(©Reuters)
(©Reuters)

Eriksen: Pitajte Kontea zašto ne igram

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.10.20. | 15:12

Danac otkrio gde će najverovatnije završiti karijeru...

Došao je kao velika premijerligaška zvezda i jedan od najboljih vezista današnjice, a Antonio Konte ga je zakucao za klupu. I tu, sva je prilika, pomoći nema. Kristijan Eriksen odigrao jeod starta sezone svega 153 minuta u Seriji A i 90 u Ligi šampiona, zbog čega mnogi njegovu budućnost vide daleko od Intera. Makar dok je Antonio Konte na Đuzepe Meaci.

Poznato je da je iskusni stručnjak prošle zime zagovarao dolazak Artura Vidala - a ne Eriksena - tako da prednost koju daje Čileancu kada ga je konačno ovog leta dobio i nije neko veliko iznenađenje.

Izabrane vesti

"Zašto ne igram više? To je pitanje za trenera. Pozovite Kontea i pitajte ga. On je taj koji donosi odluke. Usponi i padovi su nešto što je normalno u fudbalu. Retki su oni koji su celu karijeru bili na vrhu", kazao je Eriksen u razgovoru za sajt Fudbalskog saveza Danske.

"Ne osvrćem se mnogo za kritikama i onim štop ljudi govore i išu. Svi imaju svoje mišljenje, pogotovo ovde u Italiji. Treba slušati ljude oko sebe, ostali nisu toliko bitni".

Eriksen je između ostalog pomenuo da bi karijeru mogao da završi u domovini, konkretno u Odenseu, gde je i počeo svoj fudbalski put.

"Ne isključujem tu mogućnost. Kupio sam kuću u Odenseu, mislim da će moj dom biti tamo. Da, mogao bih da tamo završim karijeru, zašto da ne", poručio je danski reprezentativac.


tagovi

Kristijan Eriksen

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara