Komentari na vest

Flikova Barsa brutalna - pet torpeda u Žutu podmornicu; Ter Štegen u suzama iznesen sa terena (VIDEO)

K

Khanbg

pre oko 2 sata

Zanima me gde je onaj lik sto kaze da nije do trenera, u slucaju piksija. Evo ovo je dokaz sta znaci trener.
T

Tln

pre oko 2 sata

Ovaj svabo ce dugo ostat u Barseloni.
v

vare

pre oko 2 sata

flik je odličan.trener nisam imao neko.mišlenje o njemu ali vidi se da je odličan.barsa kida.još da su doveli wilijamsa tek bi to bio drim tim
j

just

pre oko 3 sata

9 bonusa, 5.6 tinejdzeri i sve Spanci
J

Just

pre oko 3 sata

Ne moraju da se daju pasose
t

tre

pre oko 3 sata

isto kao Zeljko u srpskoj kosarci
M

Milence Pilence

pre oko 4 sata

Melju li melju💪✌️... Ne ponovio nam se Dinamo🤭🤷‍♂️...
F

Flikinjo

pre oko 4 sata

Jeste pocetak sezone ali mi je neverovatno sta uradi ovaj covek od Barse. Kad se pogleda na papiru coveku cela klupa B tim i samo svako kolo izvuce nekog igraca koji pocepa. Bas pokazuje na pocetku sta znaci sjajan trener.
P

Penal Madrid

pre oko 4 sata

Sta reci sve cestitke za Flika i ovu decu sa kojom nastupa. Ovo su sve golobradi omladinci iz La Masije koji imaju po 17-18 godina. A danas ih je imao 7-8 u timu na vrucem gostovanju Viljarealu i pukla je petarda kao od sale. Veliki broj igraca iz prve postave mislim da ih je osam ukupno zbog povreda ne mogu nastupati za prvi tim. Ali Flik sa ovom decom iz Barse B igra da se to ne primecuje na terenu. Sa takvom lakocom sampouzdanjem borbom energijom da mu treba odati pocast za dosadasnji rad. Sest utakmica u prvenstvu isto toliko pobeda za svaku pohvalu je Nemacki strucnjak.I kazu posle nije do trenera Cavi bi se pogubio sa ovako okrnjenim sastavom.
G

Gost "

pre oko 4 sata

Ono protiv Monaka je bilo malo za kladionice jer treba pokriti plate , budzet itd...

KoRn

pre oko 4 sata

Kada Mesi ode iz Barselone onda im jedino ostaje borba za opstanak. HAHAHAHAHAHAHAHAHA Sve samo eksperti.
6

63

pre oko 4 sata

Давно нисам одгледао овако добар меч.... наизглед убедљива победа али могло је да буде свашта
B

Barsaa

pre oko 4 sata

Zanimljiva utakmica za gledanje, bez odbrane sa obe strane. Viljareal imao brdo sansi i lako je ovo moglo da ode na drugu stranu. Barsa ima bas mnogo problema sa povredama i to se vidi na terenu. Klinci igraju dobro ali mnogo grešaka tu ima na sredini terena. Šteta za Ter Stegena, izgleda da je teža povreda. Za ovog malog Jamala nema sta da se kaže, klasa. Čeka se povratak Gavija, De Jonga, Arauha pre svih. Da se malo zategne odbrana jer Martinez dosta luta. Ne znam sto Barsa vec godinama ne dovodi desnog beka da vratim Kundea na stopera i da to bude sigurnije malo. Mali Kasado, cigra. Agresivan, brz, odlican na lopti. Rafinja, preporodjen, mada on nikad nije bio toliko loš koliko su mediji naduvali tu pricu. Čini mi se kao da se Pedri malo slabije snalazi u Flikovoj mašini i mislim da ce da izgubi mesto kad se vrati vezni red. Gavi je pravi igrač za ovaj sistem i on će da preore teren svaku utakmicu, pod uslovom da se vrati onakav Gavi kakav je bio pre povrede. Od De Jonga očekujem da poveze redove i da stane na loptu kad bude trebalo, jer to sad baš fali. Od ovog Fatija ne ocekujem nista, ali ko zna, mozda proigra. Ofanzivno Barsa odlicna, defanzivno škripi.
A

Aleksejko

pre oko 4 sata

U kom univerzumu je moglo davode na drugu stranu? Sa ovakvom igrom Barselona bi na koju god stranu okrenes dal pet komada, moglo je na drugu stranu jedino da je Viljareal dao 6 komada
S

Saturn

pre oko 4 sata

Pedri se nije uklopio ahahahahahaahah , pa sta ti gledas , dvaku utakmicu vuce loptu ko Iniesta kicno , pod presingom njemu ide lopta u noge on je iznosi u odbrani kida , svi mogu izaci iz podtave Pedri igra sigurno !
a

afadfa

pre oko 2 sata

Pedri je fantastican od pocetka sezone, mozda i najbolji igrac Barse, bar po meni... Igra i kao dupli pivot i kao 10ka po potrebi, lopta je uvek i sigurnim nogama kod njega, uvek zna gde treba da bude i gde da posalje loptu... Flik mu je nasao ulogu i bukvalno cepa... Nece izgubiti mesto pa taman i da kupe jos 5 veznjaka
A

As77

pre oko 4 sata

Ne znam koji klub ima vise povrijedjenih od barse
P

Pedri

pre oko 4 sata

Kakvi cigani igraci Viljareala ( dvojica bivsih igraca Barcelone) udaraju Yamala u 90 minuti i idu namjerno da ga povrijede
A

Apis1917

pre oko 4 sata

Na'ebali su sad...Ter Stegen povredjen 7-9 meseci a zamenu nemaju.
g

gdsdgsdg

pre oko 2 sata

To im je najvece pojacanje lol
j

jovanczv

pre oko 5 sati

Zvezdasi zele da vide naseg Messija Maksimovica!!!
J

Junker

pre oko 5 sati

Kao sto sam pisao, utakmica sa Monakom nista nije pokazala, prosto desio se los dan. Barsu moze da poremeti samo sto im se igraci povredjuju kao na traci.

Fear The Beard

pre oko 5 sati

Mnogo jake rivale imamo u LS.
S

Scaloneta

pre oko 5 sati

Flikova Barsa melje, a Jamal već ove sezone kandidat za zlatnu loptu. Prošle sezone u ligi 5 golova i 5 asistencija, ove sezone na 6 utakmica ima 3 gola i 5 asistencija. Vrlo brzo je postao jako produktivan.
L

Linoleum

pre oko 5 sati

Ove povrede su bukvalno proklele Barsu, nije realno sta se dogadja vise...
v

vzz

pre oko 5 sati

Piksi jedini zaustavio Yamal da nema ni gol ni asistenciju. hahahahha