Komentari na vest

Fejsa way: Od Džombine žrtve do najpotcenjenijeg igrača srpskog fudbala

L

Ljuba sa Fejsa

pre 9 minuta

Dzomba, Djoric... zato nam fudbal i jeste danas tu gde jeste. Na dnu.
C

Czz

pre oko 3 sata

Velikane kao sto je partizan i tu stajes da citas odma.
p

pera kontaras

pre oko 3 sata

prvo on nije iz Vrbasa nego iz Kucure! drugo znate koliko sam patio sto je on uspeo u fudbalu a ja nisam...
B

Boners

pre oko 3 sata

Nista nije potcenjen, klasican srpski zadnji vezni, trckaralo bez koristi.
4

454

pre oko 2 sata

Pročitaj tekst, ima deo koji je posvećen takvim "ekspertima" poput tebe
к

кикоман

pre oko 3 sata

Кад погледам коментаре, схватам зашто нас Бог кажњава и зашто живимо како живимо, а биће још горе...
m

m4rko

pre oko 3 sata

Podjednako neupotrebljiv i "napred" i "pozadi"! 🤷
m

milo123

pre oko 4 sata

fejsa aka pas unazad. covek nijednom nije odigrao pas unapred. cist alibi igrac. mlak, neprimetan. gudelj slican igrac. mozda se ja ne razumem u fudbal, ali nikada ne bih voleo takvog zadnjeg veznog. to sto je on igrao moze da igra bilo ko ko je prosao fudbalsku skolu.

Bojan Urosevic

pre oko 1 sat

Mascerano koliko godina igrao za najbolje klubove isti tip igrača ali lepo čovek napisao marketing je čudo
T

Tiritiritu

pre oko 4 sata

Ume Darjan da napiše ok tekst kad nije zaslepljen zvezdom
I

Ivan P.

pre oko 4 sata

Kakva igracina. Mnogo sam voleo i Benfiku iz tog perioda. Secam se koliko je bio cenjen od saigraca i kad je postigao gol posle one teske povrede kako se ceo tim zatrcao da proslavi sa njim. Na kraju, i osvojene titule pokazuju kakav je igrac bio.

Proficap

pre oko 4 sata

Mitsko bice. Veliko pojacanje koje niko nije video. Fejsa nije bio brz, ali je zato vrlo malo trcao. On je takticki bio veoma dobar igrac, jer izigrava igraca manje, pa kada ga izvedete iz igre pred kraj utakmice, imte igraca vise i zbunite protivnika... Fejsa, Fejsa, vrati milion i dvesta.
G

GoranKrusevac

pre oko 4 sata

Vi ga opisaste kao da ga mi nikad u zivotu nismo gledali. Kako je igrao u Benfici, to sami Bog zna. Spor, trom, nikakvog nikada uticaja nije imao na ekipu. Nevidljiv na terenu, statican. E takav je bio Fejsa igrač. Prevara od igrača.
v

vzz

pre oko 4 sata

I Rodri je spor pa je najbolji.
I

Ivan P.

pre oko 4 sata

Ovo je toliko fudbalski nepismeno da ne znam sta da kazem...i tako covek 27 puta osvoji titulu na prevaru, provede 7 godina u Benfici u njihovom najtrofejnijem periodu lol Tebi je verovatno i Jokic prevara. Menadzerski igrac. Debeo i spor lol
G

Gosty

pre oko 4 sata

Kazu da je sve pare sto je Partizan platio Fejsu, Džomba stavio na svoj privatni račun.
M

Monteroo

pre oko 4 sata

Da nije pokidao ligamente u japanu igrajući neku cirkus utakmicu za reprezentaciju jer niko nije hteo napravio bi i više. Taktički bez greške, uvek na igraču, bez poprečnih lopti... Koliko je dobar video sam u ovom zadnjem mandatu u partizanu na nekoj prijateljskoj utakmici gde sa jednom nogom sve pozatvara,spreči kontru ,okrene stranu.... Ovi klinci oko njega su izgledali kao da su sa termina..... U benfici ne možeš nikoga prevariti zato ostvaruju najveći profit od transfera,i zato tamo nema više ni jednog našeg igraca još od luke jovica.... Ko bi danas izgurao klinca iz deronja do partizana....pa to deluje kao bajka.... Srećno u penziji...
S

Sedorf10

pre oko 5 sati

Dobar naslov. Fejsa je stvarno potcenjen. Radi se o veoma dobrom igracu. Da nije imao povreda imao bi i vise trofeja. A i ovako ih ima ogroman broj. Fejsa je jak karakter, mislim da bi mogao da bude i odlican funkcioner. Ali tesko da ce raditi kod nas, jer ovde je mulj, a ljudi sa karakterom nece u mulj.
A

Argo

pre oko 5 sati

"Nikada nikog prestici neces, spor si kao kornjaca, Fejsa, Fejsa, vrati milion i dvesta :)
L

Lee Addy

pre oko 5 sati

"Fejsa, Fejsaa, vrati milion i dvesta" :D
G

Gorodtas

pre oko 5 sati

Ovako će i Sašo Lukić da dobije tekst hvalisanja, GROBARSKA propaganda
к

кикоман

pre oko 3 sata

кад освоји негде нешто можда и може
g

gost rajder

pre oko 5 sati

Vrati Fejsa milion i dvesta
T

Trtmrt

pre oko 6 sati

Lepa karijera jednog skromnog čoveka i dobrog fudbalera. Svidja mi se kako je na kraju teksta opisan prosečan komentator sa ovog portala, fudbalski dunster i nemač pojma nezadovoljan svojim životom! Uživaj u penziji majstore!
S

Slazem se

pre oko 5 sati

prvi put da su i novinari mozzart sporta napisali nesto sto ima smisla,ali oni nemaju pravo da ikoga nazivaju ,,dunsterima'' i ,,nepismenim fudbalskim fanovima'' zato sto i njihovi novinari nisu nista bolji nemaju pojma o sportu niti o tome sto pisu vise je to neko izvestavanje sto svako sa dobrim informacijama i malo smisla za pisanje moze da radi a kad treba nesto strucnije da se objasni ili opisu karakteristike nekog igraca tu su katastrofa da ne spominjem izmisljanje imena klubova i igraca u svako drugom tekstu(molio bi redakciju da objavi komentar jer se uglavnom ne objavljuju komentari gde se bez ruznih reci kritikuje rad portala)...
V

Voždovac

pre oko 6 sati

Prosek igrač oduvek bio, al je imao dobrog menadžera.
N

Nebitan10

pre oko 6 sati

Elem, da napomenem nije samo u komemtarima govoreno da Hvang nema pojma vec ste i vi posle mesec, poceli sa obilnim tekstovima gde je I ko je taj Hvang. Budite veci i priznajte neki put gresku.
N

Nebitan10

pre oko 6 sati

Partizan velikan au
G

Gostara

pre oko 6 sati

Pravi moderan zadnji vezni. Za Urosa Racica i Radoslava Petrovica je izmislio fudbal, ali se kod nas za tu poziciju vise ceni visina od brzine, zbog toga smo jedna od najsporijih nacija u fudbalu gledajuci klupski i reprezentativno.
G

Gost815

pre oko 5 sati

Za petrovića je svako izmislio fudbal veća neznalica nije igrala fudbal a posebno za reprezentaciju
C

Caslav Gospodarski

pre oko 5 sati

Od forsiranog raspad petrovica su i naucili kako sergeja da guraju. Jedina veca prevara od njega u istoriji.
v

vzz

pre oko 5 sati

I Brasanac i Radoja izmislili fudbal za Racica ali nemaju menadzera ljudi
K

Kucura

pre oko 6 sati

Uživaj u penziji! Naš najbolji rusinski fudbaler! Fun fact - Rusin je i mađarski fudbaler Džudžak.
N

Nenad1246

pre oko 6 sati

Pre će biti jednog od najprecenjenijih naših igrača. Doduše mogao bi Partizan već jednom i da plati Hajduku za njegov transfer,a i Banatu.
Д

Деда Жија

pre oko 6 sati

Ја не знам да ли је Дарјан гледао Фејсу, али не само што није био спор него је био и одличан техничар и пристојан дриблер. Не волим англицизме али је могао да игра свуда. Наравно, далеко најбољи српски играч таквог профила је Влада Југовић. Најпотцењенији играч српског фудбала свакако је Милош Шестић., велемајстор.
P

Pjer

pre 7 minuta

Pa on nije predriblao cunj na treningu
n

n1dza

pre oko 6 sati

igrac koji odigra 10+ godina na zapadu u bilo kojoj ligi je odlican igrac... Tamo nema prevara, menadzera, takvi padnu za par meseci.
R

REE

pre oko 6 sati

Kad je Dzomba bio u Hajduku i Partizanu tada je bilo regularno prvenstvo
1

12345m12345

pre oko 6 sati

zato transfer i jeste bio 1,2 miliona i 50% od naredne prodaje... tih 50% u zamenu da se igraci hajduka ne zalecu previse protiv partizana... makar je tako svedocio bivsi funkcioner partizana, bojan radovanovic... ali nista ozbiljno, samo pred tuzilastvom, pa je zato i zatureno negde...
H

Hazard

pre oko 6 sati

Kao i vama sto ste 6 godina kukali i plakali na sve strane, pozivajuci na Kalcopoli, onda ste se nakon prve osvojene titule ucutali i sve vam je odjednom postalo regularno. Identicni licemeri i jedni i drugi, nema nikakve razlike, kad osvajaju titule sve im je regularno, cim ode na drugu stranu odmah je sve namesteno, treba da se menja savez, krece se sa transparentima, itd.
B

Bravo!!

pre oko 7 sati

Svaka čast na karijeru!! Šteta što nije imao veću ulogu u reprezentaciju, često su igrali razni (dosta slabiji) igrači umesto njega kad je bio na vrhuncu. Nažalost uvek bilo kod nas..
G

Gorostas

pre oko 7 sati

A Andrija Zilo Faljijev i Saso Lukic?
к

клео

pre oko 7 sati

Не знам ја знам само за роберта просинечког
S

Srxx

pre oko 6 sati

Mnogo se vi pravite pametni, a ušatog vam doneli Hrvati, Bosanci, Makedonci, Crnogorci i Rumuni... Najmanje ste Srba imali u tom timu, ali to se ne važi kad ste vi u pitanju...
K

Kaze

pre oko 6 sati

Kleo@ Prosinečki i sad, sa stomakom, onako zadrigao, ima bolju dugu i pas, i to sa svojom slabijom nogom od Lukića. Mrtav pijan, da oljušti bocu viskija, imao bi veći fudbalski IQ od Andrije Živkovića. Druže, taj Prosinečki je majstor kakav se retko rađa. Po talentu, ako nije u top 5, sigurno je u top 10 od 1945. godine na ovamo, od svih koji su se bavili fudbalom na prostorima bivše SFRJ. A navijači malog Partizana koji ne poštuju takvu klasu očigledno su navikli na prosek.
S

Snoopy

pre oko 6 sati

Samo vi ćutite imali ste ekipu što nije mogla da pojede kilo prasetine
D

Delija NBGD

pre oko 5 sati

@Srxx Prvo ne znam o kakvom Rumunu pricas? Belodedic je Srbin. Drugo, ako bi izuzeli rasprave ko su i sta su Crnogorci i ako bi i uzeli u obzir taj tvoj argument, cinjenica je da su svi ti "stranci" morali doci u Beograd, u Srbiju da bi uzeli ligu sampiona. Jer taj Dejo ne bi nista napravio da je ostao u Podgorici, Robi da je ostao u Zg ili Pancev da je ostao u Skoplju. Uzeli su trofej sa srpskim klubom i to vas boli.