Ferencvaroš izbacio Šilju Pešića iz tima, zaratio sa kapitenom

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.03.24. | 11:41

Mađarski mediji se pozivaju na svoje izvore

Odlično je ovog proleća igrao bivši napadač Crvene zvezde Aleksandar Pešić za prvaka Mađarske, Ferencvaroš. Postigao je četiri gola i upisao dve asistencije, ali ga nije bilo u protokolu za duel protiv Pukšaš Akademije. Sportski sektor Fradija i trener Dejan Stanković eliminisali su ga iz takmičarskog tima, i to, prema pisanju lokalnih medija, ne iz fudbalskih razloga.

Mađarski mediji pišu da se rođeni Nišlija sukobio sa kapitenom tima i golmanom reprezentacije Mađarske Denesom Dibušom. Ne precizira se da li su Aleksandar Pešić i Dibuš imali fizički konflikt, ali PR služba Ferencvaroša potvrdila je da je popularni Šilja napravio prekršaj. I da do daljeg neće konkurisati za tim.

Izabrane vesti

Aleksandar Pešić je napravio disciplinski prekršaj i zbog toga je izbačen iz tima na neodređeno vreme. Interesi Ferencvaroša su najvažniji, oni ne mogu biti nadjačani individualnim interesima pojedinih igrača“, napisala je PR služba Ferencvaroša.

Naravno, o pitanjima vezanim za status Aleksandra Pešića morao je da odgovara Dejan Stanković, trener mađarskog prvaka.  Novinarima iz Budimpešte je bilo simptomatično što srpski napadač nije bio u protokolu za utakmicu protiv Puškaš Akademije.

„Želim samo da pričam o igračima koji su igrali ili bili na klupi“, kratak je bio Stanković.

Mediji u Mađarskoj pišu da se Aleksandar Pešić promenio od kada je mađarski šampion u zimskom prelaznom roku doveo Kenana Kodra i zaoštrio konkurenciju u špicu. Srpski napadač je u letnjem prelaznom roku pojačao Fradi, u transferu teškom 1.5 miliona evra. Do sada je odigrao 29 utakmicama u svim takmičenjima, postigao 12 golova i upisao šest asistencija.



tagovi

Aleksandar PešićDejan Stanković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara