Komentari na vest

Englezi dali BiH samo tri komada, Srbija nema mnogo toga da zapiše

P

Pikseli

pre 4 meseca

Poruka novinaru koji je pisao ovaj tekst,nemoj vise da pises i da se bavis fudbalom nije ovo za tebe!
N

NeleSak

pre 4 meseca

Ovaj tekst kao da je pusao neko ko nije pogledao ni kratki pregled utakmice. Bosna bila bolja 60 minuta utakmice ali izgleda da je to krivo ovom novinaru sto je pisao ovaj tekst!!!
A

ApsolutnoJa

pre 4 meseca

Vi sudite nesto na osnovu prijateljske utakmice, haos
M

Ma da bre to

pre 4 meseca

Nema sta oni da kriju od nas ili ne. Zna se da su zop 5 reprezentacija po imenima na ovom ep i tu dalje diskusije nema. Nadamo se da ce nasi kao i protiv svih jakih da pokidaju, plus da ce da nas oni potcene. A onda protiv danske i slovenije ocekujem da se use*emo za sve pare. Ukratko sam vam opisao epilog ovog ep, za koji ne moraa bas da budes sttucnjak. Jednostavno tako igramo godinama.
g

gost101

pre 4 meseca

Englezima ova utakmica apsolutno nista nije pokazala, jer je Bosna igrala sa pet pozadi (u principu)- i Gazibegovic i Bicakcic, koji su igrali po krilima su ustvari profil odbrambenih igraca. Formacijski to izgleda kao da su glumili Srbiju. Mislim da je cak i dogovor bio da igraju u ovoj formaciji, kada se ugovaral prijateljska. Englezima bi vise odgovaralo da su igrali protiv Poljaka, jer mislim da ce Srbija i izaci sa dva spica u klasicnoj 352, a i danasnja Poljska je fudbalski mnogo slicnija Srbiji nego Bosna.
n

nsmam

pre 4 meseca

a druze kakav debakl, tek su zadnjih dvadeset minuta stisli kada je Bosni igrao treci tim bukvalno, gdje je izaslo 6 prvotimaca a Englezima uslo 5 prvotimaca. Prvo poluvrijeme su Englezi haos bili, gdje je i Bosna bila kombinivana bez dva najbolja igraca Kolasinca i Dedica. Srbija moze igrat s ovima, samo fokus i trka. Englezi su precjenjeni ko i uvijek.
G

Ghjj

pre 4 meseca

Još da si pročitao tekst bilo bi top. Gde bukvalno piše da se Englezi igrali sa rezervama. Protiv nas će izvesti najjači sastav.
L

Laka konjica

pre 4 meseca

Trka sa brzonogim Tadićem, SMS-om, Mitrovićem :)
I

Ivan...

pre 4 meseca

Ne ocekujem nista, ali poznavajuci nas mentalitet, igraci ce se maksimalno izloziti protiv engleza. Samo neka odigraju borbeno, i nije nemoguce da im se otkine neki bod.
D

DidierDrogba11

pre 4 meseca

Kostić, Živković, Birmančević, Samardžić, svi mogu da trče kontru
V

Veljko9

pre 4 meseca

Samardzic moze i na krilu da odigra, za Nemacku u21 bio najbolji igrac po krilu a Piksi mu daje sansu na tacnu a ni da ga proba na krilu...neznalica
D

DekiSum

pre 4 meseca

Jos kada bi bilo mesta pored tadica mitrovica I sms-a Mozda bi se ya Ko Myra i desila
Р

Република Српска

pre 4 meseca

Србија - Енглеска 2:2
R

Rubikova kocka

pre 4 meseca

Neka mi neko napise jednu utakmicu Engleske u zadnjih 20 godina na evropskim ili svjetskim prvenstvima da su odigrali da kažeš auuuu al ovi englezi melju? Srbija izgubiti neće!
X

Xao

pre 4 meseca

Odrasti
R

Rooney1991

pre 4 meseca

Engleska Švakcarska Euro 2004, Engleska Hrvatska Euro 2004,pauza velika,pa onda Engleska Panama Sp 2018,Engleska Švedska Sp 2018, Engleska Ukrajina Euro 2020, Engleska Iran Sp 2022,Engleska Vels Sp 2022,Engleska Senegal Sp 2022 U kvalifikacijama ih je dakako (sa ozbiljnim reprezentacijama) bilo zaista mnogo ali to ne računamo ovdje Evo otprilike ti je to to u zadnjih 20 godina ;)
L

Laker

pre 4 meseca

Srdjan Mijailovic je spreman.
r

rrrr

pre 4 meseca

Pa i pavlovic i milenkovic su spremni,za jos jednu bruku.
L

Laker

pre 4 meseca

A Spajic lider?
@

@rrr

pre 4 meseca

I sam znas da Mijailovic greska univerzuma, tako da ne prdi samo da bi rekao neato.
G

Gost245666

pre 4 meseca

A da spomente da je Bosna isto tako igrala u kombinovanom sastavu i sa 17 novih igraca u reprezentaciji i da najbolji igraci nisu ni ulazili u igru?
:

:3

pre 4 meseca

Reprezentacija Bosne nikog ne zanima jer se gleda Engleska koja će rival biti Srbiji na EP. Bosna se sprema za nešto drugo, grade novi tim jer su im ti najbolji igrači svakako na zalasku karijere. Stoga nije ni bitno u kom su sastavu igrali.
И

И

pre 4 meseca

Bez Vokera, Stonsa, Kejna (sa klupe), Rajsa, Sake, Fodena, Belingema, verovatno sam još nekog i zaboravio, nema ovde šta mnogo da se analizira. Većina ovih igrača (ne svi) će igrati vrlo malo.
Z

Ze

pre 4 meseca

Nije mi jasno zašto se uopšte piše o ovoj reprezentaciji i zemlji.
G

Gosty

pre 4 meseca

Sta je sporno, ne razumijem ? Komsije smo, volio bih posjetiti Beograd, ne gledam kako se ko zove, niti me to zanima. Dođi u Sarajevo, prvi cu te ugostiti.
D

DidierDrogba11

pre 4 meseca

Gledao sam utakmicu. Bosna je mogla nerjeseno izvući da Englezima ne pokloniše penal. Mi bi trebali igrati čvrsto, zbijeno i na kontre, uvaliti im gol u prvom i onda bunker. Ali naravno, Piksi će pokušati da se nadigrava sa fizički duplo jačom i bržom reprezentacijom i izgubićemo ....
m

mm00

pre 4 meseca

mitar tadic i sergej da trce kontre?
J

JasamJa

pre 4 meseca

Taman hoću da pitam sa kojim igračima da igramo na kontru.
l

lol12

pre 4 meseca

Mogu Lazovic i Radonjic da istrce kontru.Oh wait...
l

laker

pre 4 meseca

sergeju zvizdi jaje da trci kontru, on hoda kao i Tadic
H

Hrvatska

pre 4 meseca

Vama je naj bolje da drzite loptu u svom posjedu što duže a obrana da samo nabija naprijed bez puno kakvih dodavanja jedino tako mozete dobit engleze, Mi smo ih 2018 izludi li sa drzanjem lopte u svom posjedu bez kakve na brzinu akcije, samo posjed oni igraju brzo i to će ih ubiti brzopletost
m

metalika moj dobar

pre 4 meseca

Hrvatska … jel možeš da objasniš pojam držanja poseda ako je odbrana samo nabija!!!! Druže vi ste ih izludeli jer imate kvalitetne igračine
A

ApsolutnoJa

pre 4 meseca

Koliko zalosno kad znas da vec odma na startu upisujes poraz. Nisu tanki sa realizacijom kao npr Nemacka...
B

Babaroga

pre 4 meseca

Biće gusto biće 4-1 za Srbiju
D

Delija NBGD

pre 4 meseca

Igrali Englezi koliko im bilo dovoljno. Nego pustimo njih, daj prvo da vidimo nas sutra na sta licimo pa da diskutujemo.
D

DidierDrogba11

pre 4 meseca

Ne znam brt jesi gledao, ali Englezi nisu ništa posebno, samo taktički dobro odigrati i možemo izvući rezultat. Naravno na EP će im igrati prvi tim, ali nije neka razlika
G

Ghn

pre 4 meseca

@DidierDrogba11. Nije neka razlika. Delulu kralju. Ogromna razlika je između njihovog prvog tima i ovog što su izveli.
P

Pobeda je resenje

pre 4 meseca

Piksi mora ovo da resi da aktivira Japan i japanski mentalitet u njemu i da napravi od Engleske susi.