Komentari na vest

Fenerbahče napustio teren posle minut igre, Galatasaraju pripada skandalozan Superkup Turske (VIDEO)

E

Ej

pre 24 dana

Vucu aferu zbog dresova u saudi arabia, ali da je kombinovao sastav mogli su dostojno izgubiti ili iznenaditi utakmicu ,ovako su si samo dali etiketu gubitnika..
F

Fener

pre 25 dana

Stručnjak za košarku i fudbal, Đorđe Đoković, da reaguje i dovede ih da igraju našu ligu.
7

795

pre 25 dana

Svaka čast Feneru, isto kao i kod nas, gledao sam kako navijači Trabzona uleću u teren i tuku Livakovića, ako tu nema kazne za Trabzon onda je ta liga jedna od najgorih u svetu, vrv posle naše najgora, i još plus u svim državama gde klubovi nemaju poverenja u domaće sudije sude stranci, osim u srbistanu al mi i nismo država, i to nisu Turci prihvatili onda je normalno da izađu sa terena, oni bar imaju doslednu i svoju upravu za razliku od ovih lešinara u Partizanu
M

Miaslimstvarno

pre 25 dana

Deca su im izgleda bas talentovana.Nisu ni taj minut uspeli da ne prime gol
h

haha

pre 25 dana

Primili ga namerno
F

Fener je trazi

pre 25 dana

Da se kazni trobzon zbog huligana i napada na igrace fenera gde je bilo i povredjenih igraca, savaz nije reagovao i ovo je odgovor na skandalozni savez turske, prebili igrace i nikom nista, Trabzon nije dobio ni novcanu ni disciplinsku kaznu, sva prava su na strani fenera, imace ivde i UEFA posla.
T

Tako

pre 25 dana

I kod nas treba!
S

Slanina

pre 25 dana

Znam da je bas tesko, skoro neverovatno, da Tadic dodje u Vosu, ali s obzirom na situaciju tamo, ko zna. Mada ce pre otici iz Fenera negde drugde za jak ugovor.
V

Voždovac

pre 25 dana

Velika je šteta što klinci nisu dobili priliku da odigraju ceo meč, makar izgubili 10:0. Ludi Turci.
G

Gostgost

pre 25 dana

E vidite Grobari, ovo je principijalna ekipa. A ne kao vi, pljujete po državi i pričate kako gura Zvezdu, a lepo vam kad ta država sipa desetine miliona u vaš klub, i tad ćutite.
G

Gost987

pre 25 dana

Tako je kada nije naprednjaci kadar kao i u vašem klubu.
S

Slaba odbrana

pre 25 dana

Gostgost-Ma šta nam napriča,principijalna ekipa koja hoće na silu da bude šampion države,na koga li me podsećaju,čutali su dok su bili prvi,ni najmanji incident nisu pravili,sve dok ih Galatasaraj nije pretekao i sad prave cirkus kako se bliži kraj prvenstva.Gde su sada Zvezdi saopštenja kao u prvom delu sezone,jel se i dalje vodi hibridni rat šta kaže Miloje,čim preuzeli prvo mesto svi ćute,sad je sve fino,lako je tako.Koliko god da država pomaže Partizanu,toliko i odmaže,a ti se pravi lud i laži sebe,veća je sramota što država mora Zvezdi pomagati,na ovaj ili onaj način,sve će se otkriti jednog dana.
d

drzavni poslici

pre 25 dana

gost gost ...ma ne gura zvezdu kakvi. Sta mislis sto vam sever ne dozvoljava da dreknete ??
U

UPDP

pre 24 dana

@Slaba odbrana, mnogo vise odmaze nego sto odmaze, budi ubedjen u to...
J

Jöle 39

pre 25 dana

Bravo, puna podrška feneru u borbi protiv državnog projekta broj jedan u Turskoj. Pao je Erdogan, promene su blizu. Ista stvar nas čeka i u Srbiji od juna.
N

Nista

pre 25 dana

Pre novembra tj. januara...
@

@Jole

pre 25 dana

Da sam na mestu Grobara, ne bih baš tražio promene. Odmah ostadoste bez licenci i pojačanja u FK, ostadoste bez najvećeg budžeta ex-Yu košarke i jednog od najvećih u Evropi, ostadoste bez ulaganja u VK, OK, RK, bez besplatnog korišćenja stadiona, Arene, bazena... Neko bi rekao da sečete granu na kojoj sedite...
b

brrrrrrrr

pre 25 dana

Erdigan je pokusao Istambul Basahsekir da uzdigne uzeli 1 titulu i igrali LS naprotiv pokusao je da unisti Galatasaraj najveci Turski klub i Feberbache
S

Sve sam video,ali ovo..

pre 25 dana

A cirkus se nastavio kada su se igraci Galate podelili,pa krenuli da igraju na dva gola.
M

Milan Bre Bre

pre 25 dana

Partizan i Fener su opozicija u svojoj državi.
B

Burek

pre 25 dana

Ostoja Mijailović se ne slaže sa tobom
I

Izdaja U Tem Denverh

pre 25 dana

Jel onda i fs turske placa feneru licencu za evropu ?
B

Baggio

pre 25 dana

Mogli su jednostavno da ne dodju na utakmicu a ne da preko ove dece prave cirkus, mada realno Turci su sami po sebi cirkus. Uzalud sva ta ulaganja, dobra infrastruktura, veliki broj navijaca kada nisu normalni.
F

Formalnost je

pre 25 dana

Odigrati 60 sekundi, da bi imao neka pravna prava.
B

Burek

pre 25 dana

Totalno nesportski od strane Fenera. Ako su već hteli da protestuju, bolje da se nisu pojavili na meču nego ovako ciganski da rade
S

Stranac1

pre 25 dana

Neko zaboravlja to je ovo sve poso, biznis. Oni maltene postavljaju ultimatum svom poslodavalacu a nisu u mogucnosti to da urade. Kao zele stranog sudiju, ne odgovara im boga ti sto imaju Super Kup a posle toga mec sa Olimpiakosom. Zamisli meni sef da kaze subota poso, ponedeljak opet i ja se zalim necu da radim pa odma bi mi reko eno ti tamo vrata izvolte.Tako moze i Fenerbahce ako im ne odgovara mogu slobodno da bojkotuju ligu , ima da ih izbace i sta ond a? Sponzori Igraci ? Stvarno nisu oni u situaciji i mogucnosti da bas oni postavljaju ultimatume.
u

ubm

pre 25 dana

Zasto skandalozan? Treba da trpe nepravdu?
B

BiH

pre 25 dana

Kakvu nepravdu brate? Oni su zadnji koji bi se trebali zaliti na bilo sta, iz razloga sto im je ove sezone svirano 20-30 penala sigurno, a od toga je vecina nepostojećih penala, svaka gusta utakmica im je 10 i vise minuta produzena, konstantnu pomoc sudija imaju..
k

kao gost

pre 25 dana

Vošo, ti li si?
P

Pandora_

pre 25 dana

Tipičan navijač Titovih pulena, šta vam je radio Ratko Buturović, ju...
D

Dex911

pre 25 dana

Sto bi nas narod reko "Naljutio se pop na selo pa odsekao sebi k***c". Napravise cirkus,nikakvu korist nece da imaju,nastetili samo sebi
J

Junker

pre 25 dana

Mani se tih komunjarskih posalica, uzmi procitaj nesto korisno.

Bojank91

pre 25 dana

Koji je to vaš narod jer prvi put čujem?
G

Gost987

pre 25 dana

Čiji li si?