Kalvin Filips i In Beom Hvan (Star sport)
Kalvin Filips i In Beom Hvan (Star sport)

Everton bi Sitijev promašaj od 50.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | uto. 28.05.24. | 14:50

Dve godine karijere na nizbrdici

Pre dve godine je Kalvin Filips došao u Mančester Siti iz Lidsa kao standardni reprezentativac i veliko pojačanje plaćeno skoro 50.000.000 evra. Filips je još kao drugoligaški igrač postao reprezentativac Engleske i jedan od ljubimaca Gareta Sautgejta.

Danas je Filips bivši reprezentativac i igrač sa tek 16 premijerligaških mečeva u poslednje dve godine. Kod Pepa Gvardiole nije uspeo da se uklopi, godinu i po dana je pokušavao, borio se i sa povredama, da bi zimus otišao na šestomesčenu pozajmicu u Vest Hem. Ni tamo se nije proslavio i vratio se u Mančester.  

Izabrane vesti

Filips je hteo da se vrati u Lids, ali kako njegov bivši klub nije izborio plasman u Prmeijer ligu kroz plej-of, ta opcija je otpala.

Sada bi situaciju da iskoristi Everton i pozajmi Filipsa na godinu dana dok se Građani nadaju definitvnoj prodaji. Na Gudisonu veruju da mogu da ožive karijeru koja je mnogo obećavala, ali i da se osiguraju u slučaju da belgijski vezista Amadu Onana napusti klub. Za njega se inetersuju bogatiji i jači klubovi a Šon Dajč misli da bi Filips bio idealna zamena.



tagovi

Letnji prelazni rok 2024Kalvin Filips

Obaveštavaj me

Man. Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara