Martin Vitik i Nikola Milenković (©Reuters)
Martin Vitik i Nikola Milenković (©Reuters)

Fjorentina spremila 10.000.000 evra za Milenkovićevu zamenu

Vreme čitanja: 1min | pon. 08.07.24. | 11:11

Prvi pik italijanskog kluba za novog štopera je 21-godišnji Martin Vitik

Priprema se teren za dugo čekani rastanak. Nikola Milenković će ovog leta najverovatnije napustiti Fjorentinu, a tome u prilog govori i informacija La Naciona da je tim iz Firence poslao ponudu za novog štopera.

Reč je o češkom fudbaleru Martinu Vitiku, članu Sparte iz Praga. Ovaj 21-godišnjak je visok 193 centimetara, poput Milenkovića igra desnom nogom i u formaciji sa tri štopera mogao bi da igra desno.

Izabrane vesti

Fjorentina je navodno već poslala konkretnu ponudu u Prag, ponudila je 10.000.000 evra za Vitika. Sada se čeka odgovor Sparte.

Alternativa za Čeha je dve godine stariji Logan Kosta iz Tuluza, navodi pomenuti list. Dakle, Fjorentina je definitivno svim silama krenula u potragu za novim štoperom.

U ovom trenutku Milenković nema nijednu konkretnu ponudu, ali još tokom prošle sezone je bilo jasno da se srpski reprezentativac zasitio Firence i da mu je potreban novi izazov. Sedam godina je već član Viole, ostajao je i kada je imao ponude iz Premijer lige. Sada je pravi trenutak za rastanak, a toga su svesni i čelnici Fjorentine.


tagovi

Nikola MilenkovićFjorentinaMartin VitikLetnji prelazni rok 2024Sparta Prag

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara