Komentari na vest

Emotivni slom Vladana Milojevića (VIDEO)

M

Ma

pre 15 dana

na sreću,jel tako notovi?
g

gosttt

pre 16 dana

Po mom misljenju, nijedan pravi Zvezdaš ne moze da me voli Miloja. Moze neko da ima zamerke na njegov stil fudbala, forsiranje igraca i slično ali kada vidis njegovu emociju i ljubav prema Zvezdi, shvatis da je on jedan od nas. Pravi Zvezdaš, navijač koji voli ovaj klub do koske!
E

El lloco

pre 16 dana

Fudbal nije samo lepa igra.Ako treba da biram da se igra lepo i otvoreno ili pametno uvek biram pametno.Fudbal je šah,ko razume shvatice.Vrhunski rezultat,kapa dole.
m

milo123

pre 16 dana

ljudi su takve zveri. ovakvog coveka proizvaju i nipodistavaju nakon svega! sram vas bilo! nas par je samo od pocetka govorilo da je sve pod kontrolom i da idemo dalje! Niko se nije izvinio i rekao bio sam majmun. Sram vas bilo!.
g

gost 778

pre 16 dana

ovi pljuvaci od preksinoc sad promenili nickove sad im Miloje valja Lkudi covek nije ispao iz kvalifikacija 11/11 migu samo da mu zavide.Ne mojte mi samo rec da Murinjovi klubovi igraju lep fudbal

Toto-ko-tunjo

pre 16 dana

Zato obavezna registracija, pa komentariši. Menjaju svoja, uzimaju tuđa imena... Čemu? Nebitno za koga navijaju.
Z

Zvezda 91

pre 16 dana

Nekada nam se ne svidja njegov fudbal nekada da ali je Miloje najveci i najbolji Zvezdin trener u 21.veku a i sire!
D

DakaCZ

pre 16 dana

Veliki si Miloje Milojee Milojeee
M

Ma da bre to

pre 16 dana

Kako bese ono, Miloje je dostigao maksimum u prvom mandatu, ne treba da dolazi, ziheras...covek preuzeo ekipu od bahara, drugi bio na tabeli, oducio partizan od fudbala u 3 derbija i naravno, po starom dobrom obicaju, prosao kvalifikacije. Sta ocete vi vise??? Da sa ovim timom i budzetom bude takmac sa sitijem, realom, barsom, interom, bajernom? Nemoj da ste smesni...covek je pobedio svakog ko je i nasem rangu i malo iznad nas!!!
D

Deki maky

pre 16 dana

Najbolja utakmica koju je pripremio-!!!!! poslusao je nas neutralne-dao sansu Duarte Milson-od starta napao...isplatilo se... Cak su I izmene pogođene Ndiaje I Dalsio smirili potencijalne napade. Uci ce u anale kao najj trener-ali u ls ako bude ziheras kao sto zna-uci ce u anale I po onom najgorem-bez pobede,gola itd...
B

Bršcz

pre 16 dana

Forsira odvratan fudbal ali ima rezultate. Nije mi drago sto je trener zvezde ali ga postuje.
m

mrss

pre 16 dana

ti botino grobarska si odavno provaljen
M

Mutommbo

pre 16 dana

Nakon 13 /13 Milojevića treba proglasiti za 7. ZVEZDINU ZVEZDU. Ko je za neka glasa +, a ko ne navija za Zvezdu neka stavi -.
D

Djape45||

pre 16 dana

VELIKI SI BRE! VELIKI SI!
n

neshha

pre 16 dana

Da parafraziram Linekera:"Kvalifikacije za LS su takmicenje u kojem na kraju uvek pobedi Vladan Milojevic"!
s

samo neka placu

pre 16 dana

Neka placu botovi koji su botovali mesecima protiv Milojevica
s

samo neka placu

pre 16 dana

Neka placu botovi koji su botovali mesecima protiv Milojevica
T

Truti

pre 16 dana

Konacno, sve na svom mestu! Gospodine doktore, čika Miloje, hvala i izvini...
Z

Zauvek zvezdaš

pre 16 dana

Najbolji Zvezdin trener u ovom veku koji je ušao u grupu od 5 legendarni trenera našeg kluba za skoro 80 godina postojanja: MIŠA PAVIĆ MILJAN MILJANIĆ BRANKO STANKOVIĆ LJUPKO PETROVIĆ VLADAN MILOJEVIČ
B

Bojan BG

pre 16 dana

Dodao bih i Slavoljuba Muslina.
Đ

Đukin fan

pre 16 dana

Sad je izrekao na press konf.da pomno čita sve ove komentare te da je vise nego očigledno koliko mu smeta kritika očajnog fudbala koji je prikazivao već niz sezona!!!To je direktno uticalo da se opruze svi koliko su dugi te spreme utakmicu večeras ali i odrade max posao za koji uzimaju velike pare!!!!Veceras dakle možda bude i početak nove ere Zvezde da pruža od domaće lige do LŠ pun svoj kapacitet i zalaganje!!!Jasno je da smo autsajderi u LŠ,to nije novost ali da nisu padale silne kritike Miloju pre svega sigurno ne bi bilo ovoliko posvećenog pristupa večeras!!!S druge strane Miloje,sve stoji i o Tvorzi i ponoćnoj upravi i promašenih 50 transfera unazad par godina i prosutih miliona a i prilika za bolje rezultate !!!Da se ne zaboravi!!!Lekovito je sto čitaš kritike i ove portale!!!Nastavi i dalje.Vajda sigurna
p

placi

pre 16 dana

jado iskompleksirana
7

717172

pre 16 dana

Nikad nije ispao u dvomecu !!!!!!!! JEIDNI TRENER U ISTORIJI FUDBALA !!!!
S

Srbija Majka

pre 16 dana

Smij se ovim dusebriznicima...jer oni ne znaju nista drugo nego da mrze i nipodastavaju. Mogu samo da ti pljunu pod prozor...veliki gospodine!!!
л

ликови

pre 16 dana

Милоје доктор тактике. Коначно од после двомеча са Јанг Бојсима 2019 кад их ке Милоје изнацио да погледам тактичку утакмицу од почетка до краја без празних минута. Знају се тачно задаци, измјене правовремене и одговарајуће. Затворио их је без озбиљне прилике и шута у гол.
S

Samo da se opusti pa da

pre 16 dana

ovako igra svaku utakmicu bio bi neverovatan. I ovako je doktor kvalifikacija, plus sa osvojenih 7 bodova u 6 domacih meceva u dve LS imamo cemu da se nadamo kod kuce u ova cetiri meca. Samo da uvek ovako igramo kod kuce i na strani.
M

Mutommbo

pre 16 dana

Nakon 13 /13 Milojevića treba proglasiti za 7. ZVEZDINU ZVEZDU. Ko je za neka glasa +, a ko ne navija za Zvezdu neka stavi -. Pustite komentar!!!
а

армата

pre 16 dana

Ајде фино да се станковић извини доктору Милоју за оно помињање среће код Милојевих улазака у ЛШ. Човјек је доктор тактике коју ни Бахар ни Станковић неће никад научити.
P

Precka

pre 16 dana

13/13. Pa to nijedan trener nije uspeo.
D

Deka PG

pre 16 dana

Zvezda je institucija. Klub kome je mjesto u LŠ. Svaka čast Miloju koji se već sad upisao u najveće Zvezdine trenere u istoriji. Majstor postavki i taktike. Kapa dolje Nemamo para kao truli zapad, ali imamo srca. P. S. Zar ste očekivali da ispanemo na veliki Praznik. Ipak je Zvezda stub Srpstva
Z

Zvlat BG

pre 16 dana

Miloje brate, šta pričaš na konferenciji? Ne svadjaj se sa novinarima!
d

duleeee

pre 16 dana

Na jucerasnjim analizama i najavama utakmice na mocartu je bilo 85% komentara iskljucivo pljuvanja po gospodinu Miloju. Nadam se da je te ljude koji su to prije 24 sata komentarisali barem malo stid. Gospodin Miloje ce ostati zlatnim slovima upisan u istoriju Zvezde, a dusmanima zelim laku noc i miran san jer se opet pokazalo da je Zvezda institucija!
L

Lelemud

pre 16 dana

Hvala ti za sve...
I

Iksokss

pre 16 dana

Trci do loze da se zahvalis doticnom na svim pojacanjima koja ti je omogucio, nije malo 20 miliona na ovu krizu!!! I sutra na zrebu s njim pod ruku,za srecu!!!
p

placi bre

pre 16 dana

ahahah bedo ljudska
p

placi bre

pre 16 dana

pa zasto smo onda prodali igrace mukice hahaha
A

Alex20

pre 16 dana

Kme kme,a ko ce njemu da zahvali za 2x20 miliona i 1x30 takodje miliona a?Aj bezi bre jado grobaraka ogranicena.
1

12345ss

pre 16 dana

Uzmi bensendina 2 do 3 komada na dan ... mozda ti jednog dana bude bolje.
K

Komentator

pre 16 dana

I posle neka neko upoređuje Feđu Dudića sa ovim gospodinom, pravim trenerom. Najveći si Miloje !!!
B

BGD 1

pre 16 dana

Taj Dudic ga je sa Velezom iz Mostara izbacio dok je ovaj vodio AEK.To bi bilo ko kad bi Hajduk iz Kule eliminisao Real.Ali mora se priznati da Zvezdu zna dobro da vodi.Nesto ko Vujosevic u kosarci.Bio je dobar samo u Partizanu ali je tu bas bio dobar.
Г

ГЏ

pre 16 dana

ПОВЕДИ КОЛО, МИЛОЈЕ!
I

Igorgost

pre 16 dana

90% trenera bi sa ovim igračima Zvezde, protiv ozbiljnih Norvežana, koji su u formi i u špicu sezone, ispalo. Ovde se još jednom pokazala Milojeva veličina kao trenera. A pre neki dan slušam pajace i klosare kao "navijače Zvezde" kako ga pljuju i vredjaju, ko da nikada ništa nije uradio sa klubom, a ne 3 titule (a realno i za prvu Dekijevu je zasluzan), 3 Lige Sampiona (realno i za četvrtu je zaslužan jer su on i Deki obezbedili koeficijent), i prvo proleće u Evropi od 1992. Bukvalno preporodio Zvezdu. A klošari i lažni "stručnjaci" ga prozivaju. Ali tako je to...

Scholes

pre 16 dana

Sta je vise sa ovom patetikom.. Jedva se plasirali u takmicenje gde ce ih svi deklasirati i ovolika pompa.. Svaka cast, uspeli ste da budete topovsko meso u grupnoj fazi.
A

Ada c.

pre 16 dana

Sezona kupanja.
P

Prti

pre 16 dana

Ok, ajde sad na vesti svog kluba kad popijes mleko pusti starije da komentarisu pravi fudbal i prava takmicenja.
R

Rubikova kocka

pre 16 dana

Znači li ti sta ime ovog kluba LIVERPUL?
M

Mrkelinjo

pre 16 dana

Veliki si Srbin Miloje.
M

Mutommbo

pre 16 dana

Nakon 13/13 u kvalifikacijama, opravdano bi bilo da se Vladan Milojević proglasi 7. ZVEZDINOM ZVEZDOM. Ko je za neka stavi plus, ko ne navija za Zvezdu neka stavi minus.

Fear The Beard

pre 16 dana

Miloje opet uspeo,uprkos Terzi Mrkeli i Marinu.Ne mogu oni toliko da brljaju,koliko Miloje moze da ispravi.
M

Milojka

pre 16 dana

E sad opet udri na Miloja.Kako nije branio Glazer,zasto je kupljen Drkusic ako neigra,imao je srece protiv Jang bojsa,Krasnodara,Kopenhagena,Salcburga itd...Pa sto nije usao Kataji,Sto smo izasli ovako visoko u presing,Sto se branimo poslednjih deset minuta,,sto jug nije pun,Sto nevrate Bahara da nas provede kroz ligu sampiona.Boze kakve se sve gluposti ovde pisu..Bolestan narod koji sve zna a nezna nista ko pi... a vidi nasta mu lici drzava.
G

Gosty

pre 16 dana

Velike zasluge ima i moj ljubimac Goran Negić, treba ga nekad spomenuti.Čestitke Zvezdi i pozdrav iz Sarajeva.
D

Dragacevska kobra

pre 16 dana

Au, Klark Kent iz Arandzelovaca je začarao skandinavske skijaše . Sa legija muslimanke . Crne zvezde. Hihi. Sad da mu dupliramo platu ( 3 Milke godisno) i da mu izgradimo spomen ploču na sred Kalemegdanu. I da se klanjamo, jer svemogući Klark nesmedastane. Ma, mag iz Arandzelovaca je bolji od Ancelottija. Narod nek trpi
1

12345ss

pre 16 dana

Jedno je sigurno a i vrlo proverljivo...Jedina ste ekipa na svetu koja je uspela da u jednoj sezoni ispadne iz svih evropskih kupova. Bravo grobari
M

Mrkeljinjo

pre 16 dana

Slava Bogu! Veliki si Srbin Miloje!
M

Mrkivuk

pre 16 dana

Darjaneeeee
Z

Zauvek zvezdaš

pre 16 dana

Nekoliko puta sam već napisao. Vladan Milojević je najbolji Zvezdin trener u ovom veku i u pet najboljih Zvezdinih trenera za skoro 70 godina njenog postojanja Miša Pavić, Miljan Miljanić, Branko Stanković i Vladan Milojević.
I

Igokea since 2007

pre 16 dana

Добри наш Милоје. Омиљени тренер. Пљуваће те, али знај да те волимо.
S

Simicmacan

pre 16 dana

Ovi u komentarima sto su ušli u društvo velikana iz andore i san marina koji su krenuli od lige šampiona a ne igraju ni LK, neka se pojedu od muke do sutra u 18h
R

Rubikova kocka

pre 16 dana

VLADAN MILOJEVIĆ 🤴❤️🤍❤️🤍
G

Gostgost

pre 16 dana

Miloje, covek koji je zasluzan za apsolutno sve sto je Zvezda postigla u poslednjih 7 godina! Bravo jos jednom Miooje, i hvala ti za jos jedno neverovatno vece! 13/13, treba istraziti postoji li jos neko na svetu koji je ovo postigao! Kapa dole Miloje!
C

Cjepka123

pre 16 dana

Tako je! Miloje legenda!
S

Streptomicin

pre 16 dana

Ne postoji. Miloje sa 13, sledeci je sa 9, neko iz valjda Rendzersa ili Seltika.
N

NAJMILIJE USNE

pre 16 dana

Nije nervni slom, svako je nekad nešto uradio da usreći nekog milog i da ga to takne, ali učiniti ovoliko za najmilijeg predsednika... Reči tad prestaju, samo suze teku, i ponos u srcu zbog Njega, zbog nas.
C

Cacak

pre 16 dana

Bolesno jako
k

kako patis

pre 16 dana

mnogo boli zvezdina pobeda 😂😂😂
d

definitivno

pre 16 dana

uzivam u vasoj patnji
A

Alex20

pre 16 dana

Jel ga coke veceras tvoje najmilije usne,samo polako gutaj molim te 😂
E

Ej bre

pre 16 dana

evo ga ovaj @iz sljivika bot se javio iskompleksirani pljuvač koji je redovno pljuvao Milojevića ti da imas malo morala ne bi se javljao
S

Srecko M

pre 16 dana

nek predije ime u Srecko jer ima vise srece nego Pameti i Znanja
U

U Tem Denveru

pre 16 dana

Hahahhahahhahahahahah pa dokle sreca? Imate li neki drugi izgovor?
S

Streptomicin

pre 16 dana

13 puta nije sreca nego pamet. Sreca je jednom, dvaput.
K

Kolke…..

pre 16 dana

potrosijo Milijome i jedva prosao ove Norveske poluamatere E moj Miloje nema tebi pomoci protiv iole ozbiljne ekipe….
C

CRAZY NORTH

pre 16 dana

važi partizanovac...🤧
P

Prti

pre 16 dana

Amateri? Moli Boga da ne naidjete nekad na njih 😅 mada su vas i oni iz Danske prosle godine castili sa samo 5 komada u jednom mecu ovi vam ne b oprostili ni 15 🤣
T

TerzaMag

pre 16 dana

Miloju naklon do poda.
l

lol12

pre 16 dana

Šefe najveci si!!! Za sve one pljuvace (pogotovo medju Zvezdinim navijacima) u inat 13/13 u evropskim kvalifikacijama i 4/4 u titulama.
I

Iz sljivika

pre 16 dana

Ne preterujte, suviše iskusan trener da bi doživeo nervni slom. Ovo je čista emocija. Kao što rekoh, idealan trener za ovaj dvomeč, ali nikako za grupnu fazu. Hvala Miloje...ma malo je reći hvala.
S

Sima0

pre 16 dana

Niko nije ni rekao nervni slom, već emotivni!
I

Iz sljivika

pre 16 dana

Simo, a šta misliš, šta je emotivni slom?
n

neshha

pre 16 dana

Vrati se u sljivik sitni covece!
R

Rajko94

pre 16 dana

Zasluzio je da se velika vecina ljudi srami. Svaka mu cast, najveci zvezdin trener u poslednjih 30 godina sigurno. Mozemo da volimo ili ne volimo njegov stil ali je veceras svima dokazao kakav je trener. Bravo Vladane!
t

transferblama

pre 16 dana

Au koji blam, mene sramota za njih
K

Komentator

pre 16 dana

Ma nemoj, bolji je Željko Obradović ?
@

@transfer

pre 16 dana

A nije te sramota da ispadnete iz svih takmicenja?
Z

ZocGoat

pre 16 dana

sramota sto stavljas jednog Zeljka Obradovica i ovog naprednog degena u istu recenicu, sledeci put ustani kad kazes Zeljko Obradovic, al dobro nisi ti kriv sto si zaostao i sendvicar