Fener startuje debitanta

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.08.19. | 13:52

Gacijantep će na promociji u Superligu Turske igrati protiv tima koga su strašno, naravno u rezultatskom smislu na Audi kupu premlatili Bajern i Real Madrid

Blago Fenerbahčeu što Gacijantep ima tremu na promociji u Superligu, inače… Da ne dužimo, domaćinu bi svakako bilo teže sa nekim drgim, jer uigravanje tima još uvek ne daje rezultate, o čemu najbilje govore prijateljski porazi od Sivasa, ali i X sa Kaljarijem. Treba im napadač! Fenerbahče je otvorio pregovore sa Sasuolom oko dovođenja napadača Kume Babakara. Za njega je zainteresovan i SPAL, a Turci se nadaju pozajmici s pravom otkupa.. 

Videćemo šta će od svega toga biti, ali da Fener trenutno nije uporediv s timovima jačeg kalibra, poput Real Madrida ili recimo Herte na Audi kupu, o tome ne vredi ni trošiti reči. Naime, Bavarci su na ovom takmičenju potukli Fener sa 6:1, dok su Madriđani isto postigli sa 5:3. Dakle, forma je problem, a kako će se ona manifestovati na ovoj utakmici, odnosno na zaista važnom otvaranju sezone u šampionatu ostaje da se vidi.

Izabrane vesti

Sigurno je da će Fenerbahče zaigrati na te prve bodove protiv nepoznatog tima koji tek treba da probija superligaški led.

Turska 1 – 1. kolo
19.00: (1,50) Fenerbahče (4,30) Gacijantep (6,50)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara