Komentari na vest

Eriksen ugostio svoj Totenhem, pa mu pomrsio račune; Brentford bio mnogo bliži pobedi (VIDEO)

M

Mgk

pre oko 2 godine

Ocajan pristup utakmici. Da ti izadjes protiv Brentforda sa taktikom da se branis u niskom bloku, i da pokusas nesto iz kontre je nedopustivo za tim koji pretenduje igranje u LS. Steta sto nije pobedio Brentford, bili su bolji, ali ne zato sto imaju bolje igrace i vise novca, nego zato sto su momci izasli na teren da pobede.
D

Delija penzioner

pre oko 2 godine

Ova ekipa (Totenhem) je tuga , nesretnici koji su umislio da su klasa ,zajedno sa trenerom , koji diriguje neki anti fudbal , više su sa loptom išli ka svom golu nego u napad , za dve utakmice nisu šutnuli u okvir gola , sramota je da igraju bilo koju evropsku utakmicu , trener obična lakrdija ......
U

Uo

pre oko 2 godine

Razlika izmedju Sona, Kejna u poredjenju sa Benzemom, Salahom, Levandovskim, Maneom i igracima tog ranga je u tome da Kejn i Son 1/3 utakmica u sezoni igraju kao supermeni, a 2/3 utakmica jednostavno nestanu. I to nije samo zato sto je Totenhem slabiji od klubova pomenutih igraca, vec je malo i do klase.
T

Trololo

pre oko 2 godine

Ma daj... ne moze tim da zavisi od samo 2 igraca. Koga bi jos izdvojio u timu Totenhema? Mozda Kulusevskog, ali on je tek dosao i ocekuje se da mu forma oscilira. Liverpul ima, pored Manea i Salaha, strasne bekove, tu je odlicni Jota, Diaz se uklopio, Tiago, pa i ceo vezni red, igraj fenomenalno... stvarno je neuporedivo. Voleo bih da mozemo da vidimo Kanea i Sona sa takvim saigracima, pa da onda pricamo.
Y

Yaooo

pre oko 2 godine

A sad otvorite komentare od pre dva kola i čitajte hvalospeve konjteu nakon one ubedljive pobede hsahaha
T

TutoMeracto1

pre oko 2 godine

Jednostavno ljudi Konte nema plan B,pocinje sa jednom taktikom i zavrsava na istoj !
I

I

pre oko 2 godine

Uprskao Totenhem u poslednja dva kola sav trud od ranije. Jednostavno mentalitet, tu ni Konte ne pomaze. Jeste da imaju direktan mec sa Arsenalom, ali pre toga igraju sa Lesterom i gostuju Liverpulu, treba doci do tog meca sa Arsenalom sa manje od 3 boda zaostatka... Tesko.
G

Gost999

pre oko 2 godine

Zadnje dvije utakmice Totenhem nije imao sut u okvir gola. Ali fali 4-5 igraca za titulu cccc..
e

eskobar

pre oko 2 godine

nema sta da trazi on ligi sapiona pored arsenala tako da ce se pamtiti ova utakmica ako se ne budu plasirao u ligi sapiona nema sanse sve je izgubljeno i treba kad nisu dobili drugo ligasa sta traziz u ligi sampiona
G

Gost300

pre oko 2 godine

Jeb.. te sreco,da se samo koji bod iscupao protiv Palasa,Bajt.ili Saut.sad bi Arsenal bio skoro pa siguran,jebene povrede i reprezentativna pauza 😕
1

14

pre oko 2 godine

Loša vam tabela. Neozbiljno!
G

Gost2332

pre oko 2 godine

Tabelu apdejtuje sofa.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 godine

Dzaba konte, totenhem je totenhem. Kao sto sam napisao na vesti o arsenalu, siguran sam da ce uci sa bodovnom prednoscu u mec. Totenhem u naredna 2 kola osvaja max 3 boda, dok bi arsenal mogao da osvoji 4, a mozda cak i svih 6. To je 3 ili 5 bodova prednosti sto znaci da arsenalu odgovara i x. Arsenal ne sme da propusti ovu sansu. Uz ls je mnogo lakse privuci igrace. Mislim da bi se arons, tilemans i nunez savrseno uklopili u ovu ekipu. Uz njih vratiti salibu sa pozajmice, rezervni spic i krilo ako prodaju pepea i odlicno skockana ekipa.
G

Gost999

pre oko 2 godine

Arsenal ima dva boda vise, i u kolu gdje igraju s Lidsem kuci, Totenhem gostuje Liverpulu. To je realno 5 bodova vise, imaju doslovno lukzsuz da izgube medjusobno ako ostale utakmice odigraju kako treba. A sto se tice pojacanja, ja sam aposlutno za Gabriela Jesusa, meni je on bas super igrac. Jesus, Tilemans, Saliba, to je vec dalekooo jaci tim. A nadam se i jednoj pravoj bombi, pare imaju a valjda ce imati i LS da privuku neko bas jako ime.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 godine

@Gost999 Tako sam i mislio. U narednom kolu arsenal igra sa vest hemom koji se okrenuo ligi evrope i onda sa lidsom. Realno je svih 6 bodova, al posto je to arsenal i 4 bi bila kao kuca. Totenhem gubi od liverpula sigurno, dok ima i pre toga nezgdoni lester. Mozda bude i vise od 5 bodova prednosti, al otom potom. Sto se zezusa tice ne znam, nekako nema kontinuitet. Evo danas je pokidao pa ga nece biti naredna 3 meca. Ovaj mali nunez je pakao, reseta tamo u portugalu, ali se i u ls sjajno pokazao, pogotovo protiv liverpula. Romano je najavio slicna ulaganja kao proslo leto, znaci preko 100 miliona. Proslo leto smo dobro poslovali, oterali sve krseve, nadam se da ce i ovo leto biti slicno.
G

Gost999

pre oko 2 godine

Kod Pepa niko nema kontinuitet osim De Brujnea, kad ih stalno rotira hahaha.. Dovoljno brz, sunjalica prava, hoce ga i gol. Bilo bi uzivanje gledati njega sa ovim ostalim klincima kako trce, kombinuju, napadaju prostor. A neka i njega i Nuneza, trebaju dva spica. Da konacno imamo dva prava napadaca, a ne da kad se jedan povrijedi, mora igrati neki klinac..
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 godine

Ne znam da li je bas realno obojica da dodju. Zezus se moze dovesti za relativno mali novac jer mu ugovor istice 2023, dok se za nuneza spominje 80 miliona… Moguce je da ce zezus biti 1.opcija zbog veze sa eduom. Realnije mi je da kao drugog spica trazimo nekog tipa toni iz brentforda, denis iz votforda ili dembele iz liona.
A

Auuu

pre oko 2 godine

Ovo sto igra Totenhem(Konte) se ne zove fudbal,vec unistavanje fudbala.Igras utakmicu za LS,a ti ne sutnes u okvir gola(sa proslo ukupno 180min).ne menjas nista 85minuta.Sesenjon promasio profesiju,a sta tek reci za Emersona Royala..Tuga odneli 100k go***
p

plavac

pre oko 2 godine

seseljon je decko klasa,ali kad bi imao zadnjeg veznog i bar jednog krstenog spotera i zapravo igrao fudbal,a ne ovo konteovo ziherasenje