Falčineli raširio šal na Marakani: Pozitivna napetost

Vreme čitanja: 1min | pet. 11.09.20. | 09:17

Italijan potvrđen kao novo pojačanje crveno-belih

Dijego Falčineli je i zvanično potvrđen na stadionu Rajko Mitić kao novo pojačanje Crvene zvezde.

Posle jučerašnjeg marketing trika sa najavom njegovog transfera u stilu popularne serije "Kuća novca" i golicanja mašte navijača, Zvezda je danas i službeno potvrdila transfer prvog italijanskog fudbalera u klupskoj istoriji. Faličneli je raširio Zvezdin šal u klupskom mizeju i kratko poručio:

Izabrane vesti

"Bilo je uzbudljivo poslednjih par dana kada sam čuo da me Zvezda traži. Napeto, ali u pozitivnom smislu. Drago mi je što sam tu i ponosan sam što ću moći da branim boje velikog kluba kao što je Crvena zvezda", rekao je Falčineli kojeg su na stadionu dočekao trener Dejan Stanković i sportski direktor Mitar Mrkela.

Zvaničlna promocija Falčinelija je zakazana za 12.00 časova kada će biti predstavljen na konferenciji za medije. Podsetimo, Falčineli u Zvezdu stiže na pozajmicu iz Bolonje. Zvezda neće morati da plaća za pozajmicu, a sledećeg leta ima opciju da ga otkupi po ceni od 1.000.000 evra koju bi isplatila u tri rate. Italijanski napadač će na Marakani zarađivati 35.000 evra mesečno plus će imati bonuse u vrednosti od 100.000 evra za plasman u Ligu šampiona i 30.000 evra za osvajanje titule u srpskom šampionatu.

Falčineli ima 29 godina i Zveda mu je prvi klub van Italije. Pored Bolonje, igrao je i za Peruđu, Fiorentinu, Krotone, Sasuolo, niželigaše Lanćano, Juve Stabiju, Folinjo...




tagovi

Dijego Falćineli

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara