Komentari na vest

Falk: Maksimović bliži Liverpulu nego Dortmundu

C

CaleB pravi

pre 8 minuta

Po onome sto je veceras prikazao, cini mi se da je blizi Zvezdinoj klupi, nego Liverpulu....cak i pored one asistencije Ilicu. Nije to dovoljno, jedva za prelaznu ocenu.
s

sashki85

pre 13 minuta

hoćemo li mi zvezdasi da docekamo da imamo igrača iz omladinaca da ostane 4-5 godina, tako da imamo razloga da dolazimo na teren. da se zavoli neki igrac, da se probudi ta tradicija i ljubav prema zvezdim ako sad vredi 10 sledece godine ce 15. za 3 godine da ostane da igra, zvezda ce ladno uzeti 30+ miliona, pod uslovom da nastavi da opravdava očekivanja.
P

PLAVO MU LEPO STOJI

pre 20 minuta

Svaka čast ako ide u Liverpul, tj. pravi liverpulski tim - Everton.
N

Nemanja8989

pre 22 minute

Al’ ce Terza i ortaci mu da omaste brke…😅 Klub ce od ovih para da dobije neku sicu,ali ce Terza i sinovi da grade nove vile i kupuju nova kola😂
S

SVI NAMIRENI

pre 4 minute

Ne bi to moglo tako da ne kapne i dole na tribinu fino, a i narodu kapne titula koja deluje bensedinski.
K

Kalabasas

pre 44 minute

Samo ne PL I Francuska tamo nema mlad ,star,pucaju kosti crna braća ubiše...ne bi sastavio dve godine...Roma,Lacio,Fiorentina...to bi bilo najbolje ali oni bas i nemaju para da rizikuju klinca....brajton za klinju iz paragvaja pukne 25 miliona ne počeše se....

angry_chainsaw

pre oko 1 sat

Ne damo Maksimovića ni za 20 miliona, jer tim Zvezde gubi puno njegovom prodajom, gubi jednog veoma kvalitetnog veznog igrača, koji može da pokriva više pozicija u napadu, a prodajom ne bi dobili ništa, naravno zna se kako bi se te pare podelile, dok Terza, Mrkela, Marin, Milojević, Savić uzmu deo kolača, pa se vrate neki "dugovi", "isplate plate i bonusi" - mi smo samo izgubili jednog kreativnog igrača u napadu... Na damo Maksimovića!!!
D

Dr.Terzić

pre oko 1 sat

🤔😏😎
B

Bruce1ee.

pre oko 1 sat

Haha, e dete moje, da se ti nesto pitas i obicno gradjanstvo.
N

Najdraži gost

pre 32 minute

Grobari, imate svoje vesti

VecaBg1971

pre oko 1 sat

Kakav bre Liverpul, procice kao Grujic, nece videti prvi tim i zavrsice u nekoj Vitoriji Gimaraes. Decko nije jos izrastao u kompletnog igraca, niti ima fizikalije, niti ima tehniku, niti glavu za top fudbal. Pamentije bi mu bilo da ostane u Zvezdi jos 2 godine pa onda da zapuca u neku jacu ligu. Vecina timova iz liga petice imaju para za bacanje na buduce talente, njima je 10-15 miliona € kikiriki. Pazare nekog klinca za sitnu lovu pa ako ubodu, ubodu, svakako ce to vratiti nekim izlaznim transferom i nece osetiti. Ako ode sad, eto ga za par godina u CZ, kao i Ilic mali sto se vratio, potpisujem. Svima, od Terze pa preko menadzera i roditelja je zinulo dupe za pare a niko ne misli na to sta je dobro za malog Maksu...to je glavni problem srpskog fudbala.
1

1980

pre oko 1 sat

Tako je.
и

иде у

pre oko 1 sat

Зенит Сен Жермен,или у Спартак Јунајтед....
P

Pucaš od...

pre 40 minuta

.....muke,ovo pišu Nemački mediji da znam rećićeš Terzić,ali da te toliko boli što mali igra u Zvezdi da ćeš čak i džeparac od 150 dinara da popiješ i ako ti je 40+ čuvaju te mama i tata....
Z

ZVEZDINA SAPUNICA

pre oko 2 sata

Mijatović volume 2
С

Сале2323

pre oko 2 sata

Јел' Терза ово плаћа да се овакве вести пуштају у етар или неко други? Ти ако имаш интересовања за неког свог играча од више клубова, нећеш га дати оном што мање нуди, већ што нуди више и притом да је клуб адекватан за младог играча. Не можеш да цену ставиш на 15 милиона, а неко би дао више!? Или је то комбинација ко да Мађији у џеп више, а 15 милона је цена која Звезди иде и менаџерима, играчу, коме већ све?! Не може и 20 милки да иде Звезди и који милион Мађији, зар не?!
P

Pa jel

pre oko 2 sata

Mađija il nije?!
N

Ne plaća Terza

pre oko 1 sat

već je istina!Živim ovde i pratim dešavanja u mogu da kažem da je Dortmund veoma zagrejan za njega.Izvesno je da mali napušta Zvezdu na leto a kada je već tako onda bi Dortmund od svih kandidata bio idealna sredina za njegov razvoj.Pitanje je samo koliko će ovi moroni iz uprave izdejstvovati procente od sledeće prodaje jer mali ako napravi bum biće to veliko obeštećenje za Dortmund!
1

1980

pre oko 2 sata

Ne sviđa mi se ovoliko pisanje o ovom malom. To je sve protiv njega sve te priče avioni kamioni ti si Mesi itd. Ne znam ko mu je menadžer ali bi trebalo da ga neko uzme u zaštitu inače će propasti.
B

Bracafaca

pre oko 2 sata

https://x.com/cfbayern/status/1847233714054406462
B

Bracafaca

pre oko 2 sata

https://x.com/cfbayern/status/1847233714054406462
D

DDF

pre oko 2 sata

Ako je uopste istina da ga traze navedeni velikani,Borusija Dortmund je daleko bolja opcija po njega gde ce dobijati minute za igranje i razvijanje za dalji tok karijere,Liverpul je masinerija gde nema mnogo prostora za cekanje njegovog sazrevanja ili si igrac ili nestajes sa njihovog spiska igraca
Ž

Žocara

pre oko 2 sata

Mali jednostavno nema kvalitet. Treba biti objektivan.
n

nemojte preskakati

pre oko 2 sata

mozzarte zeli li bi objasnjenje zasto se juce nije pisalo o njemu ? Imate li neki jak razlog ili sta ??
C

Cipiripi333

pre oko 1 sat

Objektivno nemas pojma o fudbalu!!,Prati njegovo kretanje bez lopte(vec tu se vidi da ima fudbalski IQ,treci gol.sto je namestio Ilicu pre desetak minuta,vidi se da ce biti igracina visoke klase,samo da ga zdravlje posluzi!!
L

Lzr

pre oko 2 sata

Ide u Zenit ili City grupu na kraju

angry_chainsaw

pre oko 1 sat

Boga mu, ako se mi navijači pitamo, a pitamo ss, jer su tribine i damas prazne, Maksimović ne ide nikuda!!!
M

Mladic

pre oko 2 sata

Najbliži je Zenitu,Krasnodaru… Nema tih 100e za koje novinari neće pisati hvalospeve posle dva dobro odigrana pasa… Skinite se klincu s ….
h

hhhcx

pre oko 2 sata

nacin na koji navijaci partizana komentarisu svaku vest o ovom detetu je za psihijatrijsku analizu, ranije je erak bio meta a sada maksa...bolestina
s

sta ti nije jasno

pre oko 2 sata

bolesnici bre
N

Nemanja22089

pre oko 2 sata

Jeste brate,oni su za psihijatriju,ali brate i erakovic,i mijatovic,pa ni ovaj mali nemaju nikakav specijalan kvalitet,a ni niko jako dugo pre njih,poslednja generacija koja je imala kvalitet,iz naseg kluba je generacija ‘84 nazalost,i posle toga niko! Basta,Jankovic,Lukovic,Milovanovic,Perovic…i pre njih Vidic i to je to. Kakav Grujic,Radonjic,Mijatovic,a tek Erakovic
@

@@@@

pre oko 2 sata

Lažna vest. Dižu mu cenu pokušavaju da ga uvaljaju u inostranstvo.
G

Gost26

pre oko 2 sata

Maksimovic je veliki talenat po igrama za sad lici da moze da dostigne Tadicev nivo mozda i vise. Ali pre toga mora fizicki da ojaca mnogo i da pogodi pravi klub za dalji razvoj. Zvezda neverujem da moze vise od 20 miliona da uzme, svi bi to hteli ali licno neverujem mada meni nit u dzep niti iz dzepa samo da ga ne daju dzabe i u neku levu ligu gde ce da se izgubi ko Mijatovic. Valjda ce i Mijat naci sebi bolji klub nego u onoj zabavnoj ligi.
Ž

Žocara

pre oko 2 sata

Ako uzmu 10mil, sve nogom u bulju od sreće da udaraju. Em mali nema kvalitet, em iz naše lige za veće pare teško da može.
S

Slavuj

pre oko 2 sata

20 milona? E brate baš lupaš cifre.
ш

шуми

pre oko 2 sata

иди дечко чим пре а не да те овде тренирају незналице које ће те брзо упропасти,али никако у енглеску.Иди у Португал ,Холандију или Дортмунд ,Лајпциг ,где се одлично ради са нашим играчима .Иди и изгради се да водиш нашу репрезентацију у наредних 20 година
b

boxy

pre oko 2 sata

znaci, zna se da je terza resio da sibicari opet, bravo majstore
Z

Zvezdan Božinović

pre oko 2 sata

Koga briga ko šta nudi, ako ostane u Zvezdi, i uz drugare tog životnog doba, uz neke malo iskusnije, napravi dobar rezultat u Evropi, može da se priča o prodaji... Za nekih 5 godina, kada se ponovo rodi neki takav bisar sa 16 ili 18 godina. Eh, to bi važilo kada bi domaćini i gazde vodili klub, a ne mafioze.
R

Ra88

pre oko 3 sata

I onda za 3,4,5 godina neka Zona Beograd uz račun vikendom u Nani
p

pozz

pre oko 3 sata

idi decace, propadni kao i mnogi
M

Maestro

pre oko 3 sata

Da bi se prodao za tri puta vece pare,on mora da postane standardan A reprezentativac i da ode na neko EP ili SP,mora da pravi razliku u mecevima Lige sampiona,tek onda bi vredeo mnogo vise ovako iz ove nase lige ne moze se prodati za vise od 10-ak miliona...
N

NR

pre oko 3 sata

Hahahahahaahah
l

llll

pre oko 3 sata

Zasto se ovaj decko prodaje sad za male pare? umesto da se saceka jos par godina i da se proda za 3x vise?
N

Nenad1246

pre oko 2 sata

Vidi pod Gavrić i Nikolić.
A

Asis

pre oko 3 sata

Neka se ugleda na Halanda, kako je birao klubove, a moga je odmah u Real/Barsu…nije preskakao stepenike…
Z

Zvezdina prevara

pre oko 3 sata

nece proci forsirajuci igrace koji su kombinacija sa upravom kluba.Hocete da kazete da ce neko dati pare za igraca koji je odigrao ukupno 90 minuta seniorskog fudbala u namestenoj ligi,ligi bez tezine?Sramotni placeni tekstovi vam nece doneti nista sem sramocenja.
D

Duke0591

pre oko 2 sata

https://x.com/Plettigoal/status/1845891884327014708
I

Igorgost

pre oko 3 sata

Sa ovako neukusnim medijskim i menadzerskim lobiranjem, biće maksialno karijera kao Grujić i Živković, preko Benfike do osrednjih klubova iz jačih liga. A mozda i slabije od toga.
u

uwwhb

pre oko 3 sata

hahahha na kraju ce zavrsiti u Mancester Sitiju tj Vucic ce srediti Zvezdi novi fiktivni transfer
с

србија

pre oko 3 sata

ја као окоријели гробар прво што би ти рекао ако одеш у неки велики клуб као борусија реал барса небитно угасићеш се као цигара за пар година неће се знати за тебе..отиђи у неки средњи клуб тамо гдје ћеш имати минуте гдје ћеш се моћи доказивати а не гдје ћеш ако будеш имао среће мало бити можда на клупи или у 2 тиму тих великих звјери ...можда гријешим ал је већина талената угашена нажалост и у партизану и у звезди на тај начин....нека ти је сретно од гробара јер да напоменем за оне глупе што ће наравно написати па звездаш је...за мене је прво србин па онда звездаш јер тај момак ће нам требати касније за репрезентацију
P

Preža

pre oko 3 sata

Naručen tekst, ovo nigde ne možete pročitati. Što se tiče Liverpula, kada bi bila istina ovo što je napisano, prošao bi kao i Grujić. Pozajmica Benfika ili neki drugi klub.
D

Duke0591

pre oko 2 sata

https://x.com/Plettigoal/status/1845891884327014708
@

@preza

pre oko 2 sata

...a to je nesto na sta ti nikada ne bi pristao verovatno, da te kupi liverpul i posalje na pozajmicu u benfiku. kakvi ste bre ljudi. nipodastavas nesto od cega si svetlosnim godinama daleko.
B

Bracafaca

pre oko 2 sata

https://x.com/cfbayern/status/1847233714054406462
V

Viki Miljković

pre oko 3 sata

Znači, umesto da postane projekat i eventualno fudbaler, neko procenjuje da je bolje da postane Marko Grujić. Ko god da ga savetuje, želim mu sve najgore.

Kalčopolista®

pre oko 3 sata

Eto njega u svetloplavom Sitiju da pravi drustvo drugom galaktikosi Jolou Mijatovicu!
R

Rubikova kocka

pre oko 3 sata

Ajntraht Frankfurt najbolja opcija!
h

hp337

pre oko 3 sata

čuj "falk rekao". znaci, kad das takav naslov, pretpostavka je da u srbiji svi znaju za "falka" vi i novinarstvo? vi ste smehotres
N

Nikola44

pre oko 3 sata

Daj ostavite dete vise na miru. Kakav Liverpul? Sta mu punite usi glupostima. Pa i da ga trazi Liverpul ne bi trebao da ide tamo, jer tamo nebi video ni klupu a kamoli da bi igrao. Tako da oladite sam malim pustite ga da se koncentrise na Zvezdu i da tu napreduje i celici se. A ne da mu svaki drugi dan punite glavu kako je velika Zvezda za koju se otima pola Evrope. Pa to bi upropastilo i coveka koji ima 30 godina, a kamoli dete.
V

Vzz

pre oko 3 sata

Protiv Svajcarske ulazi i Srbija ima igraca manje, ne napada Dzaku i ovaj sutira bombu koju Rajko skida. Ne pravite ga onim sto nije!
D

Delija NBGD

pre oko 3 sata

Sve sem Nemacke bi bilo lose za njega. U Liverpulu uspevaju mladi igraci tek kad dodju sa vec formiranom dobrom statistikom u nekom top 5 liga klubu citaj Diaz, Nunez, Zota, Mek Alister, Soboslai itd
E

Ekrem IV

pre oko 3 sata

Znaci, vec ga prodali? Za trenutak sam pomislio da su Zvezdi bitna Evro takmicenja. Nema veze, bitno da je Zvezda bolja od Spartaka iz Subotice i Radnickog iz Nisa u nasem "prvenstvu".
S

Sedorf10

pre oko 3 sata

Uh Engleska nije dobra opcija za Maksimovica. Tamo su dueli najjaci i tempo je ubitacan. A Maksimovic je kao slamka na vetru gradjen. Tako da bi sto se interesa deteta najbolja bila Borusija ili neki spanski ili holandski klub. E sad ako cilj nije da se Maksimovic razvije u velikog igraca i ako je samo vazno da se uzme lova, onda moze i u Englesku. Ali Liverpul nije naivan, i oni znaju da je mali mrsav i da nema sta da trazi u Premijer Ligi, verovatno ce ga oni kupiti i poslati u neku Holandiju na kaljenje. Tvente, Hereven ili tako nesto. Mislim da ce Zvezda gledati samo da sto bolje utopi malog, a njegova dalja karijera im je vazna kao lanjski sneg. Tako su malog Mijatovica prisilili da ode u Americku ligu bez briga. I tamo mali propada. vrlo lako bi se moglo desiti da se slicna stvar desi malom Maksimovicu. Terza je nemilosrdan kad oseti lovu.
V

Vise ne treba

pre oko 3 sata

Citati nepotpisane tekstove
Z

Zasto o tome

pre oko 3 sata

Pisete. Nemate nesto drugo. Sto palite vatru. Ili pripremate teren za skoru prodaju ili pokusavate da unistite karijeru momku.
T

TOPOLA

pre oko 3 sata

Aman pustite dete da uživa u trenutnom momentu!!! Ubiste ga sa naslovima i licitacija!!!
S

Sima0

pre oko 3 sata

I posle nas teraju : Dođite na stadion, danas igra Zvezda i ostale gluposti... Pa znaš kad ću više da im dođem... Sramota, dovode kojekakve afrikance, a naše klince prodaju. Treba da budu srećni što im i ovoliko navijača dolazi na utakmice!
7

7

pre oko 3 sata

bonga i nilikina će da recikliraju limenke
S

Samo jedan covek

pre oko 3 sata

Gde vi samo pronalazite ove izjave??? Sad sam precesljao i Bild i Falkov instagram, nijedan jedini Maksimovic se ne spominje ni u jednoj vesti/objavi... Mora svaki dan nesto da se forsira oko ovog klinca?
G

Grupa JNA

pre oko 3 sata

Gde nalaze izjave? U kancelariji na Marakani. Odatle dobijaju naredbu da nazvrljaju naslove kako nekog zlezdinog igraca zeli liverpul bajern real barsa juve itd a na kraju padne dogovor sa zenitom jer Rus ide logikom ako vam mi dajemo lovu ima i vi nama igrace, jel jasno? A Rusa i Amera ne mozes da zaj*bes u poslovanju nikako. Nisu oni crnogorski ili grcki kucni prijatelji sa kojima dogovoras fiktivne transfere, terzicu.
Ž

Žocara

pre oko 3 sata

Ma Tvorzina sekta.
М

Мачак

pre oko 3 sata

https://www.caughtoffside.com/2024/10/18/andrija-maksimovic-liverpool-dortmund/ https://twitter.com/berger_pj/status/1845884366385565849?ref_src=twsrc%5Etfw
c

cuj ovog

pre oko 3 sata

ma ti si procesljao ... 🤡
G

Gost166

pre oko 3 sata

Lazu brate, ne znam iz kog razloga. I tekst je vrlo neubedljiv. Fora Dortmund hoće ali nije trenutno toliko zainteresovan. Ma važi. Od da hoće kupio bi ga za dva dana. Tek će da bude preterivanja sve dok ne ode stvarno u Lacio ili Bolonju eventualno Torino.
G

Gorostae

pre oko 3 sata

A kad ćeš uživo na utakmicu?
I

IskoAlarkon

pre oko 3 sata

Pazi se brate sad ce botovi da te iznapadaju.

Kalčopolista®

pre oko 3 sata

Ne veruj svojim ocima, veruj sta ti pisu objektivni srpski mediji koji su takodje pisali da su zvezdini galaktikosi rasturili Inter ali nisu imali srece, cak su I crtali kredom na onim tablama sa tockicima uvezenim iz Kine da bolje docaraju!
B

Bracafaca

pre oko 3 sata

https://x.com/cfbayern/status/1847233714054406462
Г

Горан Гоги

pre oko 3 sata

Тако серендају за сваког ко мало нешто покаже продају га негдњ лопине узму паре а деца пропадају Стевановић Мијатовић.....страшно
e

evo ti komsijo mali

pre oko 3 sata

“Dortmund see Andrija Maksimovic, 17, as one of the next big jewels in football – like they saw in Jamie Gittens for instance. But it’s not so concrete at the moment that they’re planning on buying him,” the German reporter told CaughtOffside. https://www.caughtoffside.com/2024/10/18/andrija-maksimovic-liverpool-dortmund/
I

Iggx

pre oko 2 sata

Bukvalno imaš na njegovom tviter nalogu. Pročitao sam tvoj komentar i u roku od minut našao.
D

Duke0591

pre oko 2 sata

https://x.com/Plettigoal/status/1845891884327014708 slabo češljaš
D

Drvo

pre oko 3 sata

Terzo gledamo te popreko.
@

@drvo

pre oko 3 sata

Ma cudo ste vi sa severa, eno ga trese se od vase tisine.
Т

Терза...

pre oko 3 sata

можете да ми блајбате као и до сада,дам вам неку сићу,платим неко гостовање и ви има да ћутите...
D

Drvo

pre oko 2 sata

Ko kaže da sam sa Severa? Drvo svoje grane širi na sve strane sveta podjednako.
М

Мачак

pre oko 3 sata

"Мачак pre 21 dana Све на исти калуп. Ускоро прича као хвала на свему бла бла да те опет гледамо у црвено белом дресу, бла бла" Мазање очију 101.
D

Drax

pre oko 3 sata

Najbliži je Zvezdi i odjbt!
@

@drax

pre oko 3 sata

E vz brt, nmg da vrjm
S

Sima0

pre oko 3 sata

Jeste, do decembra
1

1234567...

pre oko 3 sata

I na zalost i ovo dete ce da prodju kao i svi pre njega, OSTAVITE MAKSIMOVICA U ZVEZDI
D

Dejvidsss

pre oko 3 sata

Dortmund je najbolja moguca opcija za njega, ako vec mora da se proda. U Liverpulu bi prosao kao Grujic, par pozajmica i stagnirao bi totalno. Al u svakom slucaju bar dve sezone u Zvezdi su mu neophodne da se ocelici. Duze ako ostane stagnirace u ovoj livadskoj ligi.
T

Tako nekako

pre oko 3 sata

Mali je vec prodat, a nije odigrao postene 2 utakmice. Da ga je istrpeti kao Dinamo Baturinu ili Sucica mogla bi da se pita Zvezda oko cene, pa i za preko 20 miliona, al on od starta nije Zvezdin igrac, a mora da se plati Silas odnekud, pa ovako nista.
I

IskoAlarkon

pre oko 3 sata

Brate Baturinu ne trpe jer je klasa resava utakmice. Sa ovim malim je rizik dal ce provaliti svi semu ili ce ga uvaljati na vreme. Jedini je Kosta pravio razliku sa 17 godina i otisao u Premijer debitovao sve ful. Mijatovic sema Erakovic sema Lekovic sema Ovaj mali ni na jednoj utakmici nije pokazao klasi,slucajna asist u derbiju de je serif dao 3 komada. I protiv intera ga hvale ljudi sto je sutnuo 10 puta kao da je Messi i kao eto hrabar je lol Mozda mali i izraste u klasu ima potencijal al trenutno nije lik koji pravi razliku
b

beksoni

pre oko 4 sata

Jasta, prodaji, ajmo narode mlado i talentovano, dvoje pari sto dinari. Jadan nas fudbal, i on ce otici i igrati u nekom B timu i propasti ko i svi drugi talenti sto odu prerano.
R

Roterdamski

pre oko 3 sata

Koji "nas fudbal", leba ti? Ovde fudbal ne postoji od '91.
n

nokia c5-03

pre oko 4 sata

Kao navijac Zvezde i Liverpula, siguran sam da bi to bila losa odluka sa Maskimovica. Liverpul je unistio sve Srbe koji su igrali tamo, zato je Dortmund bolje mesto za razvijanje mladog igraca a PL je zahtevnija od BL.
Z

Zorka GU

pre oko 3 sata

Nije Liverpul unistio Srbe, nego ti isti Srbi bisu bili dovoljno dobri da bi mogli da igraju za jedan Liverpul.
1

1980

pre oko 4 sata

Greška. Grujić i Nedeljković nisu mogli da igraju Englesku. Pitanje i za Dortmund. Najbolje da ostane u Zvezdi ili neka Holandija,Portugal
G

Grupa JNA

pre oko 4 sata

Liverpul, Borusija, Bajern planeta Zemlja se otima i na kraju ili neki gigant poput Zenit Gasproma ili MLS liga kod drugara lidera Jovana Mijatovica ili u neku ruku neki Viljareal ali B tim kao lider Stefan Lekovic o kojem su prosle godine brujali naslovi kako ga zeli Bajern medjutim eto Viljareal b timcic.
a

alooo

pre oko 3 sata

leci svoje komplekse
V

Vasizvezd

pre oko 4 sata

A gde je Lane Brokoli, da li jos visi na dzipu babe prasca, zna li se sta?
S

Sedorf10

pre oko 3 sata

Hahahaaaaa...Lane Brokoli....joj kako smo samo mi opiceni! Jaka fora nema sta!
Z

ZV

pre oko 4 sata

Koliko samo smarate...
m

milo123

pre oko 4 sata

ja se zaista nadam da nece prodati decka u Liverpul samo da bi namakli koji milion vise. Liverpul je paklena sredina za mladog igraca. Neki RB bi mu najbolje legao, Dortmud.
c

cv

pre oko 4 sata

nije ni zaigro kako treba a tvorza ga vec prodaje za sitno
V

Vuc

pre oko 3 sata

Kako za sitno kad su Haland i Sančo prodati za po 20m?
A

Apcige

pre oko 3 sata

@Vuc Ti poredis lige iz koje su dosli Haland i Sanco i ovaj kukuruz lig? Realan?
K

Kuvelja

pre oko 4 sata

MEEEESI MEEEESI 🇷🇸
Д

Делије Пландиште

pre oko 3 sata

Аргентина, Аргентина...🇬🇹🇷🇸