Falko uradio test na koronu, od sutra u Zvezdinom dresu

Vreme čitanja: 1min | čet. 28.01.21. | 18:06

Italijan stiže u Antaliju za manje od 24 sata...

Sve je dogovoreno, nedostaje samo još paraf pa da Filipo Falko (28) i zvanično postane igrač Crvene zvezde. A taj će detaljčić biti završen u toku sutrašnjeg dana. Mesi iz Salenta, kako zovu kreativnog ofanzivca iz Lečea, juče je uradio test na koronavirus (prvi preduslov da bi mogao da uđe u Tursku) i za manje od 24 sata biće u Antaliji, u opremi srpskog šampiona, na treningu sa novim saigračima.

Naravno, sve pošto prođe neophodne lekarske preglede i potpiše ugovor na dve i po godine, kako je dogovoreno.

Izabrane vesti

Trajali su pregovori Zvezde i italijanskog kluba punih mesec dana. Situacija se menjala iz sedmice u sedmicu, da na kraju dogovor bio postignut na zadovoljstvo sve tri strane. Podsetimo, Leče će dobiti 1.000.000 evra u tri rate, plus bonus od 300.000 ukoliko crveno-bele obezbede novo učešće u grupnoj fazi Lige šampiona.

Dobro je prošao i Pipo Falko. On će mesečno inkasirati 40.000 evra, a tu su i veliki bonusi (raspon od 300.000 do 500.000 evra) u zavisnosti od rezultata u Evropi. S takvim primanjima Falko će biti u grupi najplaćenijih fudbalera Crvene zvezde, uz rame Aleksandru Kataiju i Milanu Borjanu.

Falko bi na Marakani trebalo da nadomesti potencijalni izostanak Kataija do aprila ili da bude dostojna zamena El Fardu Benu u slučaju njegovog odlaska u inostranstvo...



tagovi

Filipo FalkoZimski prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara