Strahinja Eraković i Stefan Mitrović (©Starsport)
Strahinja Eraković i Stefan Mitrović (©Starsport)

Eraković: Sjajno smo odradili tri provere koje su u rangu Lige šampiona, tek ćemo prikazati najbolju igru

Vreme čitanja: 2min | pet. 14.07.23. | 15:32

“Pred nama je Liga šampiona, svi se radujemo što ćemo igrati sa najboljim klubovima u Evropi, a mislim da tu i pripadamo”...

Sa turnira u Santkt Peterburgu vraća se Crvena zvezda sa 50.000 evra u džepu i tri pobede. Redom su pred srpskim šampionom padali Zenit, Nefči i za kraj – Fenerbahče. Barak Bahar može da bude zadovoljan urađenim u Rusiji, primetni su automatizmi u igri i mogao je da vidi gde se njegov tim nalazi u odnosu na domaćina, koji bi da nema suspenzijhe UEFA igrao Ligu šampiona, i turski klub. Takođe je stekao i bolji uvid na koga može da se osloni i u kojoj meri.

Potencijalno bi do kraja priprema mogao da ostane bez jednog od dvojice perspektivnih defanzivaca, jer u planu crveno-belih je da prodaju Strahinju Erakovića ili Stefana Lekovića, kako bi zaradili potrebna sredstva za funkcionisanje. Neko od bisera omladinske škole na jesen neće biti u timu, neće sa Zvezdom igrati Ligu šampiona, ali o tome trenutno startni štoper ne razmišlja. Usredsređen je na pripreme i početak sezone.

Izabrane vesti

Izuzetno je zadovolja Strahinja Eraković načinom na koji je Zvezda igrala u Sankt Peterburgu, kao i rezultatom koji je ostvarila. I pred završnu fazu priprema u Beogradu uverava da će kompletan tim prikazati još bolju igru u budućnosti.

“Imali smo tri provere koje su definitivno u rangu Lige šampiona, pogotovo utakmica sa Zenitom. Igrali smo pred 20 hiljada ljudi, baš se osetila sjajna atmosfera, ali smo uspeli da pobedimo. Možemo da budemo zadovoljni, pogotovo jer smo još uvek u pripremnom periodu i najbolje igre nas tek očekuju”, rekao je Strahinja Eraković i dodao:

“Pred nama je Liga šampiona, svi se radujemo što ćemo igrati sa najboljim klubovima u Evropi, a mislim da tu i pripadamo. Same pripreme su protekle sjajno, sjajno smo dočekani u Rusiji, imali smo sve uslove za rad. Radilo se kvalitetno i jako i sada sledi završna faza priprema u Beogradu”.

Talentovani defanzivac uputio je apel navijačima da dođu na stadion protiv Fjorentine, podrže ekipu, ali i kupe sezonske ulaznice. Crveno-beli će 26. jula ugostili Italijane.

“Pozivam navijače da u što većem broju obezbede "Premijum" sezonske ulaznice i da već protiv Fiorentine ispune Marakanu i najave sve ono što nas očekuje od jeseni. Nemam sumnje da će tako i da bude, dugo sam u klubu, Zvezdino sam dete i znam koliko su navijači odani. Na nama je da opravdamo poverenje i da zajedno idemo u nove pobede. Lično, uželeo sam se pune Marakane, jedva čekam utakmice”, podvukao je Strahinja Eraković.


tagovi

FK Crvena zvezdaStrahinja Eraković

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara