(©MN Press)
(©MN Press)

Fenerbahče šalje špica i krilo u Novi Pazar, na pomolu saradnja i sa Atalantom

Vreme čitanja: 2min | pon. 01.07.24. | 08:29

"Moguće je da angažujemo i dvojicu napadača, uz klasičnog sidraša još jednog brzog i pokretljivog. Nedostaje nam defanzivni vezista kao pravi motor i ključ svega, kao pokretač svih akcija"

/Od dopisnika Mozzart Sporta iz Novog Pazara/

Prvi deo priprema Novog Pazara okončan je test utakmicom ekipe podeljene u dva tima sa vremenskim intervalom skraćenim na 65 minuta (30+35), a posle slobodne nedelje usledio je transfer do Zlatibora, gde će Nikola Trajković i njegovi momci ostati do 12. jula.

Izabrane vesti

Uigravanje za Mozzart Bet Superligu 2024/25 nastavljaju golmani Ivan Kostić, Filip Pajović i Ađija Jakub, kao i igrači odbrane Dragan Bojat, Njebuči Čukvu (još uvek na probi), Ognjen Bjeličič, Ognjen Mršić, Darko Isailović, Filip Bačkulja, Nemanja Miletić i Tohib Bamigboj.

Na spisku su vezisti i krila Semir Alić, Sead Islamović, Darko Stojanović, Aleksandar Mesarović, Adetunđi Rasak Adešina, Adem Ljajić, Viktor Živojinović, Stefan Dimić i Rodni Antvi, uz Žulijusa Eđikea Oparu kao trenutno jedinog špica u centrali.

U sportskom sektoru Plavih najavljuju dodatno jačanje igračkog kadra.

"Stižu još četiri zvučna pojačanja. Ponovo će na delu biti bratska veza sa Fenerbahčeom, od kojeg (nakon Omara Fajeda i Đinhoa Đoa) očekujemo špica visoke klase i desno krilo. S obzirom na pozitivna iskustva sa Ebenezerom Ananom, opet su nam interesantni neki momci sa Apeninskog poluostrva. Anana smo uzeli na pozajmicu iz Bolonje (pa otkupom i prodajom Crvenoj zvezdi na njemu zaradili rekordnih 200.000 evra), a sada je na pomolu saradnja sa Atalantom iz Bergama", pričaju na Gradskom stadionu.

Već u utorak bi na Zlatiboru trebalo da im se pridruži još jedan desni bek domaće proizvodnje, ali sa bogatim internacionalnim iskustvom.

"Dolaze sigurno desno krilo i špic. Moguće je da angažujemo i dvojicu napadača, uz klasičnog sidraša još jednog brzog i pokretljivog. Nedostaje nam defanzivni vezista kao pravi motor i ključ svega, kao pokretač svih akcija", konstantuju u Novom Pazaru.

Do prvenstvene premijere sa subotičkim Spartakom ostalo je manje od 20 dana, a za to vreme Trajković i njegovi saradnici testiraće mogućnosti fudbalera kroz četiri kontrolna meča. Ranije su zakazani APOEL sa Kipra (4. jul) i ruski Pari Nižnji Novgorod iz Rusije (7. jul), dok su crnogorski klubovi Bokelj i Petrovac, tim redosledom, rivali Pazaraca 10. i 11. jula.


tagovi

FK Novi PazarFenerbahče

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara