Adem Ljajić (©Reuters)
Adem Ljajić (©Reuters)

Đenova zove Ljajića nazad u Italiju

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.12.20. | 12:39

Pozajmica sa mogućim otkupom, kažu Turci

Smeši se Đenovi ispadanje iz Serije A ako se dobro ne pojača u januaru, pa su čelnici kluba zasukali rukave i krenuli u potragu za pojačanjima.

Na toj listi našlo se i ime Adema Ljajića, srpskog reprezentativca koji je „na ledu“ u Bešikštašu. Ljajić je izgubio mesto u timu crno-belih, a izgleda i sve kredite, pa u Istanbulu žele da ga prodaju što pre.

Izabrane vesti

Kako piše Hurijet, Đenova je zainteresovana da dovede Ljajića u januaru, ali bi da to bude pozajmica na šest meseci, sa opcijom otkupa na leto. Verovatno ako ostane u ligi. Bešiktaš, za sada, ne bi pristao na tu varijantu, jer želi da vrati uloženo u Ljajića, kojeg je doveo za 6.500.000 evra u leto 2019. godine.

Pored toga, srpski fudbaler ima i godišnju platu od 3.200.000 evra do juna 2022. godine, što je dodatni kamen oko vrata klubu, koji je u velikoj finansijskoj krizi. Prodaja Ljajića otvorila bi prostor i da se dovede neko pojačanje za kojim vapi trener Sergen Jalčin.

Ljajić je veći deo karijere proveo u Italiji, gde je nosio dres Fjorentine, Rome, Intera i Torina, tako da nije iznenađenje što na Čizmi i dalje ima klubova koji bi ga rado videli u svojim redovima.


tagovi

Serija AĐenovaBešiktašAdem Ljajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara