Jirgen Klop (©Reuters)
Jirgen Klop (©Reuters)

Embape u Liverpulu? Možda neko hoće da me iznenadi!

Vreme čitanja: 2min | pon. 31.07.23. | 20:04

"Ali to se još nije dogodilo u prethodnih osam godina otkako sam ovde", našalio se Jirgen Klop povodom glasina o mogućem dolasku francuskog napadača na Enfild

Već više od mesec dana traje saga “Kilijan Embape“ i epilog joj se ne nazire. Čini se, štaviše, da nije ni blizu kraja. U tom periodu evropski mediji su francuskog napadača povezivali sa brojnim klubovima širom Starog kontinenta, u vezu sa napadačem Pari Sen Žermena dovodio se i Liverpul, ali je Jirgen Klop ubrzo stavio tačku na glasine o dolasku francuskog fudbalera na Enfild.

Glasine koje su u etar plasirali ostrvski tabloidi. Kako je Embape odbio istorijsku ponudu Al Hilala i time zatvorio vrata Parižanima ka jedinom rešenju (Saudijci im nudili 300.000.000 evra za obeštećenje), pojedini engleski mediji napisali su kako bi Enfild mogao da posluži kao "stanište" 24-godišnjem igraču.

Izabrane vesti

Navodno, Embape bi u Liverpulu proveo predstojeću sezonu na pozajmici, a onda se po isteku ugovora pridruži Realu. Međutim, zaboravili su da se nešto pita i Pari Sen Žermen i da nema nikakvu računicu da igrača sa jednom godinom ugovora pušta na pozajmicu. Kako bilo, ako je i bilo navijača Redsa koji su se ponadali, Jirgen Klop ih je danas ohladio.

"Smejali smo se tome. Mogu da kažem kako mislim da je on vrlo dobar igrač. Ali finansijski uslovi nam nikako ne odgovaraju. Ne bih da kvarim priču, ali koliko ja znam od toga nema ništa", rekao je Klop kroz smeh, a onda, čini se, malo pecnuo upravu kluba dodavši kako ne bi imao ništa protiv da ga neko iznenadi pojačanjem:

"Možda neko drugi iz kluba priprema nešto i želi da me iznenadi! Ali to se još nije dogodilo u prethodnih osam godina otkako sam ovde. Ovo bi bio prvi put", istakao je nemački stručnjak.

Liverpul je u dosadašnjem toku prelaznog roka potrošio 112.000.000 evra na dolaske Dominika Soboslaja i Aleksisa Makalistera, a do zatvaranja pijace očekuje se da stigne još jedan vezni fudbaler, najverovatnije Romeo Lavija o čijem angažovanju Redsi već nekoliko nedelja unazad pregovaraju sa Sautemptonom.


tagovi

Jirgen KlopKilijan EmbapePari Sen ŽermentransferiLetnji prelazni rok 2023Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara