Komentari na vest

Evertonu preti kolaps, klubovi spremili tužbu zbog nedozvoljenog minusa od 450.000.000 evra

H

Haahjajajaja

pre oko 2 godine

Vrlo lose i steta bi bila da ispadnu ali cini se da ne daju 5 para da opstanu igraci u kurrccuu imas osecaj da namerno sabotiraju, a sto se tice minusa cudno je da su za dva beka sad u januaru dali 35 miliona jos i grade nov moderan stadion, plus ako je toliki problem prodaju Ricarlisona i Klaverta za 150 miliona i reseno pola problema i onog kratkog Pikforda mogu da uvaljaju za 30 i to je preko 200 miliona sa sve njihove plate,
Y

Yumis

pre oko 2 godine

A sto onda Celsiju i Arsenalu ne prete tuzbe i finansijski kolaps? Vidim da u poslednjem pasusu teksta pise da i oni duguju.
@

@yumis

pre oko 2 godine

Da li je moguće da uopšte pitaš tako nešto? Čelsi aktuelni prvak Evrope, Arsenal engleski velikan, Everton dalje od 10. mesta ne ide godinama. Valjda je dovoljno,ne?!
k

kidalicaa

pre oko 2 godine

simpatisem everton jos od kad sam bio klinac, ali mi je donekle drago sto se ovo desava. doveli su rafu, omrazenog od strane navijaca, nerezonski i neplanski kupuju krseve i indijance igrace, a smatraju za sebe da zasluzuju neku borbu za ligu sampiona i cak i vise, a jedva su bolji od kandidata za ispadanje. Mozda im koja sezona treznjenja u cempionsipu ne bi pala lose.
P

Paul Robinson

pre oko 2 godine

Eno Blekburn se 10 godina trezni u Cempionsipu i nikako da se vrati u Premijer ligu, tako da taj "reset" i period hladjenja nije dobra opcija.
I

Igor78

pre oko 2 godine

Prethodni sportski direktor potrošio 300 miliona na igrače od kojih polovina nije za Čempionšip, istalio se sa menadžerima i na kraju dobio otkaz ove godine (uz kompenzaciju). Kada imaš budalu kao vlasnika kojoj ogroman novac kaplje u džep, onda ga i treba odrati. Taj bogati idiot će se na kraju izvući uz neke gubitke koji su za njega sitni, a klub će završiti u nižoj ligi.
D

DDF

pre oko 2 godine

Na pocetku prosle sezone kada su svi dizali Everton u nebesa svima sam rekao da je to"propast",doveden trener koga navijaci nisu zeleli i nije imao podrsku navijaca,dovodeni problematicni igraci koji nisu nista pokazali,sada Everton je u situaciji da zbog necijeg pogresnog ulaganja zavrsi u cempionsip gde mu nije mesto...u isto vreme je West hem napravio novi plan ulaganja i strategije koji se vrlo brzo pokazao ispravan
M

Mop

pre oko 2 godine

Sve si u pravu. Onaj Rafa doveo onog Rondona koji je za celu karijeru dve sezone igrao dobro a sad još i pred penzijom. Dinjea šikanirao koji je kod Anćelotija bio vrlo dobar. Onaj Kalvert Luin više se slika u nekim uvrnutim stilovima oblačenja. Nemaju napadača, Ričarlison deluje kao da mu je muka da igra tamo više. Hamesa isto oterao znalac. Tužno. Everton ovo ne zaslužuje. Tamo se više niko i opterećuje od igrača da li će ostati ili ispasti u Čempionšip. Tako meni deluje. Lampard je najmanje kriv. Šlogiraće na klupi.
I

Inzaghi

pre oko 2 godine

Svako ko pokuša bez plana da ulaže novac i misli da su veliki tu gde jesu samo zbog novca proći će ovako uz mogući bankrot. Dešavale su su se takozvane ekspres titule i ništa tu nije sporno, ali da bi ostao na vrhu potreban je sistem i plansko ulaganje u klub.To se desilo u Italiji Napoliju, Parmi, Firenci i Laciju, Atletiku u Španiji, Lidsu i Boltonu u Engleskoj.
D

Dejani

pre oko 2 godine

Izgleda idu Derbyjevim stopama. Šteta zbog kluba, ali drago mi je zbog pokvarenih Britanaca.
U

Uo

pre oko 2 godine

Jos onog dana kad su dali 40 miliona za Ivobija, znao sam da tu nesto totalno nije normalno.