Rolando Mandragora (©Reuters)
Rolando Mandragora (©Reuters)

Fjorentina i Estudijantes u Mozzartu donose najveću zaradu

Vreme čitanja: 3min | sre. 29.05.24. | 10:50

Nigde nećete da nađete veće kvote

Zahuktava se klupska fudbalska sezona u Južnoj Americi, a istovremeno se završava u većini evropskih liga. Igra se finale Lige konferencije i ove srede je, naravno, susret u Atini u prvom planu.

Bukmejkeri Mozzarta su za danas spremili dve promo kvote, koje će u svakom momentu da budu najveće na svetu. To su dvojka na Fjorentinu protiv Olimpijakosa u finalnoj borbi za pehar najmlađeg takmičenja na Starom kontinentu, kao i kec na Estudijantes u sudaru sa Uačipatom u okviru Kopa Libertadores.

Izabrane vesti

Olimpijakos nije uspeo da se dokaže u Ligi Evrope, ali je stigao do finala u trećem po važnosti evropskom klupskom turniru. Vredi napomenuti da je grčki velikan takav uspeh ostvario pod vođstvom Hozea Luisa Mendilibara, koji je sa Seviljom osvojio trofej Lige Evrope. U plej-ofu Olimpijakos je bio bolji od Ferencvaroša, a potom je na impresivan način anulirao visok deficit protiv Makabija iz Tel Aviva. U četvrtfinalu je Oli u napetom obračunu slomio otpor Fenerbahčea, dok je polufinale protiv Aston Vile bilo iznenađujuće lako za tim - dve pobede rezultatom 4:2 i 2:0. U domaćoj Superligi izabranici Hozea Luisa Mendilibara završili su na trećem mestu. Očigledno je da nije bilo dovoljno snage i dubine u timu da se podjednako uspešno igra u evropskim kupovima i u nacionalnom prvenstvu. S druge strane, pre godinu dana Fjorentina se plasirala u finale Lige konferencije, ali Vest Hem ju je savladao sa 2:1 i nije dozvolio Italijanima da osvoje trofej. Ljubičasti će ove srede imati drugi pokušaj da osvoje trofej trećeg po važnosti evropskog fudbalskog klupskog turnira. U nokaut fazi izabranici Vinčenca Italijana bili su bolji od Makabija iz Haife, potomod Viktorije Plzenj, i naposletku od Klub Briža. Sezona u Seriji A ispala je kontroverzna. Ljubičasti su igrali previše nedosledno, uglavnom nepredvidivo i na kraju će završiti na osmom mestu, bez obzira na rezultat pomerenog susreta sa Atalantom. Ova pozicija daje pravo nastupa u Ligi konferencije naredne sezone, pa će u slučaju neuspeha u Atini ipak imati priliku da se iz trećeg pokušaja nadmeće za trofej.

--------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Marselj na Velodromu, Fajenord na De Kajpu ili možda Benfiku na Da Lužu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

---------------

ESTUDIJANTES - UAČIPATO (SREDA, 23.55), KEC 1,37

Estudijantes je bio jedan od glavnih favorita svoje grupe pre starta osnovne faze Kopa Libertadores, ali do sada nije opravdao ovaj status. Sa četiri boda, ekipa Eduarda Domingeza je treća na tabeli sa jednim bodom zaostatka za drugoplasiranim Uačipatom, i jednim poenom ispred Gremija, koji ima duel zaostatka. Uačipato se našao u teškoj grupi i nije baš bio u prilici da ozbiljno računa na plasman u nokaut fazu, ali je trenutno drugoplasiran i pretrpeo je samo jedan poraz u četiri kola. Sa pet bodova izabranici Havijera Sanginetija zauzimaju mesto koje vodi u osminu finala kontinentalne elite. Uačipato je pre pet dana slavio nad Evertonom u prvenstvu Čilea, čime je prekinuo post na šest mečeva u svim takmičenjima.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara