Kaspij neće plaćati igrače dok traje pauza, trojica Srba samo što su došla

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.03.20. | 10:21

Gazda pismom obavestio da plata nema

Klubovi u Italiji se bore da izmole državu da ih oslobodi plaćanja poreza na plate igrača dok traje vanredno stanje, ne bi li time uštedeli bar deo novca. U Nemačkoj su čelnici pojedinih klubova najavili da će razgovarati sa igračima da im se prepolove plate dok sezona ponovo ne krene. A u Kazahstanu plate jednostavno – nema.

Mediji iz te velike zemlje, dela bivšeg SSSR-a, objavili su danas pismo koje je Erlan Jesimov, gazda kluba Kaspij, novog prvoligaša, poslao svim prvotimcima.

Izabrane vesti

Prvi čovek Kaspija obavestio je igrače da dok traju vanredne mere na teritoriji Kazahstana, a za sada važe do 15. aprila, plate neće biti! On je pismenim putem poručio igračima da su svi ugovori suspendovani dok se ne završi vanredna situacija. Ako se produži posle 15. aprila, produžiće se i period u kojem plate neće dobiti.

A čak četvorica srpskih fudbalera je u Kaspiju. Od toga trojica su tek došla ove zime: Marko Milošević iz Napretka, Aleksandar Stanisavljević iz Voždovca i Bojan Kovačević, koji je pre nepunih sedam dana stigao iz Proletera. U klubu ih je kao starosedelac dočekao Stefan Bukorac.

Prvenstvo Kazahstana je tek počelo, odigrana su dva kola, a Kaspij je osvojio bod.

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara