Komentari na vest

Faraoni umalo šokirali Lion, Francuzi do finala tek posle produžetaka

k

kocii

pre oko 1 mesec

Jel moguce da u nadoknadi ono nije bio penal za Francusku haha
k

kum Todor

pre oko 1 mesec

Sramota da ono nije penal za Francusku! U textu ni rec o tome… Izgleda da je moralo da se udje u produzetke. Kakav amater sudi polufinale
G

Gosty

pre oko 1 mesec

Ja još ne mogu da vjerujem, da VAR ono nije dosudio kao penal. Da je Francuska ispala, bio bi skandal težih razmjera.
F

Fer1

pre oko 1 mesec

Anri vrlo pozitivno iznenadjenje. Nije poveo ni blizu onakav tim kako se pisalo,ali je napravio dobar balans visine,brzine,tehnike i igraju najbolji fudbal.
A

AK10

pre oko 1 mesec

Imaju ubedljivo najjaču ekipu na turniru, biće sramota ako ne osvoje. Al baš zato navijam za Špance u finalu
И

И

pre oko 1 mesec

Napisati da imaju ubedljivo najjači tim je baš preterivanje. Ni jednu zvezdu iz A reprezentacije nemaju, ni jednog čak epizodistu u A reprezentaciji nemaju. Lakazet ni kad je bio na vrhuncu nije bio ni približan igrač kao Alvarez iz Sitija koji je igrao na ovoj olimpijadi i ispao od Francuza. Sa Španijom realno 50-50, ne vidim kako su talenti iz Lige 1 bolji od pola tima sa ozbiljnim talentima Barselone na primer. Možemo se možda složiti da su za nijansu najbolji na turniru po ekipi, ali da su ubedljivo, kao da su ne znam poveli Mbapea, Grizmana i ekipu, nisu brate. Rade dobar posao i primili su jedan gol za celo prvenstvo i to sad, a nadavali su se. Ako osvoje to je za respekt, a ne kao bili su 3 puta jači od ostalih, jer nisu.
M

Molim??

pre oko 1 mesec

Najjaci po cemu? U Spaniji ima bar 5-6 igraca sa odigranim sezonama u Mancester Sitiju ili Barseloni.... Navedi jednog igraca Francuske sa samo jednim minutom u tim klubovima? Niko nije doveo prvi tim... Francuzi su doveli cetvrti. Sto je sramota ako ne osvoje?
N

NN3

pre oko 1 mesec

Mateta, Olise i Lakazet su kvalitetniji od svih Španije, a Loik Bade i Lukeba na poziciji štopera su kvalitetniji od španskih štopera. Najširi roster ubedljivo ima Francuska na turniru. Hoćeš da kažeš da je bilo ko iz Španije bolji igrač od Olisea i Matete u ovom trenutku?