Komentari na vest

Đenova, Briž i Anderleht snimaju Gluščevića u Humskoj

l

laker

pre oko 1 mesec

Ne moze Gluscevic biti bonus, mora Marko Stamenic 0mintua u Kopenhagenu da igra svaku tekmu!!!
V

Veljko9

pre oko 1 mesec

Uh ozbiljni klubovi, Anderleht odlican klub za mlade fudbalere. Matija veliki potencijal i deluje kao normalan decko, krilo kakvo bi nam mnogo znacilo u reprezentaciji.
T

Tutu

pre oko 1 mesec

Ide u Fejnord
B

Burazer

pre oko 1 mesec

Ide u Fejnord...kolika je temperatura vode na danasnji dan u Budvi 🤣🤣🤣
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

“ĐENOVA, BRIŽ I ANDERLEHT SNIMAJU GLUŠČEVIĆA U HUMSKOJ”! Ovo je najbolji dokaz da su Terzić i veleumovi iz njegovo okruženja, pogodili što su svojevremeno eliminisali svoje mlade igrače Gluščevića, Romamića, Kahvića i ostale! Najbolji dokaz je to ko se interesuje za npr. ovog Gluščevića! Sve neki levi timovi iz liga “petice”! Zato smo mi doveli Onjaliku, Nedaje i Điđu, za koje će se posle ove runde kvalifikavija za Evropu, interesovati sami krem evropskog fudbala! Napred Zvezda, sa Điđom, Nedaje i Onjalikom u nove pobede, naravno predvođena nenadmašnim strategom Milojevićem, specijalistom za postavljanje zglobnog autobusa, sa izduvanim gumama, u svom šesnaestercu!
N

News

pre oko 1 mesec

Glusevic je prosao sve mladje selekcije Zvezde I oteran je iz kluba
d

d.g.

pre oko 1 mesec

Zaboraviio si Pantovića.
K

Kaciga

pre oko 1 mesec

Brate nije isto igrati u Zvezdi i u Radničkom, nije ista težina i pritisak, u Zvezdi na dve tri utakmice ne odigraš dobro već si bivši. U Radničkom su imali vremena da ga čekaju i dečko je proradio, bezbroj je takvih primera da su igrači obilaznim putem pravili karijere a retki su oni koji su kao klinci uspeli da kupe šansu u Zvezdi, tako je u svim velikim klubovima širom sveta. Mnogo pojednostavljeno gledaš na kompleksno pitanje, uzgred Olanjinka je izuzetan igrač, ne znam zašto si njega uzeo kao primer.
T

Tuneki

pre oko 1 mesec

oteran iz Zvezde kao netalentovan Sad hoce da ga vrate Hahahhahahahav
G

Gostpoipoi

pre oko 1 mesec

Ma dosli Bazdara da gledaju 🤣
C

Cccc

pre oko 1 mesec

Zvezda treba da kupi ovu trojicu iz Radničkog i ostavi ih još godinu da igraju za Radnički i sazrevaju uz klauzulu u ugovoru da moraju da odigraju 70%utakmica za sezonu. Svi bi imali koristi od toga.
P

Pedja108@Cccc

pre oko 1 mesec

@Cccc – Tačno si mi uzeo reč iz usta, to je ono šta sam i ja mislio reći! Naravno, Zvezda treba da ih ostavi još godinu dana da “sazrevaju uz klauzulu u ugovoru da moraju da odigraju 70%utakmica za sezonu”, a za to vreme neka igraju ove gromade tipa Nedaje, Olanjike, Krasoa i Đige! Sa ovom četvoricom sto posto prolazimo kvalifikacije za LŠ (ali, u video igrici “Real Manager”)!
л

лаким кораком

pre oko 1 mesec

Да је управа Звезде паметна па довести трио из Радничког К и Ћирковића и оног одбранбеног из Тсц што је поникао у Звезди.Наравно сва тројица не могу играти у Европи од 1 мин у првих 11,али ништа нису лошији од Иванића који се заситио играња у Звезди.На позицији Иванића може домаће замјена,а на позицији Александра Катаија странац
N

Nemanja021

pre oko 1 mesec

Gluščević je ozbiljan igrač, nema iskustvo, ali ga sada treba izbrusiti. Obavezno medju 26 da ostane u reprezentaciji i da bude prva rezerva po desnoj strani, neko ko će ući na svakoj utakmici. Vidosavljević i Aleksić takodje fenomenalni fudbaleri, isto bez iskustva i slažem se da u ovom momentu zbog profila samo Matija može u A tim. Što se kluba tiče on bi trebao još jednu sezonu sigurno da ostane u Radničkom, možda i dve. Svakako dve tri godine da ne ide iz Srbije i onda sa 22 neki Briž, Anderleht, pa i Djenova, što da ne.

Kokot Nedeljko

pre oko 1 mesec

Hoce li se ovi moji galaktikosi prodati u neku ozbiljnu ekipu? Cak i Kragujevac prodaje igrace u bolje ekipe od moje zvezde, a mi ovako surovo dominiramo! O cemu se ovde radi?
B

Burek

pre oko 1 mesec

Aston Vila je u PL
G

Gorostss Lovorov Venac

pre oko 1 mesec

Radi se o tome da te tatica i mamica nisu krstili.
d

d.g.

pre oko 1 mesec

Zvezdu finansira uefa i ne mora da prodaje da bi preživela.
A

Aston

pre oko 1 mesec

Vila
B

Bole majstor

pre oko 1 mesec

Bez par miliona pojedinacno za Gluscevica, Aleksica i Vidosavljevica i ne pomisljajte.
D

Dabovski

pre oko 1 mesec

Mali Aleksić je proglašen da nije dovoljno dobar za Partizan(prošao celu školu Partizanovu) i dat za džape umesto da ga pošalji na pozajmicu pa ako se razigra vraćaš ga a ovako on se razigrao i sada će da zaradi Radnički(svaka čast Radničkom) naravo i treba da zarade jer su pustili dete da se razvije ali skating služba Partizana je leglo neznalica i lenčuga,paraziti sa njihovim gazdama!!!
P

Penzosi

pre oko 1 mesec

Koja skauting sluzba, Ilija Zavisic?
K

Krespo

pre oko 1 mesec

Majstore , pises ovde i solis pamet , a ne znas da Aleksic nije prosao skolu Partizana !!! Kako vas bre nije sramota (pojedine na ovim portalima) da piskarate,lupetate i delite savete, a pojma nemate istoriju igraca o kojima pisete i mlatarate . Čuj , Aleksic prosao skolu Partizana ??? Strasno ...
D

Dabovski

pre oko 1 mesec

Ljudi moraju da shvate da u našoj ligi nažalost sve zavisi od menadžera. Naši mladi igrači ili je neko Mesi iz Šumadije,Ronaldo iz Čačka,Haland iz Bačke… a roditelji iskrivljeni jer gledaju samo pare a kako je detetu da li se socializovao,edukovao ma koga to brine bitno je roditeljima i menadžerima da će se uzeti sto,dvesta hiljada!!! Ono što kao vredi to otima Zvezda a ko ne uspe u Zvezdi ide u TSC ili u Čuku!!! Skauting služba u Partizanu je sve samo nije skauting jer puštaju svoju decu u Čuku,TSC,Radnički i do juče Voždovac(kao nisu dovoljno dobri za Partizan. E onda odigraju ta deca jednu dobru sezonu i onda ih ovi kao pokušaju da vrate ali je cena malo skuplja i ta deca završe u inostranstvu ali iz tih klubova koji zarade par stotina hiljada!!! Nema plana kroz omladinsku školu da se taj prelaz iz omladinaca u prvi tim pravilno odradi!!! Nažalost u svim našim sportovima su veliki ološi koji kroje sudbinu te dece uz blagoslov roditelja jer ih samo pare zanimaju sad i odmah nema se nikakav plan za dobrobit dece već daj odmah!!!
C

Cifra od

pre oko 1 mesec

Pominje se cifra od 1,5 do 1,8 miliona evra uz 10% od narednog transfera. Solidna parica, da se nastavi sa daljim razvojem kluba. Mali Aleksić je igrač za preko 2 ili 2,5 miliona, i postoje priče da Rusi ( njihovi klubovi ga prate) a taj novac je za njih realno sića. Svakako, treba biti pametan i sastaviti lepu ekipu za leto i jesen, pošto čeka Radnički mnogo ozbiljnih stvari.
d

d.g.

pre oko 1 mesec

Valjda višemilionsku zaradu. Milionska jje u današnje ludo vreme sića.
S

Sega89

pre oko 1 mesec

Ima sve predispoziciije da postane moderno krilo i ima brzinu i prvi korak sto je boljka srpskih fudbalera…Briž bi bio klub po meri..
G

GOST 510

pre oko 1 mesec

Misliš da je tamo klupa najudobnija ? Ne bi mogao u PARTIZANU i zvezdi da igra a kamoli u Brižu koji je 5 klasa iznad.
Y

Yyyyy

pre oko 1 mesec

@GOST 50 Mislim da ovom decku nisu prioritet, a ni vizije tako sitni klubovi.
R

RFK

pre oko 1 mesec

Po golu 250000 evra....bravo Slavko magijo
N

News

pre oko 1 mesec

Jos jedan igrac koga su oterali iz Zvezdine skole a sad ce napraviti dobru karijeru
C

Cer

pre oko 1 mesec

Najbolje da dođe u TSC
1

1RS

pre oko 1 mesec

Belgija ili Holandija bi mu legle sigurno,nek bezi od Italije
N

News

pre oko 1 mesec

Njemu bi odgovorala Francuska ili Portugal a ne Belgija gde bi on morao da igra wb a on to me moze
S

Steva ns

pre oko 1 mesec

Pa da italija ko italija možda ne ali djenova ume da odradi dobar posao sa ovakvim igračima ali po meni bi trebao neki lagan put kao recimo birmančević malo češke švedske ili belgije i sad čeka neki jak izlazni tranafer a sličan su tip igrača