Hese Rodrigez (©Reuters)
Hese Rodrigez (©Reuters)

Fener zove Hesea

Vreme čitanja: 1min | sub. 26.12.20. | 19:51

Hoće li se Španac konačno skrasiti?

Mada u poslednje dve sezone ima svega dvadesetak utakmica u nogama; i mada je u tri prethodne godine postigao tek četiri gola; i mada otkako je potpisao za Pari Sen Žermen nije uradio ama baš ništa vredno pažnje na fudbalskom terenu - Hese Rodrigez, izgleda, neće morati da brine za novi angažman.

Španac kome je tek 27 godina stagnira pune četiri i po godine - otkako je napustio Real i stigao na Park prinčeva za 25.000.000 evra - na nekoliko pozajmica pokušavao je da rehabilituje karijeru - nije uspeo, pa sada novu šansu vidi u Turskoj.

Izabrane vesti

Kako navode pojedini mediji, nakon što je sporazumno raskinuo ugovor sa Parižanima, šest meseci pre isteka, Heseu je menadžer predložio selidbu u Fenerbahče. Turski velikan navodno je zainteresovan za krilnog napadača jer želi da tokom januara dodatno ojača igrački kadar i učini sve kako bi konačno posle šest godina posta stigao do titule. Fener je sa 27 golova u prvih 14 kola tamošnje Superlige najefikasniji tim, međutim napadači se nisu proslavili. Veteran Papis Sise postigao je tri gola, Ali Samata dva i Ener Valensija jedan. Sve ostalo došlo je od vezista i defanzivaca.

Da li je Hese rešenje za "tupu" navalu Fenerbahčea i hoće li se Španac konačno skrasiti u Turskoj?

Podsetimo, otkako je zvanično igrač PSŽ-a, Hese je igrao na pozajmicama u Las Palmasu, Sportingu iz Lisabona, Stouku i Betisu.


tagovi

Zimski prelazni rok 2021Hese Rodrigez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara