasu bolji igrač, nego što je Fonseka trener i taktičar. I pre će Pavlović da postane top klasa, nego što će Milan osvojiti nešto s Fonsekom.
V

Vec je top klasa

pre oko 1 sat

Al za klupu Milana
V

Vulex

pre oko 2 sata

Deckic ima 23god.. VVD je presao u Liverpul sa 26… On tek ima da uci ali najvise me odusevljava njegova fizicka dominacija, decko je tenk

bez_EU4ije

pre oko 2 sata

Lepo Fonseca reče: "Pavlović mora da se popravi u defanzivi". I to nam je drugi najbolji štoper u reprezentaciji kojoj je odbrana jači deo. Možete misliti kakvi su nam ostali defanzivci i reprezentativci. I šlag na torti je dunster Kiksi koji ne ume posložiti naše limitirane igrače, tako da se nemamo čemu dobrom nadati.
G

Gostgost

pre 42 minute

Ne, on nije drugi najbolji stoper. To sto ga Grobari proglasavaju za takvog je njihova stvar. Ima sigurno 4-5 igraca koji su bolji od njega, a zastp on igra, to je pitanje za Piksija.
P

Petrinjo7272

pre oko 2 sata

Sirovina bez 2gr mozga, zato i zalece tako beskrupulozno, ne razmišlja, nema čim.. Kad krenem napred sa loptom kao bombu da ima u nogama, tako je vodi, pozrtvovanje na nivou jedino, ako je to dovoljno da se igra u Milanu nije ni čudo sto su na ovim granama u odnosu na Berluskonijev Milan.
O

Obi Mikel

pre oko 2 sata

Kalaba izmislio fudbal za ceo vezni red reprezentacije Srbije. Brat ima veća jaja od svih njih zajedno i što je je još žalosnije bolji dribling i tehniku. Da on ne napada i prelazi u polje napada, ne bismo prešli centar nikada, eventualno kad golman gađa Mitra
M

MisterM

pre oko 1 sat

Kalaba, brat? Mnogo si se istripovao.
T

Tako je ali za malo

pre oko 1 sat

To je dokaz nedostatka zahteva i nediscipline(improvizacije) u nasoj reprezentaciji.
G

Gostgost

pre 40 minuta

Da on ne prelazi u polje napada, ne bi saigracima, konkretno veznjacima i krilima, pravio guzvu i onemogicavao ih da igraju tako sto im oduzima prostor. Da on ne prelazi u polje napada, ne bi morali veznjaci i krila da se vracaju nazad da pokrivaju rupu koju on napravi, nego bi igrali ono sto treba da igraju. Samo fudbalskim analfabetama i Grobarima je normalno i pozeljno da stoper u svakom drugom napadu izlice u protivnicki sesnaesterac.
V

Vzz

pre oko 2 sata

I bes njega ste gubili, stavi sebi prst u celo i zapitaj se malo
S

Sedorf10

pre oko 2 sata

Iako je u fizickom smislu prava zver od igraca. Postoji razlog zasto Pavlovic greje klupu u Milanu, i zasto je pre toga oteran iz Monaka. Razlog je njegovo odsustvo smisla za citanje igre i postavljanje u prostoru. Tu je Pavlovic karastrofalan. Iskreno se nadam da ce ga Italijani tome nauciti, jer i oni vide da se isplati biti malo strpljiviji sa njim, jer je u fizickom smislu bas dobar. Bas bi nam za reprezentaciju valjalo da ga Italijani nauce neke stvari.
P

Peki30

pre oko 1 sat

U pravu si, čitanje igre i postavljanje su i najbitnije karakteristike vrhunskih štopera, a italijani su majstori toga, od Baresija, Neste, Kanavara, imali su masu igrača koji nisu bili fizički ni jaki, te niski, ali su bili majstori čitanja i postavljanja. Kalaba to mora da nauči, da ne istrčava previše napred, već da bude taktički disciplinovan na svojoj poziciji, bez izletanja napred. Ponese ga prečesto igra, krene napred, što reče neko gore, igra srcem, mora malo glavom, razumom, samo treba da bude pozadi, u liniji. Uz njegovu fiziku i osećaj za kreiranje igre i iznošenje lopte napred, ako savlada ove italijanske veštine defanzive mogao bi biti top štoper. Mada ne ide to lako, ima tu i urođenoj osećaja
V

VasiliS

pre oko 2 sata

Ako cemo posteno, ti jos nisi spremio ekipu za mec bez nekoliko gresaka u taktici, izboru igraca, izmenama.
P

Prijatelju

pre oko 1 sat

Ako cemo posteno, ti nisi neko cije bi ga misljenje osporilo.. Misliš isto tako i za pobedu nad Interom da je bila pogresna taktika i izmene?
S

Saturn

pre oko 2 sata

Pavlovic mora malo vise da razmislja kad igra , a ne da ide srcem na svaku loptu .
G

Grupa JNA

pre oko 2 sata

Nesta iz Zenita zvani fikcija zbog transfera popio klupu 😂😂😂
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 2 sata

Kakve veze ima Strahinja Eraković sa vešću o tome kako je Fonseka izjavio da je Pavlović u svakoj utakmici koju je igrao pravio greške.Da li ste ti i još dosta njih pri čistoj svesti i zdravoj pameti kada pišete ovakve komentare. Ovakvi komentari samo govore o vama ko ste i kakvi ste ljudi.
@

@zauvek Zvezdas

pre 37 minuta

Ti ostali su isto on, samo sa drugih nikova. Grupa JNA, Lazeta, lzt, vzz, Guh, Jole 39, i jos bar 20 drugih nikova je sve ovaj isti lik.
@

@zauvek Zvezdas

pre 28 minuta

Evo ga gore jos - trebunje, trebunjac, i ostale varijacije na tu temu, isto taj lik