Tekstilac (©Starsport)
Tekstilac (©Starsport)

Evo već je jul, a kazni još nema

Vreme čitanja: 1min | ned. 07.07.24. | 10:17

Nova sezona samo što nije počela

Bio je april kada su iz UEFA stigle u Fudbalski savez Srbije prijave da su neke utakmice Mozzart Bet Prve lige sumnjive i da bi trebalo da se pokrene istraga. Istrage su pokrenute, saslušanja obavljena...

I evo već je jul, a kazni još nema. Nema ni makar odluke da kazni neće ni biti. Šta god da je odluka Disciplinske komisije – nema je. A, nova sezona samo što nije počela, do 19. jula kada će lopta krenuti s centra ostalo je manje od dve nedelje.

Izabrane vesti

Podsećanja radi, možda su mnogi zaboravili, davno je bilo, prvi na udaru UEFA je Tekstilac, koji je u međuvremenu, što je tek nonsens, izborio promociju u najviši rang. I ukoliko se Disciplinci probude iz letnjeg sna i odluče da ga kazne, počeće šampionat sa minus bodovima. Odžačane je UEFA prijavila zbog sumnji u utakmice protiv Mladosti GAT (1:2) i OFK Vršca (1:2).

Na udaru UEFA našla se i Dubočica, koju bi trebalo da sačeka isti scenario, s tim što je ona ostala u Mozzart Bet Prvoj ligi Srbije. Klub iz Leskovca je bio pod istragom zbog utakmica protiv Mladosti GAT (0:1) i OFK Vršca (1:1).

Prema disciplinskom pravilniku, predviđene su kazne oduzimanja bodova od šesto do 30. Kako nadležni organi razrežu. Ako razrežu, jer prođe više od tri meseca bez ikakve reakcije...



tagovi

Tekstilac OdžaciDubočicaMozzart Bet SuperligaMozzart Bet Prva liga Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara