Komentari na vest

Enrike u nemogućoj misiji - kako posle Embapea?

S

Seoul

pre oko 2 meseca

Titule u francuskoj ligi i kupu će doneti i drugi igrači, ne moraju da budu kalibra Mbapea. Što se tiče LŠ ništa se specijalno promeniti neće, ništa posebno im Mbape nije doneo pa nece nista ni nestati sa njegovim odlaskom. Samo što će ekipa igrati kompletna kao tim, a ne da sve zavisi od Mbapea i da svaka lopta ide njemu. Tako da sem popularnosti i loše atmosfere pred pocetak svake sezone, neće mnogo nedostajati ekipi.

Proficap

pre oko 2 meseca

Veliki igrac, i ako mi je antipatican, cak ga i ne volim, moram reci da je veliki igrac. Mesi, Ronaldo, i sada Embape. Nejmar nikada nije bio veliki igrac, jer u velikim utakmicama nikada nista nije uradio. Veliki igracu su najjaci kada je najteze, a ovaj decko je to dokazao mnogo puta, od reprezentacije do kluba. Tek ce u Realu pokazati koliko je jak i opasan.
E

Elekserou

pre oko 2 meseca

Tek će u Realu videti kako je kad si sa gomilom zvezda i kad ne ide svaka lopta na tebe i nisi najbitniji na terenu. A kad se zaštiti Reala, nadam se da će doći u Premier ligu da vidi koliko je stvarno dobar, a ne kao neki koji nisu smeli da mrdnu iz Španije