Komentari na vest

Emotivnih pola sata Feđe Dudića: Nismo se obrukali, niti osramotili, hoće da nas pomnože sa nulom

F

Fanatik

pre oko 2 meseca

dudic izgubio orijentaciju izbacio vizdija sa liste on i lud
G

Glava ti

pre oko 2 meseca

ko kamen za kupus,a unutra nista
S

So far

pre oko 2 meseca

Sahli vizdi IS not on thé squad for this game ! IS the end of radnicki this Season !
k

kendisport

pre oko 2 meseca

Tacno. Sklonio ga Feja, sad mu je on kriv za brukanje u Podgorici, a prosle godine mu bio u top 5 najboljih igraca. Ali, Sahli will return when Feja is fired.
T

Ti si

pre oko 2 meseca

upravo, jedna velika moralna nula.
e

epska sramota

pre oko 2 meseca

Izgubis od poluamaterske ekipe iz Bara i kazes da se "niste obrukali i osramotili"... ? ! ? Ma jok,uopste. Obrukali ste se i osramotili i to na kvadrat. Ispali ste od smesne ekipe. Sramota. Ovo moze da izjavi samo neko ko ima djon umesto obraza,covek koji ima obraz, moral i integritet,odmah bi podneo neopozivu ostavku.
T

Tango

pre oko 2 meseca

Vi ste tako i kako obrukali u čitavom svijetu
I

Ide Ise

pre oko 2 meseca

Ide mu ta demagogija, isprazne pateticne price. Uspeo je da izgubi od Mornara. Kraj price kakva crna Evropa i Kragujevac, epska sramota Srbije. Svaka cast za generalnog durektora, sta ima sad da gleda ovog sto ispada od Mornara, sta ima njemu Fedja da objasnjava, pa samo ispadanje ih kosta nekih 500.000EUR plus ko zna koliko jos mogucoh da su prosli od UEFE. O moralu ovog coveka bezpredmetno je govoriti; ispadnes od Mornara i ostanes u klubu. Dno dna=
S

SRBSTVO

pre oko 2 meseca

Ovi koji kritiku ju Fedju to rade iz mržnje prema njemu.Nemogu da mu oproste što je čestitao.dan državnost BIH. I.mrze ga sto je musliman. Jedva dočekali da pljuju.po njemu
m

max82

pre oko 2 meseca

Tako je u potpunosti nisi u pravu ,ne mrzimo mi muslimane ja ih volim veruj mi ,ali ovkve ljude koji nemaju ni malo časti ne volimo .,jer mi smo SRBI ,jedini u svetu koji su SVOJI ,a ne tudji....
G

Grga Cvarak

pre oko 2 meseca

@max Ne lazi.
M

Millllan136

pre oko 2 meseca

Max??????vi ste svoji?????aooooooo
T

Trebinje

pre oko 2 meseca

Ja većeg palamuda od ovoga nisam gledao. Mornar nije naivna ekipa ali alibi-efendija odmah po svom... Ja bih ga na mjestu trenera Mornara nokautirao ono veče.,
f

fontana9

pre oko 2 meseca

Gde se izgubio tast da mu nije pozlilo od skakanja.
f

fontana9

pre oko 2 meseca

vidim da mi daju minuse zato sto pitam zasto nije dao ostavku sto je morao da uradi ovaj kvazi trener.To mi lupaju minuse ovi dosljaci u moj grad,ali zato uvek za SUMADIJU pravi Kragujevcani.
z

zmagole

pre oko 2 meseca

Tako je, oni ni ne znaju gde je cuvena "Fontana" u KG. Kad Slavko šutne Dudićija opet će biti poluprazan stadion jer neće biti bosančerosa na stadionu
Ç

Çölə KG

pre oko 2 meseca

Zvezda pod Dekijem Stankovićem, tri puta se nije plasirala u gr. fazu LŠ i to protiv najv. evropskih pacera. Gubitak oko 60 milki. E to je bruka. Bog dečki.
B

Banja_Slatina

pre oko 2 meseca

Kad nismo mogli Feđu privoliti na klupu nikako. Njemu ide u tim kvalifikacijama.
C

Cao decko

pre oko 2 meseca

Sa dekijem zvezda prolazila grupu u LE dva puta...uzela vise bodova i skoro isto para. Pusa!
N

Neopoziva ostavka!

pre oko 2 meseca

Nemaš podršku nas iskrenih simpatizera Radničkog iz Kragujevca. Ti za koje tvrdiš da te podržavaju dobijaju novce od kluba, plaćaju im se gostovanja i slugeranje su moćnika isto kao i ti. I zato pokaži da imaš iole muškosti i preuzmi odgovornost za svoje postupke.
L

Ldk

pre oko 2 meseca

Nikad niko ko je rođen u Kragujevcu ne koristi severnjački izraz "novce". Zato neka navijači državnog projekta prestanu sa kampanjom protiv Feđe i lažno se predstavljaju kao Kragujevčani. Vidimo se na stadionu, pokazaćemo podršku Feđi. RGC1923KGC 😈😈😈
k

kendisport

pre oko 2 meseca

@ldk sve je u pravu covek, a vi pruzate podrsku do prvog kiksa veceras, kao i uvek sto ste. Lalatovic vam nije valjao, ostavio vas u ligi kad niko ne bi.
F

Faye

pre oko 2 meseca

Sledeće godine ako izborite evropu bolje je da ne igrate, samo se brukate i srozavate koeficijent našeg fudbala. Razumem da ste igrali sa nekom jakom ekipom, ali Mornar je morao da se prođe bez problema.
M

Milllan136

pre oko 2 meseca

Srozavate ga svi zajedno ...imate 1 pobjedu u 40 meceva ...alooo...i ne potcjejuj..zato vam se tako i dogadja...pa niste vi sa teattra snova...nego sa livade isto kao i mi...samo lose mislite..pozzz
D

Da te čujemo?

pre oko 2 meseca

Ma u čije ime ti govoriš da imaš našu podršku?! Ko te to podržao?
f

fontana9

pre oko 2 meseca

Zar ovaj Dudlic nije dao ostavku posle one sramote.Samo Sumadija
B

Bond

pre oko 2 meseca

Respekt za Direktora Konatara, a Dudic priznaje odgovornost, ali krivi novinare i ne pada mu na pamet da ponudi ostavku.Jedan umisljeni, nevaspitani i bahati kvazi strucnjak, koji je dosao da unaprijedi srpski fudbal !?Konataru ostani, Dudicu odlazi !
G

Grga Cvarak

pre oko 2 meseca

Hoces da kazes da nije istina sto je covjek rekao? Deset mjeseci rada je nista, a jedna losa utakmica, tj poraz poslije penala (za koje se zna da su uvijek lutrija) je sve? To je tvoja logika? De, recite fino da imate problem sa covjekom zato sto je iz Bosne i da se ne pravimo vise ludi bezveze.
V

Vitez

pre oko 2 meseca

Neko ko prati Radnički decenijama, odmah je video da je priča državni projekat. Opština, ni klub, nebi ništa mogli da urade bez pomoći/guranja države. U ceo projekat, plan je bio i novi stadion. Konatar odlazi iz svojih razloga, nema više interes, novi stadion će biti vlasništvo države, Radnički dobija Telekom kao sponzora, najavljeno, ostaje na rekonstruisanom Čika Dači. Dakle, niti je Fedja Kapelo, niti će ovo trajati, čuj, vezali osam pobeda u nizu. Rezime, kragujevčani čekaju rekonstruisani stadion i kragujevački Radnički, za koji će navijati kao u stara dobra vremena. Sve ostale figure u ovom vagonu su tu samo igrom slučaja. Poz iz Kragujevca!
u

uzicanin

pre oko 2 meseca

Ajde iskreno,koji to klub ne gura Drzava? Ako u Bgd MTS ,NIS,razne banke ,mobilni operateti sponzorisu Partizan Cz,Cuku....zasto ne bi od nasih para sponzorisali i klubove u unutrasnjosti.Sto u Kg,Uzicu,Čacku ne trose gorivo nemaju telefone ....malo ti je prica glupa kucoo
J

Japp

pre oko 2 meseca

Sve sam iz pocetka mislio da je ovaj Dudic kulturan i dobar trener a on ispade najludji u ovoj nasoj cemer ligi
1

12345ss

pre oko 2 meseca

aloooo Zeljo vam dao 3 u prvom poluvremenu. Fedja je prevara
1

12345ss

pre oko 2 meseca

ne da ste se i obrukali već su vas i ponizili amateri iz Bara. Dudić prevara
e

emotivko

pre oko 2 meseca

Ceka te baraz sa opstanak u Super ligi i naravno ispadanje. Sledece sezone gledamo srpski klasik u prvoj ligi Srbije. Sloboda Uzice protiv Radnickog iz Kragujevca. Da vidite sta znaci moderan stadion.
n

ne trabunjaj

pre oko 2 meseca

Nula bili i nula ostali. E zato sto ste svi verovali slepo, da nesto valjate lago vas je neko....
z

zgemba 82

pre oko 2 meseca

Ja ga volim , ali PERE SE SAD , zasluzio je otkaz
f

fontana9

pre oko 2 meseca

vodi ga kuci,ako ga volis pa se volitedo mile volje.Vi dosljaci se drzite uvek zajedno.
L

Ldk

pre oko 2 meseca

Podrška za Radnički i Feđu!!! Uvek i svuda. Sutra da ispadnemo, Feđa može da bude trener dokle god želi i, ako ode, da se vrati u KG kad god poželi. Zaslužio je podršku mene kao rođenog Šumadinca koji je uz Radnički od rođenja. Večeras svi u G. Milanovac, Radnički se bori! RFC1923KGC 👿👿👿
Х

Хасан

pre oko 2 meseca

Бро,не дај се.....
A

Astoria

pre oko 2 meseca

Da je Feđa u pravu za neke stvari - jeste. Da je bruka i sramota ispasti od kluba koji ima višestruko manji budžet i nastupa u slabijoj ligi od naše - opet jeste. Feđina krivica je što igrači nisu bili "prisutni", pogotovo nosioci igre (Vižđi, Bevis, Gluščević i Vidosavljević), možda je rotacijama u postavi mogao da trgne ekipu u revanšu, nije se smelo otići u jedanaesterce. Pa bar su Kragujevčani pod vođstvom Feđe bili poznati po realizaciji i igri na gol više. A Konatar je očigledno čovek koji ima osećaj odgovornosti, tako da razumem njegovu odluku. Prlično nesvakidašnju za naš fudbal.
K

Kuka i motika

pre oko 2 meseca

Prevara od trenera
С

Сале2323

pre oko 2 meseca

Само слаби падају након пораза, а јаки се дижу, сагледају где греше и крећу напред да буду још бољи...Само напред Крагујевчани, јесмо били изнервирани кад сте испали од Морнара, реално, требало је 4 да им дате у Лесковцу, али фудбал је то, живот... Само напред да вас тера тај пораз, па да будете још бољи.
B

Boysi

pre oko 2 meseca

Pricajte sta hocete, jedino od Radnickog imamo bodove za koeficijent u Evropi, za sad, a kakvi smo u fudbalu bice to na kraju i jedini bodovi hahahah.
R

Ryan

pre oko 2 meseca

Feđa Štukan Dudić
R

RKG

pre oko 2 meseca

Jeste neuspeh, ali nije brukanje. To brukanje su doziveli ovi iz BG koji imaju visemilionski budzet. Jedva su ovo docekali da usmere pricu prema Radnickom a ne porazu od 9 komada u mrezi. Nema veze, idemo dalje, uz Fedju i RKG i kad je tesko!
G

Grga Cvarak

pre oko 2 meseca

Druze, ne izmisljaj. Svo ovo forsiranje price o tome kako je Radnicki "obrukao" Srbiju na prvom mjestu dolazi od srbendi koje sport ni ne interesuje nego samo Dudiceva nacionalnost. Procitaj malo komentare, pa ako imalo koristis mozak, vrlo brzo ces vidjeti ovo o cemu govorim. Cuj, navijaci Partizana ko fol skocili na Radnicki? A ti, evo, budi iskren ako ikako mozes, pa nam sad iskreno reci za koga navijas? Zapravo ne moras. Sve je jasno iz tvog komentara. Ultra nacionalisti = navijaci Zvezde.
1

11212

pre oko 2 meseca

А сутра је петак, многи од њих раде! Не раде дружееее, не радее следећи дан после гостовања ја потписујем то
i

intervju

pre oko 2 meseca

Fenomenalan. Da li ga je iko od vas procitao? Sudeci po komentarima samo naslov
P

Papajakg

pre oko 2 meseca

Sitne duše našle da pričaju kako je Radnički obrukao Srbiju. Očigledno da utakmice niste gledali, ali volite da se naslađujete tuđim porazom. Večeras će u Milanovcu biti pun stadion, bez obzira na sve, a vi se hvalite i dalje sa svojih 3000 navijača na Rajku Mitiću u dvomilionskom gradu.
K

Koji pun

pre oko 2 meseca

Klub ima malu podrsku Kg
П

Пиши Војско

pre oko 2 meseca

Ајмо, сви телефоне и тастатуре у руке. Ваше срећне и испуњене животе, данас на овај Велики и Леп Празник Православни, прославите тако што ћете ОВДЕ вређати оне, што нешто раде, труде се, побеђују и губе & баш као што је то ситуација кроз цео живот, код сваког нормалног човека. Дубоко верујем да ове неинтелигентне коментаре овде, пуне мржње, подсмеха, омаловажавања 😏 остављају они, који у животу немају једну лепу ствар да их обрадује, нешто што их испуњава, ликови који нису једном били на Маракани или ЈНА, а СВЕ знају о фудбалу, Звезди, Партизану, о Феђи - Радничком Блам је ово и читати овде. Помислим, с ким све делимо ваздух, ко све има право да изађе на изборе, кога све срећемо на улици, а да не знамо каквог све фрустрација и болести носе у себи. Конатар је поднео оставку јер је управо читао овакве оркестриране коментаре, ботове, наручене злонамерне текстове. Све то нема везе са реалношћу. Напред Раднички КГ ❤️ Феђа 💪🫶 а ови што вређају, изађите ЖИВИТЕ И ВОЛИТЕ, озбиљно сте пуни зла људи.
K

Krme

pre oko 2 meseca

Posle ove bajke koju si sastavio ovde, više deluje da tebe peglaju neke frustracije.
M

Ma da bre to

pre oko 2 meseca

Druze, ispao si od ekipe koja je po kvalitetu za zacelje tabele u nasoj ligi, ako ne i za drugu ligu. Dok je postojala liga sa cg buducnost i zeta su bili jedini timovi koji su iole necemu sluzili, ali su mozda u top 5 bili dva puta. O cemu ti nama majstore pricas? Liga u kojoj ja iz surcina dobijam info da ce biti stele...prosle godine samo na decic i petrovac se uzelo para i para. Od njih su gori samo makedobci...struga konkretno. Batali nas tih prica.
M

Millllan136

pre oko 2 meseca

A eto u tvoju ligu nema stele....sto je najbitnije...tvoja je skroz regularna....ne avetaj.
M

Ma da bre to

pre oko 2 meseca

Pa daj mi neku utakmicu na kojoj si uzeo pare. Daj dokaz o uplati. Ja na nalogu imam sve dokumentovano. Avetinjo...izborite nekad grupnu fazu nekog evropskog takmicenja pa se javi. A ne da navijate za klubove iz druge drzave, jer su vasi tragedija 😁
F

Filipppppppp

pre oko 2 meseca

Svaka čast za sve prosle sezone bas su gurali onako jako, da nisu Bog zna kakav nivo shvatio sam kad su bili u naletu pa im Zvezda dala 4 komada sa pola gasa ali nastavili si i gurali dalje sto je za pohvalu, Dosta stvari je Đafe u pravu u ovom intervijuu ali Mornar je stvarno klasa ispod...
B

Banja_Slatina

pre oko 2 meseca

Feđa Dudlić možda da se oproba u crnogorskoj ligi pošto mu u srpskoj gomila stvari n
V

Vuk krajiški

pre oko 2 meseca

Tip dovede četiri igrača koji su bili u sa njim u Veležu i Sarajevu ,suvi prosjek a drži na klupi onog brazilca i još par igrača koji su za njegove klasa ....običan sarajevski šibicar ...izgubio si od Mornara a ne od bugarskog,rumunskog ili moldavskog predstavnika ...ovi Šumadinci nisu u vinklu iskreno pored toliko trenera u Srbiji oni dovedu ispod prosjeka trenera
k

kelrnd

pre oko 2 meseca

da ga nisu doveli sad bi igrali Prvu Ligu Srbije
S

Stuks

pre oko 2 meseca

Pogledaj samo koje igrace ste doveli iz Bosne i Hr na njegovo insistiranje, pa prosecni drugoligaski igraci a nase igrace sklanjate, neka ste ispali i ovo vam je maximum.

VecaBg1971

pre oko 2 meseca

Druze izgubio si od Mornara....alooo prevaro trenerska
T

Tango

pre oko 2 meseca

Jeli ovo praseca glava
G

Gostivoje8

pre oko 2 meseca

Covece crnogorska liga je amaterska. U rangu je Malte i Farskih Ostrva. O cemu ti pricas.
n

nadrealnooo

pre oko 2 meseca

Samo bih tr ispravio sitnicu ,nije u rangu nego zvanicno najgora liga u evropi je crnogorska liga.
G

GOST 510

pre oko 2 meseca

@nadrealnooo To je izmišljen podatak. 48-a je od 55 a samo u prošlom cklusu je 47- a SRBIJA je bolja za jedno mesto 46.
Š

Šamarčina

pre oko 2 meseca

Taj Klaksvik sa Farskih ostrva da 4 gola Malmeu, dobije ga kuci 3:2, vi ste svi sibicari nezadovoljni svojim zivotima i iskompleksirani… vodite ekipu jednu na turniru seoskom pa da vidite kako to funkcionise, a ne jedan tim u profesionalnom fudbalu. Danas svi igraju fudbal
T

Tango

pre oko 2 meseca

Vala CRNOGORCI vi ga zbiberiše pa iako su amateri vi nijeste ni to
k

ksjd

pre oko 2 meseca

jeste vi Srbi uvijek ovako Bolestan narod ili samo mrzite ono sto nije Ljubimica Vlasti !
K

Krme

pre oko 2 meseca

Kad već pitaš kakvi smo mi, Srbi, bilo bi lepo da se predstavio, identifikuješ, da znamo koji si ti zabludeli Srbin, onaj poturčeni, ili onaj pokatoličeni.
k

kdlejd

pre oko 2 meseca

onaj sto ga nisu Osmanlije dovele iz Vlaske oblasti da im Cuva Konje i radi po stalama kao sto su doveli 90 % Vlaha u Srbiju
N

News

pre oko 2 meseca

Koji je ovaj demagog. Nema pojma I da nije bilo ljudi van terena koji su pomogli Radnicki nikad ne bi igrao Evropu
J

JMou

pre oko 2 meseca

Napravili ste svojim tekstovima Marcela Lipija od njega. Ispali od Mornara koji ce da primi 6 komada u sledecem kolu.
?

??

pre oko 2 meseca

Koji je vec izbacio jednog relativno kvalitetnog protivnika pre radnickog. Kako ne kapirate da se svake sezone pojavi tako neki klub, tako su prosle sezone oni farani izbacili fenercvaros i usli u lk. Evo ove godine ih nema nigde. To se desava sa tim malim klubovima da bljesnu na godinu dana pa se ugase. Da je bruka, bruka je, al ne znam sta sad ocekujete od radnickog? Da svi daju otkaze, da se svi promene, pa to tek nece doneti rezultate
M

Millllan136

pre oko 2 meseca

E pa da...to si govorio i pred radnicki...dat cemo mornaru 6????pa sto bi?svoga posla a mi cemo vidjet kako ce bit...i od nas zavisi...poz
@

@??

pre oko 2 meseca

Kako Farana nema nigde? Prošli prvo kolo kvalifikacija za LŠ, u drugom ispali od Malmea, gde su jednu utakmicu i dobili. Pišeš neistine pokušavajući da opravdaš bruku Radničkog. I da, nego šta nego da je bruka. Možeš misliti, imaju Zorića i ostale superligaške vedete. Pa ti više ni u superligi ne mogu da igraju, inače ne bi igrali u Mornaru. Znači ne mogu da verujem da ima ljudi koji pokušavaju da objasne kako nije sramota ispasti iz, pazi sad, Mornara iz Bara.
?

??

pre oko 2 meseca

Ja sam.napisao da je bruka. Nisi lepo procitao. Niti velicam mornar niti umanjujem poraz radnickog. Samo sam misljenja da dudic treba da ostane i da mu se jos jednom pruzi sansa. Uprava naravno da ostane
G

Gostgost

pre oko 2 meseca

U pravu je Fedja za sve. Bili su bolji, ali se tako namestilo da nisu prosli. Nije htela lopta u gol u prvoj, falilo im je zelje u drugoj, a da su daleko vise pokazali od Mornara koji je bukvalno iz tri sanse dao dva gola, jesu. I svakako se nisu obrukali, iako jesu neocekivano ispali. Samo se nadam da ce da nastave da rade tamo gde su stali na kraju prosle sezone. Jedino sto su se zeznuli je sto su doveli skart iz bosanske lige koja je posle crnogorske i mozda makedonske najgora na Balkanu, ali dobro, imaju vremena da to isprave. Samo sto ce da ih kosta.
M

Melentije

pre oko 2 meseca

Nek nađu neke krštene štopere za početak, ovi trenutni su hodajuće tragedije, a i bekovi sem Dadića nisu se nešto proslavili
K

Ko ovo Pokreće

pre oko 2 meseca

Ko pokreće ove botove ovde ??? Zar je moguće, da se BUKVALNO NA SVAKOJ VESTI O RADNIČKOM ILI FEĐI, javi ARMIJA likova sa jednim te istim narativom ??? - Svi mi znamo kakvi su to likovi ( dubokoooo nesrećni ) - Svi mi znamo za koga navijaju ( za instituciju sa budžeta 🔴⚪ ) - Svi mi znamo i zašto sve ovo rade ( Velež bedni, mali, nikakvi - ugazio AEK Atina sa Klark Kentom / ne može to da se oprosti Feđi , pa zato imamo ovde vređanje Feđe KONSTANTNO) Idite bre na vesti o vašoj instituciji, o gigantu, što u gradu od 2,1 milona stanovnika - navata 3 hiljade svojih navijača na stadion ( od toga više od pola dođe iz unutrašnjosti ) Idite pišite o ,,bombama" što bacaju Doktor Zvezdan i njegova desna ručica Mrkela. Uložili su 10,15 miliona evra, dao vam vlasnik kluba a sve to lepo uzeo od svih poreskih obveznika ove zemlje. Feđa Dudić 💯❤️ RFK Pozdrav i sve najjjjj, svim klubovima van Beograda ( Zemun 💚💛 )
G

Giop

pre oko 2 meseca

Ha,ha iz budzeta a odakle se Radnicki finansira nesretnice!

Dorcolac

pre oko 2 meseca

pozdravlja vas budzet Sumadije I grada Kragujevca

VecaBg1971

pre oko 2 meseca

Apsolutno si u pravu, nisu se obrukali kao tvoji puleni pa da prime 9 komada
g

garinca

pre oko 2 meseca

Sine neburloze mogu da pišu samo narikače ⚫⚪ koji do podne mrze sebe a od podne ceo svet
L

Leao

pre oko 2 meseca

Iskompleksirani ljudi su cudo. Pa on kao da vodi brajton a ne Radnicki iz Kragujevca. Covek dosao kad su bili poslednji na tabeli, uveo ih u evropu prvi put u istoriji. Promovisao 3,4 mlada igraca jednog doveo na prag reprezentacije(gluscevic). Aleksic ce biti visemilionski transfer najveci u istoriji kluba. Ispao od mornara sa kojim su realne sanse 65% 35% u korist Radnickog. Namestilo se da domaci mec ne igra u kg i svasta nesto uz to radnicki je u dve utakmice sutirao skoro 40x na gol na spram 10 mornara. Internet strucnjaci, nemate pojma
M

Master inženjer IT

pre oko 2 meseca

Bruka je i sramota izgubiti od predstavnika Crne gore, koji dolazi iz jedne od najslabijih liga u evropi. Tako da je svaki alibi suvišan. Radnkički ima duplo skuplji tim od Mornara, a iskustvo igranja u evropi nemaju ni jedni ni drugi. Jasno je da je kragujevački klub morao da dovede još tri pojačanja, centralnog beka, vezistu sa iskustvom i centralnog napadača. Ipak, i sa ovim timom je morao da se prođe Mornar. Preuzimanje odgovornosti je nešto što svaki ozbiljan čovek mora da poseduje u svom karakteru. Dudić je dosta dobro plaćen trener, ima veoma dobre uslove za rad i podršku celog grada, tako da je sve veoma razočarao ovaj debakl od crnogoraca. Jednom rečju bruka!
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Ispao si od Mornara tu nema opravdanja i još opet tražiš odlaganje utakmice? Mnogo vam dobro donelo i vama i Voši to odlaganje. Jer koje video da se ekipa uigrava i diže forma kroz utakmice već kroz odmaranje.
G

Gost nedragi

pre oko 2 meseca

Samo napred,Sumadinci,samo napred,Fedja! Istina je da je eliminacija od Mornara neuspeh,ali daleko od toga da ste bilo koga obrukali. Ima ispred vas kolona onih koji su to uradili! I dalje sam ubedjen da je kragujevacki Radnicki veliko osvezenje naseg klupskog fudbala,upravo je Dudiceva uloga u tome vodeca.
P

Pazi

pre oko 2 meseca

Vojvodina de nije obrukala a vi i Partizan bilje da se ne oglašavate bar do sledeće godine u ovo vreme. Od sramote (ako je uopšte imate) razume se.
P

Pazi

pre oko 2 meseca

Jeste se obrukali. Kraj priče.
1

1934

pre oko 2 meseca

Толики коментари, а ни један нема везе с везом. Човек дошао у Крагујевац, подигао екипу са дна до Европе, испао од екипе сличне себи, и одма не ваља, хахахах. Све врсни стручњаци и познаваоци игре. Сви би ви боље. Па да. Раднички из Крагујевца је Барселона, а Морнар је Хихон, па је тако очигледна разлика у квалитету. Увек се питам одакле то право да мислимо да смо бољи од било кога, поготово у фудбалу. Феђи свака част, а и сваки коменар му је на месту. Ал ај ти то објасни овим телетабисима. Уђу на смешни и иначе релевантни трансфермаркт, и на основу тога гледају ко је фаворит. Хахахах. Страшно
P

Paa

pre oko 2 meseca

Naravno da je ovo bruka, nema dalje!
k

kendisport

pre oko 2 meseca

Mi neki smo vrlo dobro upuceni u plate i budzete, kako igraca, a boga mi tako i trenera Fedje i trenera Mornara. Dakle, sramota je ispasti od njih nevidjena, da bride obrazi tri meseca. Ova sramota mu u Kragujevcu nece biti zaboravljena!
?

??

pre oko 2 meseca

Bas tako. Ljudi imaju animozitet prema njemu ne opravdan. Covek cak i kad je podigao ekipu do mesta koje vodi u kvalifikacije bio je ponizavan i vredjan. Da je prosao mornar opet bi bio vredjan. Odigras jednu utakmicu lose, nazalost ispadnes i zaboravi se sve ono dobro. Takvi smo ljudi. Groze se na njegove izjave koje su skroz na mestu. Ja ne vidim nista lose u ovom intervijuu, covek je razuman, svestan neuspeha. Ne znam sta ocekuju da kaze? Da ocekuju njegov odlazak to znam, to su ocekivali i kad je ostvario istoriski uspeh. Sve to zato sto je druge vere, ja sam srbin rodoljub, al ovaj covak ne zasluzuje takvu mrznju. Na sve to kakvi se treneri vrte po nasoj ligi on je za njih gvardiola, radnicki trci, radnicki igra lepo
I

Iz sljivika

pre oko 2 meseca

Nalupetao si se, al nema veze. Radnički je daleko bolji i kvalitetniji klub od Mornara, Srbija koliko god loša kao liga daleko je ispred CG lige koja je u rangu Gibraltara i San Marina. To su razlozi zašto ljudi ovo smatraju neuspehom i jeste neuspeh. Nije katastrofa ali je neuspeh. A sve ostalo što si napisao tačno je, samo nema nikakve veze sa ovim.
1

1389лб

pre oko 2 meseca

Ма који Феђа који Раднички, који наш фудбал, сваке године брука у Европи, првенство нерегуларно
1

1389лб

pre oko 2 meseca

Бураз, посета на утакмицама довољно говори о фудбалу и оваквим глумцима од тренера
v

vlada 2384

pre oko 2 meseca

Jer mornar sam popaj ja tutuuuu
?

??

pre oko 2 meseca

Radnicki je ispao u leskovcu kad su pobedili 1 0. Tu su morali da daju bar dva gola i znatno bi rasterecenije usli u drugu utakmicu. Ovako su krenuli napadacki i u podgorici, a to je mac sa dve ostrice koji se njima obio o glavu. Ovakvi porazi i iznenadjenja se desavaju, pogotovo na pocetku sezone. Moje misljenje da radnicki mora odbranu da pojaca, ostavi dudica i gura dalje. Zadrzali su ekipu, zadrzali trenera, doveli neke nove igrace, to je neki njihov trenutni maksimum. Generalno u obe utakmice su bili bolji i kvalitetniji, ispali su, jeste braka, al nije smak sveta. Najlakse je razjuriti trenera i igrace, samo sto to nije pravo resenje. Prosle sezone su takodje krenuli da igraju tek u drugoj polusezoni, fali im malo jos iskustva i da poprave neke mane. Sledecu sezonu ako izbore kvalifikacije za evropu ja verujem da ce odigrati bolje, jer se vidi njihova zelja za napretkom i da nauce iz gresaka. Kazem jos jednom, sto se uprave tice oni su uradili sve sto su mogli u ovom trenutku
M

Mammakskak

pre oko 2 meseca

Ovaj je rodjen za Kiksijevog pomocnika,iste su im izjave posle blamaža..
?

??

pre oko 2 meseca

Nisi ni citao cim kazes da su iste. Izjave im nisu ni slicne
B

Brateeeee

pre oko 2 meseca

Buraz ispao si od Mornara, poluprofesionalne ekipe i sad se kao nesto pravdas
D

Deyan X

pre oko 2 meseca

A Radnicki je profesionalna ekipa?
R

Realno gledano

pre oko 2 meseca

Zašto misliš a i mnogi drugi da je Mornar poluprofesionalna ekipa..Oni su pokazali da su mnogo više od toga jer u svojim redovima imaju igrače koji su prosli dosta u igračkoj karijera počev od Zorica,Stevanovic,Cetkovica,golmana Popovica...a i u fudbalu su retke slučajnosti..
N

News

pre oko 2 meseca

Radnicki ima 10 puta veci budzet od tog Mornara.
J

JOS NISI

pre oko 2 meseca

Podno ostavku? Neznalico.
D

Drvo

pre oko 2 meseca

Kada bi svi kao Mornari veseli i snažni postali...
B

BAJČA

pre oko 2 meseca

Rođo I ti si opasan folirant i ko te nezna ,,, Nišlije te dobijaju garant i ti ulaziš u seriju loših rezultata. Naravno da posle 4 kola se lagano pakuješ. I vaš posao je zeznut isto ko kafanske pevačice od danas do sutra.
N

Najjajsjsj

pre oko 2 meseca

Jok niste se obrukali,mnogo mi je drago bilo kad je Kragujevac izadao u Evropu ali sad vidim da bi mnogo bolje bilo da je izasla npr.Čuka jer ne bi sigurno ispala od poluamaterskog kluba,treba da vas je sramota a i celu Srbiju ste obrukali..
p

pupi

pre oko 2 meseca

To onaj što je došao iz ljubavi, ne zbog para😆. Koje vređanje inteligencije🤣

RealNo1

pre oko 2 meseca

Много приче, мало резултата Феђа
B

Bogoljub Gagic

pre oko 2 meseca

Ja mislim da ce posle ovako emotivnog govora,ovi iz uefe da se salaze na mladjanog gospodina Fedju Dudica,i da im ponude bar ucestvovanje u ligi sampiona,kao kompenzaciju za to sto se nisu obrukali,ipak je Mornar velika sila u fudbalu,tamo ni veliki Real Madrid ne bi mogao da pobedi.
P

Pedja108

pre oko 2 meseca

Radnicki je bio prijatno iznenadjenje proslog prvenstva. Ali, cinjenica jeste da je ispadanje od Mornara sramota. Crnogorski klupski fudbal je na dosta niskom nivou, Mornar je bio idealan zreb da se napravi korak dalje, osvoje poeni i za Radnicki i za nasu zemlju. Tako da ne stoji ovo sto prica Duduic, moralo je dosta bolje, nije ni trebalo da dodje do penala. A kad su vec bili penali, zaista je nedopustivo kako su neki lose sutirali.
M

MornarPopaj

pre oko 2 meseca

Kakav demagog! Eliminacija u kojoj gubiš od Mornara 2:0 i spasiš se u 90+8' nikako ne može biti nesrećna, što bi rekao Ben Valas - lopta ne laže.
k

kendisport

pre oko 2 meseca

Nije lepo da se poistovecujs sa klubom i direktorskim tandemom Konatar/Perovic. Oni su taj klub podigli iz blata i ostace tu gde jesu, a ti si taj koji treba da ide posle istorijske bruke koju je doziveo Radnicki i srpski fudbal.
B

Baxter88

pre oko 2 meseca

Taman se resimo jednog Lalatovica i polako normalni treneri dodju u prvi plan kad evo ti ovog foliranta proteranog iz Sarajeva, Samrok se vratio i opet sve isto....
S

Saturn

pre oko 2 meseca

Dok god nasi treneri idu sa strahom da se ne obrukaju nikad nista nece napraviti , pa gde su m druze !
e

evo gaaa

pre oko 2 meseca

Dedja Fudić
C

Chiske

pre oko 2 meseca

Pre svega Fedja je taj koji se obrukao svojim ponasanjem! RKG, skidajte ga kako znate i umete!
U

Urke17

pre oko 2 meseca

Dokle ce ovaj da dobija prostora po medijima, prevara od trenera i los covek. Ispao si od Mornara, cuti i ne brukaj se i ne izlazi u javnost.
2

24.232

pre oko 2 meseca

Trenercina koja je pricala o srpskoj ligi, kvalitetu... gostovao po emisijama i drzao slovo... na kraju ispadne od Mornara.