Englezi ponudili Milanu 30.000.000 evra za Pjonteka

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.01.20. | 10:22

Čeka se odgovor Rosonera

Njukasl traži napadača, Milan želi da proda Kšištofa Pjonteka i tako su se dva kluba našla za pregovaračkim stolom.

Skaj javlja da je Njukasl ponudio Rosonerima 30.000.000 evra za poljskog napadača koji je pre godinu dana došao iz Đenove kao veliko pojačanje za 38.000.000 evropskih novčanica. Poljak je bio otkrovenje prvog dela prošle sezone u Đenovi, rešetao je mreže, zainteresovao je velike klubove i stigao do transfera u Milan. Dobro je počeo i na San Siru, nizao je golove, a onda je pred kraj sezone ušao u krizu u kojoj se nalazi i danas.

Izabrane vesti

Posle dolaska Zlatana Ibrahimovića, Milan je rešio da ove zime proda Pjonteka. Rosoneri pokušavaju da izvuku veći deo uloženog novca u Pjonteka, a Njukaslova ponuda ide u tom smeru. Sada se čeka odgovor kluba sa San Sira, ali i poljskog napadača koji je do sada odbio ponude Kristal Palasa, Aston Vile i Đenove jer želi da se bori za mesto u Milanu. Pored poemnutih klubova, za Pjonteka su još zainteresovani Bajer Leverkuzen i Vest Hem, ali nikakve konkretne ponude nisu dostavili.

Podsetimo, Njukasl traži klasičnog centarfora jer ga čeka borba za opstanak u drugom delu sezone. Do sada su se kao želje pominjali Olivije Žiru i Nikola Kalinić, a od sada evo i Pjontek. Takođe, Njukasl je zainteresovan i za Lajpcigovo levo krilo Ademolu Lukmana.

(FOTO: Reuters)

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara