REZZIME DANA (subota): Šveđani ponovo doneli dobitak, odlično ste prošli i za konzolom

Vreme čitanja: 3min | sub. 28.03.20. | 22:00

Pogledajte ko vam je 28. marta doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

GORODEJA - ŠAHTJOR SOLIGORSK (tip 2, kvota 1,65) - rezultat 0:2
Šahtjor iz Soligorska uspeo je da se iskupi za kiks na startu prvenstva. Zajedno sa Igorom Ivanovićem, koji je u drugom poluvremenu upisao debi za ovaj beloruski klub i odigrao izuzetno dobro, fudbaleri ove ekipe pokupili su tri boda na gostovanju Gorodeji – 0:2 (0:0). Opširnije u izveštaju.

HAKEN - UTSIKTENS (tip 1, kvota 1,07) - rezultat 5:2
Jedan od istaknutih mečeva dana bio je onaj koji je igrao član Alsvenskana, Haken protiv Utsiktensa iz trećeg tamošnjeg ranga. Rezultat je bio prilično očekivan, pošto je domaćin slavio ubedljivu pobedu – 5:2 (2:1). Opširnije u izveštaju.

ENŠEDE - TIRESE (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 6:3
Izuzetno zanimljiv duel gledali smo između Enšedea i Tiresea. Ukupno je viđeno čak devet pogodaka, a domaćin je na kraju slavio ubedljivu pobedu protiv ekipe koja je daleko poznatija po svojoj ženskoj fudbalskoj sekciji – 6:3 (2:1). Opširnije u izveštaju.

NORIČ - STANDARD LIJEŽ (tip 2, kvota 1,30) - rezultat 1:3
Ovde je bilo dosta neopredeljenih. Mnogi su "potegli" i odigrali keca na Norič, ali je dosta igranija bila dvojka, koja je na kraju prošla. Standard iz Liježa lagano je savladao engleskog Premijerligaša u borbi za konzolom na turniru "FIFA Ultimate Quaran-Team", te tako doneo osmehe na lica mnogih koji su igrali na goste.

DINAMO DREZDEN - AJNTRAHT FRANKFURT (tip 2, kvota 1,30) - rezultat 0:4
I Nemci su osmislili svoju vrstu FIFA turnira, pa su učešće uzeli gotovo svi timovi iz prva tri ranga takmičenja. Tako Ajntraht iz Frankfurta nije imao problema da opravda ulogu favorita protiv čuvenog Dinama iz Drezdena, koji je na kraju "popio" četiri komada. Dovoljno da i vi zadovoljno zaokružite dvojku.

NEMAN II - VITEBSK II (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 4:0
Od ranog jutra imali ste veliki razlog za zadovoljstvo. U doba kada je teško pronaći bilo kakav par za tiket, drugi tim Nemana odlučio je da vas oduševi i donese prolazak para za svega jedno poluvreme. Odlični su bili domaći, postigli tri gola protiv Vitebska u uvodnom delu igre, te došli do zaslužene pobede začinjene još jednim pogotkom u drugom poluvremenu.

MENSFILD - ROTERAM (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 2:1
Verovatno najnapetije za konzolom na turniru "FIFA Ultimate Quaran-Team" bilo je u duelu između niželigaša Mensfilda i Roterama. Nakon prvog poluvremena bez pogodaka viđena su ukupno tri u drugih 45 minuta, a epilog je takav da je pobedio tim koji ste vi stavili na tiket. Mensfild je tako uspešno nastavio put na ovom turniru.

GRIMZBI - VULVERHEMPTON (tip 2, kvota 1,28) - rezultat 0:3
Vukovi se nisu ni oznojili na turniru "FIFA Ultimate Quaran-Team". Vuleverhemtpon je uništio niželigaša Grimzbi, što se dalo naslutiti nakon uvodnih 45 minuta kada je na semaforu pisalo 0:2. Premijerligaš je do kraja samo dodao još jedan pogodak za ukupnu pobedu od tri gola razlike i nastavak daljeg puta ka pobedi.

PRECRTANO

SLAVIJA MOZIR - BATE BORISOV (tip 2, kvota 1,45) - rezultat 2:1
Sreću da upiše prvu pobedu u sezoni nije imao BATE Borisov, koji je upisao i drugi poraz na startu nove sezone. Bolja od prošlogodišnjeg vicešampiona bila je Slavija Mozir, koja je slavila pobedu rezultatom 2:1 (1:1). Opširnije u izveštaju.

GENK - KVINS PARK RENDŽERS (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 1:3
Neprijatno iznenađenje za konzolom. Poverenje ste večeras poklonili gejmerima iz Genka, koji su igrali protiv engleskog KPR-a u okviru "FIFA Ultimate Quaran-Team"-a, ali vas oni nisu obradovali. Naprotiv, tim iz Londona slavio je prilično komotnu pobedu i vodio je od početka do kraja.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara