©Reuters
©Reuters

Englezi prelomili, bio je ugriz: Crnogorskom Suarezu osam utakmica suspenzije

Vreme čitanja: 1min | pet. 04.10.24. | 16:15

Možda Milutin Osmajić nema igrački kvalitet urugvajskog asa, ali je za identičan gest koji je Pistolero napravio pre 11 godina kažnjen u sličnoj meri

Korektno se snašao reprezentativac Crne Gore otkako je leta 2023. portugalsku Vizelu zamenio Preston Nort Endom. Dao je Milutin Osmajić 13 pogodaka u svim takmičenjima za nešto više od godinu dana u Engleskoj, kontinuirano sebi podizao cenu i uvećavao minutažu na utakmicama Čempionšipa, ali je pre desetak dana skrenuo pažnju na sebe upečatljivim gafom.

Do juče je Osmajić bio optužen da je na utakmici najjače druge lige sveta ugrizao igrača Blekburna Ovena Beka, a sada je bivši član Sutjeske zvanično osuđen. Rođeni Nikšićanin suspendovan je na osam utakmica neigranja, što je malo blaže od kazne izrečene Luisu Suarezu nakon ujedanja Baneta Ivanovića 2013. godine. Pritom je 25-godišnjak kažnjen i novčano sa 15.000 funti.

Izabrane vesti

Crnogorski internacionalac je sankcionisan nakon što je priznao da je počinio akt nasilnog ponašanja u 87. minutu nedavne utakmice protiv kluba sa Ivud Parka.

U saopštenju Prestona navodi se da neće davati dalji komentar dok ne budu objavljeni pisani razlozi, što potencijalno nagoveštava da će možda uložiti žalbu.

“Preston North End prihvata odluku nezavisne Regulatorne komisije o suspenziji Milutina Osmajića na osam utakmica i izricanju novčane kazne od 15.000 funti,” saopštili su iz kluba.



tagovi

Milutin OsmajićPreston Nort Endcrnogorski reprezentativacČempionšip

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara