Grej (www.evertonfc.com)
Grej (www.evertonfc.com)

Everton pravi rezervni tim: Potpisao i Demaraj Grej za 2.000.00 evra

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.07.21. | 13:27

Treće pojačanje na Gudisonu

Stigao je Andros Taunsend da zaoštri konkurenciju po desnom boku mada je teško očekivati da bude prvo rešenje, potpisao je i Asmir Begović sa zadatkom da odmeni Džordana Pikforda kad reprezentativcu Engleske bude potreban predah, a zasad je poslednji došao Demaraj Grej, koji bi u Evertonu teško mogao do pozicije startera pored Bernarda i njegove dosadašnje zamene, Aleksa Ivobija.

Opet, za zahtevno premijerligaško takmičenje potrebno je imati širok kadar. Novi trener Karamela Rafa Benitez insistirao je da mu uprava dovede Greja, što je klub iz Liverpula i učinio. Iz Bajera iz Leverkuzena 25-godišnji bočni napadač je stigao tako što je potpisao ugovor na tri godine, za obeštećenje Farmaceutima od 2.000.000 evra.

Izabrane vesti

Želim da budem glavni igrač tima, pomognem Evertonu da postigne dosta golova i bude što bolje plasiran. Osećam da sam u periodu karijere kad sam sposoban da ostvarim ciljeve koje sam sebi zacrtao. Brz sam, nezgodan za čuvanje po krilu, osećam da mogu da bude opasan na raznim delovima terena. Na osnovu svega što znam i koliko verujem u sebe, siguran sam da ću pomoći ekipi“, kipti optimizam od momka rođenog u Birmingemu, koji će na poleđini dresa nositi broj 11.

Demaraj Grej je posle dokazivanja na stadionu Sent Endrjuz prešao u Lester početkom 2016, učestvovao u osvajanju čuvene titule Lisica, Brendan Rodžers ga je u januaru poslao na Baj arenu za 2.000.000 evra, a sad se po istoj ceni vratio u Englesku. Samo u drugi klub.


tagovi

Demarej GrejEvertonletnji prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara