Komentari na vest

Eraković na klupi i u Toljatiju?

L

Lzr

pre oko 2 sata

Ispao iz startne ali zato nema Milana Majstorovica u rep, igra u slabijem timu a bolje sa 19god. Vec na zimu dolazi u lige petica zivi bili pa videli
T

Tubeki

pre oko 3 sata

Ispao iz ekipe
J

Just

pre oko 4 sata

A Majstorovic od 19 godina igra redovno, najbolji stoper te lige I plus godinu dana bio tesko povredjen Ali nije Lider
N

Naši igrači

pre oko 4 sata

Su listom menadžerske prevare, svi igraju kao u nekim klubovima na konto stare slave naših nekadašnjih asova i dobro povezanih menadžerskih šema a uglavnom veze nemaju. Po kvalitetu mi smo rang neke Rumunije, Slovačke, Slovenije što se i vidi po rezultatima svaki put kad se susretno sa takvim reprezentacijama. Samo njihovi igrači nemaju te šeme pa igraju za manje pare po skromnim klubovima.
G

Grupa JNA

pre oko 4 sata

Nisu svi. Ne preteruj. Recimo Vlahovic i Samardzic igraju gde igraju jer su igracine a ne jer ih je tamo neki Pera progurao.
s

svašta

pre oko 3 sata

Ovi vaši iz Zvezde su 90% vezare to je tačno. Živković MVP grčke lige, Milenković izrastao u štoperčinu, Vlahović, Lukić... Zvezdina deca greju klupe samo
O

Odavno

pre oko 4 sata

tvrdim da je prosek i da je samo menadzerska prica u pitanju. Posle Zenita ce biti samo losiji klubovi. Zivi bili pa videli.
a

ahaa

pre oko 4 sata

E ako ti tvrdis da je prosek, to menja stvari
u

uff

pre oko 4 sata

Zato vas Pavlovic igra u Milanu vidim,
L

Lzr

pre oko 2 sata

Isto je biti na klupi Milana i Zenita babahabahahah
@

@lzr

pre oko 1 sat

U pravu si, nije. Ovaj je igrao standardno u Zenitu, i ponovo ce. Ekipa bez njega prima golove kao na traci. A Pavlovic ce na teren samo kad bema ko drugi, dobro ako ga na tribine ne posalju od januara.