Everton je imao na tacni Robertsona, Megvajera i Halanda

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.11.19. | 11:50

Čelnici odbili sve predloge sportskog direktora Volša

Uvek će se pričati i pripovedati o epskim promašajima koje je napravilo rukovodstvo nekog kluba. I nema tog kluba koji je bezgrešan, koji nije negde debelo omanuo, prevideo nekog igrača ili ga pogrešno procenio.

Ipak, čelnici Evertona su se kandidovali za visoko mesto na toj listi kiksara. Doveli su iz Lestera Stiva Volša za sportskog direktora, čoveka koji je skrojio šampionski tim od gotovo anonimnih igrača, a onda su pola njegovih preporuka preskočili.

Izabrane vesti

Volš, koji je razrešen dužnosti tokom prošle godine, otkrio je neke situacije koje je imao sa čelnicima Evertona.
Ponudio sam im Endrjua Robertsona i Harija Megvajera, dok su bili u Halu. Trebalo je da plate samo 20.000.000 funti za obojicu. Odlučili su da ne prihvate moj predlog“, rekao je Volš za portal Atletik.

Robertson je sada deo Liverpula, šampiona Evrope i jedan od njegovih najboljih igrača, dok je Megvajer zvanično najskuplji štoper sveta i član je Mančester junajteda.

Tu nije kraj Evertonovih promašaja. Mogli su da imaju danas u timu i Erlinga Halanda, supertalentovanog napadača Salcubrga, najboljeg strelca Lige šampiona.
Erling Haland i njegov otac su bili kod mene u klubu, transfer je bio dogovoren za 4.000.000 evra. Nisu me u Evertonu podržali. Imao sam i završen posao za Džonija Evansa, pre nego što je otišao u Lester, ali i njega su odbili da uzmu“, ispričao je Stiv Volš.

Koliko bi samo Everton bio bogatiji klub da je pokupio ovu četvoricu igrača i kasnije ih prodao...

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara