Komentari na vest

Filip Marković: Moj brat Lazar skoro kao mini Mesi! Nisam verovao da će Bernardo Silva dostići ovaj nivo

d

dzordzo

pre oko 4 sata

Markovic je uzeo lovu na osnovu 6 meseci u benfici i posle je sve islo na dole slepao se na taj ugovor narednih 6 god … ostaje utisak da je mogao bolje al se zadovoljio . tu je razlika izmedju proseka i klase … opet i za prosek treba trenirati i cekati sansu. svako dobro ovim momcima eto motiv novim klincima kako i kad dodju na nivo koja disciplina ke potrebna dokaz Pro Fudbalera je Matic , gledam sliku i kad bi izlistao karijere Matic , Fejsa , Sulejmani …
P

Pžg

pre oko 5 sati

Filip Marković najbolji igrač Borca iz Čačka u mladjim kategorijama, u tom uzrastu nezaustavljiv. Prosto sam se čudio kako nije u Partizanu napravio ozbiljniju priču, ali eto, to je ta razlika izmedju omladinskog iz seniorskog fudbala. Sličan slučaj je i sa Darkom Brašancem, možda najtalentovanijim igračem sa zlatiborskog okruga u generaciji '92, Filip je bio krilo a Darko napadač. Seniorski i omladinski fudbal su zaista nebo i zemlja.
k

kendisport

pre oko 4 sata

Nije Brasancu uopste losa karijera da se ne lazemo...
B

Baggio

pre oko 6 sati

Kako su se ova dvojica neznalice napunili love ni krivi ni dužni pa to je pakao
N

Nebitan10

pre oko 6 sati

Zapravo su novinari krivi sto je toliko pljuvan, maltene je dizan u zvezde, mini mesi ovo ono
С

Сале2323

pre oko 7 sati

Јел' Филип данас ради као коментатор на ТВ Аренаспорт и постаје малтене убедљиво један од најбољих спортских коментатора који се у Србији ствара?! Оно, кад њега слушате, то је чудо шта направи од прпсечне утакмице! Или се то ради о неком другом Филипу?
S

Sudija

pre oko 7 sati

Zove se isto taj komentator, ali nije to ovaj momak iz teksta :D
k

kendisport

pre oko 8 sati

Dva dobra momka i dva dobra lika, drago mi je da su pronašli industriju kojom će se baviti nakon karijere i želim im uspeh. Mnogi ih ovde fudbalski omalovažavaju bez potrebe, jesu bili hajpovani (posebno Lazar) ali nikad skandali, nikad problemi, uvek najbolji sto mogu u datom trenutku.
P

Penzija

pre oko 5 sati

Čuj našli industriju…tako bismo našli i ti i ja kad bi nam dali da pravimo terene na Adi. Napravili ljudi halu na Adi u zoni u kojoj je zabranjena gradnja. Kao da moraju da budu zatvoreni tereni ako su već na toj lokaciji, ili je mogla druga lokacija ako već hoće halu.
N

News

pre oko 9 sati

Svi nasi igraci su Messi, Ronaldo, Rodri,Zidane po novinama I portalima a u stvarnosti su igraci za zonski fudbal. Markovic mali Messi nije dao gol za celu sezonu kad je igrao u Partizanu a bio je redovan starter.
l

lzr

pre oko 9 sati

Kakva smo krila mogli imati u reprezentaciji... Lazar Markovic(Liverpul), Filip Stevanovic(Manchester City)..