Luka Jović (Reuters)
Luka Jović (Reuters)

Fenerbahče pita za Luku Jovića

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.07.24. | 20:38

Iako poslednjih dana kao najveća meta za špic napada figurira Seviljin Jusef En Nesiri

Od juče svi putevi buduće karijere Luke Jovića vode ka istoku. I sam srpski špic je zagrejan za odlazak sa San Sira jer nakon premijerne sezone nije sebi iskristalisao mesto u startnoj postavi, a činjenica je da su i finansijske ponude sa istoka unosnije u odnosu na novac koji zarađuje na San Siru.

Dok Jović gleda ka Rusiji i razmišlja o Zenitu iz Sankt Peterburga, Rosonerima se javio Fenerbahče da pita za uslove pod kojima srpski napadač može da pređe u Istanbul. Informaciju je prvi plasirao Mateo Moreto, novinar španskog Releva.

Izabrane vesti

Pune ruke posla maltene od starta prelaznog roka ima sportski sektor Kanarinaca koji je ovog leta zvanično potpisao i sa pozajmica otkupio ukupno šest igrača. Već je na Bosfor stigao jedan špic, iskusni turski reprezentativac Dženk Tosun, ali kako je Edin Džeko na izlaznim vratima kluba (i sve se glasnije govori o odlasku u Hajduk), Feneru je neophodan bar još jedan napadač.

Poslednjih dana kao najveća meta figurira Jussuf En Nesiri, ali u orbitu ekipe Žozea Murinja ušao je i Luka Jović. Znamo već koliko Fener voli da angažuje Balkance. Tu su Dušan Tadić, Dominik Livaković, Rade Krunić i još uvek Miha Zajc i Edin Džeko.

Jović je u premijernoj sezoni u Milanu odigrao 30 utakmica, mahom kao rezervista. Isporučio je devet pogodaka u svim takmičenjima, od čega šest u seriji A i jednu asistenciju pride.


tagovi

Luka Jovićac milanFenerbahčeLetnji prelazni rok 2024

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara