Komentari na vest

Eriksen glavni junak nesrećne priče o kravi i mleku (VIDEO)

T

Tuba

pre 1 dan

Ko Mančester stavi na tiket,ni pakao mu neće teško pasti
M

Monteroo

pre 1 dan

U tventeu 85 posto igraca zarađuje na godišnjem nivou oko 500K,a ser rasford, Bruno,zirkze, kazemiro,megvajer,hojlund to tuku na nedeljnom nivou...fora je sto izmedju njih nema neke razlike....fizički twente čak i bolje izgleda... Junajted bez stila,sistema...ten Hag je trebao da uvede Ruda na deset minuta da pokaže kakva klasa si u fergusonovo vreme trebao da budeš da bi obukao dres Junajteda.

The KING sa Sportske

pre 1 dan

Junajted sa ovim Ser Dzimom nece se nigde pametni Glejzeri uvalili vruc kromir englezu u ruke, tehnicki vise one nemaju odgovornost…. Gledam Junajted od odlaska Fergija potrosili su militadu i sesto miliona funti a utisak da treba novih 7/8 igraca.
F

FT

pre 1 dan

Hahahahahahaha ima i u LE da ih trpaju

Branislav Popovic

pre 1 dan

najgora ekipa na svetu,ko jos moze te idiote da podrzava i navija za njih
T

Tln

pre 1 dan

Pa kako??? A pl? Favoriti, tako ste juce pisali. Boze sacuvaj!!
v

vldblk9a

pre 1 dan

Ten Hag 9 utakmica sa MU u evropi i jedva jedna pobeda. Treba mu opet produziti ugovor, milina ih je gledati :)
Š

Šejn85

pre 1 dan

Veceras Junajted toplo - hladno. Drzali su kontrolu nad utakmicom ali izostala je ubojitos napada i kreatuvnost sredine terena. Bruno jako loš, gotovo nista nije uradio za 90 minuta, Zirkze bezopasan, Amad zatvoren, jedino je Rasford imao par dobrih orodora i to je to od napada. Tvente se jako lepo branio i iskoristio pad u koncetracini igraca Junajteda. I dalje sam misljenna da Jinajtedu fali ubojiti napadač...npr mladi Šeško, i pore napadača levi bek jer definitivno tim trpi strahovit pritisak po toj strani. Drugo Ten Hag bi trebao malo da razmisli i promeni formaciju da krene da igra 4 4 2 dijamant ili 4 3 3....jer postaje poprilicno procitan
K

Komentator

pre 1 dan

Dinamo Kijev je projektovan za polufinale LŠ 'nate
k

klinac

pre 1 dan

Junajted ima dobar tim, ali nema trenera. Ugarte igrac od 60 miliona? Dugo nisam video veću fudbalsku prevaru. Decko apsolutno nema nijedan kvalitet dostojan igraca Premier lige. Stvarno ne mogu da verujem, okej, mozda je doneo cvrstinu, nadam se da gresim, alibi igrac, od 100 pasova, 97 unazad, los pregled igre, bez tehnike, bez driblinga, bez kreacije, mastovitosti, ludicnosti. Mektominej za njega igracina, u svakom smislu.
G

Gorodtsd

pre 1 dan

A sta na primer vidis dok gledas Sašo Lukića, baš me zanima?nije vezano za temom ali zanima me mišljenje.
C

Clown fiesta

pre oko 18 sati

Ugarte prevara? Stvarno si klinac.
R

Redsi

pre 1 dan

opet će bit kanta za punjenje !
n

nemanja1512

pre 1 dan

mancester je postao jedna beda od kluba
H

Haxer

pre 1 dan

Celavi prevarant doveo svoje polovnjake iz Ajaksa, a sad ni Tvente ne moze da pobedi xaxax
N

News

pre 1 dan

Nikad jaci Dinamo izgubio je Lacija sa 3:0 a Simic stavio najboljeg napadaca danasnjice Saldanju u dzep.
F

Falični Tom 1989

pre 1 dan

Junajtedovi igrači jednostavno nisu gladni. Golova, uspeha, dokazivanja. Ušuškani milioneri čija primanja ne zavise od učinka. Rašford i Garnačo toliko providni, sa levog krila usecanje ka sredini u i onda šut na gol. Neam nikakve kreativnosti u igri, sve je nekako dvodimenzionalno i mučno za gledanje. Moram dodati da je olman Twentea strašno branio večeras, skoro da je sam doneo jedan bod svom timu.
v

vzz

pre 1 dan

Danci paklen tim, imaju Eriksena, Jilmanda i Hojbega u vezi