Fejsa i zvanično

Vreme čitanja: 2min | sre. 29.01.20. | 21:47

Večeras potpisan ugovor...

Jutros je doputovao na Mendizorozu, tokom dana uspešno prošao sve lekarske testove i evo večeras stavio paraf: Ljubomir Fejsa novi je igrač Alavesa!

Dugo je španski klub birkao pojačanje za poziciju zadnjeg veznog - pisali smo jutros kako su u kombinaciji bili vezisti večitih rivala, Dušan Jovančić i Aleksandar Šćekić - da bi se Asijer Garitano na kraju ipak odlučio za sigurnu, proverenu varijantu. Za čoveka koji ima puno internacionalnog iskustva i zna da igra važne utakmice.

Izabrane vesti

Jer baš takav će Alavesu trebati ovog proleća, pošto Baskima predstoji teška borba za opstanak. 

Fejsa je u Alaves stigao na pozajmicu do kraja sezone, kako se i najavljivalo prethodnih dana. Posle tog perioda srpski reprezentativac u obavezi je da se vrati na Luž, jer ga papiri vezuju za Benfiku do leta 2021. To znači da će Portugalci u narednom prelaznom roku pokušati da ga prodaju, ali ne Alavesu, već nekom moćnijem platiši, pošto u dogovor sa Špancima nije uključena opcija otkupa.

Ljubomir Fejsa je u prvom delu sezone odigrao samo pet utakmica. Bruno Laž je čelnicima kluba stavio do znanja da mu Srbin nije potreban i oni su krenuli u akciju, pokušavši da ga prodaju. Sivas je nudio 600.000 evra za pozajmicu do kraja sezone, u igri je bila i Antalija, poslednjih dana pominjalo se da ga žele još dva kluba iz Španije, Real Sosijedad i Hetafe, ali njihovo interesovanje nije bilo dovoljno snažno kao Alavesovo.

Španci nisu naveli koliko će morati da plate Benfiki za šestomesečnu pozajmicu.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara