Vlahović o hobijima u karantinu, o legendama srpskog fudbala, uz poruku svima koji se bore sa koronom

Vreme čitanja: 2min | sub. 04.04.20. | 13:26

"Najbolji su Džajić i Vukotić", kaže Dušan

Najteže je prošlo za Dušana Vlahovića. Mladi srpski fudbaler se izborio sa virusom korona, a sada mu je još ostalo da “pobedi” dokolicu u danima bez fudbala.

Napadač Fjorentine se javio iz karantina i odgovorio je na nekoliko pitanja za navijače koji prate profile Ljubičastih na društvenim mrežama.
Želim sve da vas pozdravim, dobro sam, nadam se da ste i vi. Ne mogu da dočekam da vas sve zagrlim i da vas vidim na stadionu”, poručio je Vlahović fanovima.

Izabrane vesti

Na pitanje kako “ubija” vreme kod kuće, Dušan je rekao:
Svi smo zatvoreni po kućama, ali vreme ide. Gledam tv serije, filmove, slušam muziku, radim treninge da bih bio spreman ako se sezona nastavi”.

Izbor muzike je šarenolik…
Slušam rege, italijansku i srpsku muziku, Od izvođača tu su Zuna, Sfera Ebasta, 777, Dark Polo Gang. Ja sam mlad, pa slušam ove pesme “nove generacije”. Što se tiče knjiga, čitam “Malog princa”, to je neverovatno delo”.

Zanimalo je navijače i ko su, po Dušanovom mišljenju, najbolji srpski fudbaleri svih vremena.
Bilo ih je mnogo. Izdvojio bih Dragana Džajića i Momčila Vukotića od starije generacije, a od mlađih Mihajlovića i Jugovića. Od ovih najmlađih tu su Kolarov, Vidić, Tadić i  Matić. Moj dečački uzor među napadačima je bio Ibrahimović. Pamtim ga dok je igrao za Juve i još više za Inter i Milan. Pravio je neverovatne stvari na terenu”.

Pitali su fanovi i s kim Vlahović najviše voli da igra nožni tenis.
Najbolji saigrač tu mi je Pulgar, jer ima dobru tehniku i zna kako se igra. Prva stvar koju ću da uradim kada izađem iz karantina je da zagrlim sve saigrače i prijatelje, a onda da izađem na teren. Nadam se da će sve brzo proći”.

Imao je srpski fudbaler i poruku za sve oni koji se još bore sa koronom.
Budite jaki i verujte da će sve biti u redu. Ja sam prvi navijač svih koji se bore sa virusom i želim da se zahvalim lekarima na neverovatnom trudu”, istakao je Dušan Vlahović.

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara