""
""

FIFA 17: Deset stvari koje nas očekuju

Vreme čitanja: 2min | čet. 29.09.16. | 11:53

Danas je izašla i druga ovogodišnja fudbalska simulacija uz PES. Pripremite se za spektakl!

FIFA 17 izlazi danas, a dok čekate našu podrobnu recenziju poslednje ovogodišnje fudbalske simulacije, donosimo vam popis stvari koje smo naučili u zadnjih nekoliko dana. Evo, dakle, stvari koje možete da očekujete od nove FIFA igre, kao i sve najbitnije informacije koje o njoj trebate znati!

Izabrane vesti

Platforme
FIFA 17 izlazi za PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 i Xbox One. Ovih se dana očekuje i izlazak mobilne verzije igre za Android i iOS telefone i tablete no ona zbog očiglednih tehničkih limita neće biti ista kao „prava“ igra.

Grafika
Electronic Arts je ove godine prešao na novi engine koji značajno unapređuje grafiku igre, ali je ujedno i nešto zahtevniji od onog starog. Ako planirate kupiti novu FIFA-u za PC, proverite odgovara li vaš kompjuter minimalnim hardverskim zahtevima za igru.

Verzije
Uz standardnu igru, EA će nuditi i FIFA 17 Deluxe Edition te Super Deluxe Edition. Prvi će uz igru dolaziti s 20 FIFA Ultimate Team Jumbo Premium Gold paketima koje ćete dobijati u prvih pet meseci, jedan svakih sedam dana te dodatnim pogodnostima u vezi pozajmljivanja igrača koji su trenutno u formi. Drugi će donositi duple bonuse iz Deluxe verzije igre te biti dostupan samo na konzolama nove generacije i PC-u.

The Journey
Dramatizovani single player mod The Journey je centralna komponenta ovogodišnje Fife. Radi se o svojevrsnoj evoluciji Be a Pro moda kojim nas EA Sports već godinama zabavlja.

Naslovnica
Marko Rojs će krasiti naslovnicu nove Fife zato što sto su fanovi tako hteli.

Prekidi
FIFA 17 ima novi, realističniji sistem izvođenja prekida te je trpanje slobodnjaka u mrežu i nabacivanje savršenih kornera sada ujedno mnogo teže ako ne znate što radite, ali i osetno preciznije jednom kada se naviknete na ovu prerađenu mehaniku.

Menadžeri
Svih 20 menadžera iz engleske Premijer lige se nalazi u igri.

Klubovi
Nova FIFA 17 dolazi s nikad većim brojem licenciranih reprezentacija, liga i klubova, a između ostalog, sada ćemo moći da igramo i s ekipama iz brazilske i japanske druge lige. Ludnica, znamo.

Demo
Ako još uvek niste sigurni vredi li nova FIFA uloženog novca i pre naše recenzije želite i sami isprobati igru, EA već neko vreme nudi besplatni demo.

Xbox One S komplet
Ako uskoro planirate kupovinu nove gaming konzole, a FIFA 17 se već nalazi na vašem popisu želja, možete uštedeti koji evro s Xbox One S FIFA 17 paketom.

Izvor: ign.adria.com


tagovi

gejming

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara