"Luka Špoljarić na treningu Đenove"
"Luka Špoljarić na treningu Đenove"

Fenomen pet prečki u Seriji A: Đenova dovela Srbina koji sa loptom može sve (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 26.09.14. | 17:28

Luka Špoljarić na pragu trogodišnjeg ugovora sa Italijanima

Luka Špoljarić na treningu ĐenoveJoš jedan Srbin u Seriju A. Širokoj lepezi naših legionara na Apeninskom pridružio se i talentovani Luka Špoljarić (19), koji je na pragu Đenove i ukoliko sve bude u redu on će uskoro potisati ugovor sa italijanskim klubom.

Kako javljaju mediji sa Apenina, Špoljarić je u društvu menadžera Vojislava Dragovića otputovao na završne pregovore sa Grifonima i prema informacijama sa lica mesta, posle nekoliko treninga na kojima je zadovoljio kriterijume stručnog štaba, trebalo bi da overi saradnju na tri godine.

Izabrane vesti

Špoljarić je rođen 13. septembra 1995. i do sada nije bio poznat široj javnosti, ali se ljubiteljima fudbala predstavio sjajnim potezima koji su u jednom trenutku postali hit na Jutjubu. Na treningu je pokazao sjajnu preciznost prilikom izvođenja slobodnih udaraca, pošto je iz pet pokušaja isto toliko puta uzdrmao prečku.

U Đenovu stiže kao slobodan igrač, s obzirom da nema klub, a u prethodnom period pominjao se kao pojačanje Peruđe. Jedan kratak period karijere Špoljarić je proveo u mlađim kategorijama Čukaričkog.

Italijanski mediji ističu da je dolazak Luke Špoljariča odgovor Đenove na potez gradfskog rivala Sampdorije, koja je pre nekoliko dana dogovorila transfer još jednog talenta sa Balkana, Karla Lulića, koji će se 1. januara iz Osijeka preseliti u tabor ekipe Siniše Mihajlovića.


tagovi

ĐenovaEvropaItalijaLuka ŠpoljarićSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara