Rafael Varan (Reuters)
Rafael Varan (Reuters)

Fabregas sabe COMO: Rafael Varan u Seriji A!

Vreme čitanja: 2min | sub. 13.07.24. | 22:32

Iskusni francuski štoper je transfer bomba novopečenog italijanskog prvoligaša

Komo je čuveno jezero, za mnoge najlepše u Italiji, turistička atrakcija. Ima i ribe, a kako se sve češće pojavljuju kapitalci, mogao bi da postane i fudbalska atrakcija sezone u Seriji A. Rafael Varan je rekao da novopečenom članu italijanske elite, ekskluzivno javlja Fabricio Romano i dodaje da je posao blizu ozvaničenja!

Možda čoveku koji u CV-ju ima deset sezona i četiri Lige šampiona sa Real Madridom, koji je nedavno napustio Old Traford, dojučerašnji drugoligaš i nije pradstavljao tako atraktivnu opciju za nastavak karijere. Međutim, kada je seo na razgovor sa harizmatičnim Fabregasom... Reč po reč, Sesk je odobrovoljio Varana. Sesk je jednostavno znao kako.

Izabrane vesti

U narednih nekoliko dana biće završeni administrativni detalji, uporedo i lekarski pregledi, a onda - potpis i verovatno bombastična promocija na jezeru. Pisali su mediji prethodnih dana i nedelja o mogućem tandemu Mats Humels - Rafael Varan, ali je realnije da će Francuz u srcu odbrane sarađivati sa Albertom Dosenom (25), momkom kojeg je Komo pre dve nedelje doveo iz Kaljarija za 8.000.000 evra.

Prvi kapitalac za asistenta Seska Fabregasa, koji će po dobijanju Pro licence momentalno postati glavni trener (mada je jasno da je on šef i da je njegova i prva i poslednja u svlačionici), bio je Andrea Beloti kupljen od Rome za 4.500.000 evra. Pola miliona više koštao je desnokrilni fudbaler Lećea Gabrijel Strefeca, dok su za po 1.500.000 evra ovog leta stizali centralni vezisti Ben Lasin Kone iz Torina, odnosno Matijas Braunoder iz bečke Austrije.

Fabregas je bio magnet za Varana, Varanov potpis će bez sumnje biti dodatni motiv za druge velike igrače koji se premišljaju. A nekolicina takvih je ovog leta na meti Koma. Od Luke Modrića, Aleksisa Sančeza, Maura Ikardija, Pedra...


tagovi

Rafael VaranLetnji prelazni rok 2024KomoSesk Fabregas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara