Komentari na vest

“Evropski“ derbi u Topoli – Damjanović spreman za Dudića: Šta god da ponude, imaćemo odgovor

?

??

pre oko 2 sata

Neki kazu da ce nedjic iz graficara da preuzme radnicki ako ne lazu, ja ne znam. Da ne bude posle kako sam ja obmanuo narod
R

Renditesla

pre oko 2 sata

Teska prica jer su Zvezda i Radnicki na ratnoj nozi. Mada, mozda ce to biti uslov pomirenja. Da im razviju trenera u zamenu za oprost.
A

Astoria

pre oko 3 sata

TSC i Radnički KG, dva najveća razočaranja ove sezone. Tu je i Vojvodina negde, mada je njoj najveći problem stranačka Uprava.
A

Astorija x

pre oko 3 sata

Partizan nije razocarenje?
A

Astoria

pre oko 2 sata

@ Astorija x Partizan je u krizi godinama, dublji je to mnogo problem, ni ne uzimam u razmatranje crno-bele. Moj komentar se odnosi prevashodno na tekuću sezonu. TSC igra mnogo lošije, luta u izboru trenera, igrača, teren im je neshvatljivo propao, mnogo je propusta... Radnički nije imao reflektore (jedini u Superligi), nikako da se počne sa izgradnjom novog stadiona, klub nema kontinuitet, poremećen je odnos trenera i igrača (Vižđi je zato otišao, glavni nosioci igre igraju lošije nego prošle sezone), Uprava razmišlja na kratke staze, krah u evropskim kvalifikacijama...da ne nabrajam dalje. Lično sam od oba kluba očekivao više.
m

mlazma1

pre oko 4 sata

Ekipa koju je izbacio Mornar iz Bara nikako ne može da bude evropska. A da su nastavili u istom stilu kao sto kaze Damnjanovic nisu, jer su trenutno blizi borbi za opstanak nego Evropi.
S

SuroviRealista

pre oko 3 sata

Boli onaj samar od djavola za kosovo pa se probudila ekipa velikih internet cigana da ulazi i na vesti o Radnickom. Trn u oku . Cdjkg
M

Mica1811

pre oko 4 sata

Ne zna se ko je opasniji.