Komentari na vest

Eh, kad bi mogao Čelsi da stalno igra sa Kristal Palasom (VIDEO)

J

Jupekk

pre 4 meseca

Silva bolje veznog da igra,bolje proigrava napadače iz zadnje linije nego ijedan veznjak
7

799

pre 4 meseca

Uz svo postovanje, dok je Galager (Galaher) kapiten kluba, taj klub ne moze biti veliki, niti moze imati rezultate.
v

vuk sa dušom

pre 4 meseca

Čini mi se da nisi pravi navijač Celzija ili ne pratis taj klub dovoljno. Galager ima jednu od najboljih statistika što se tiče igrača sredine terena do sada. Kapiten je zato sto je Dzejms povređen a Silva je meč počeo sa klupe. Očigledno je da tim stvara šanse i nažalost su u vrhu timova koji promašuju iste.
b

bosko2020

pre 4 meseca

Primjetno je dosta, da mnogi igraci kad dodju iz manjih pod navodnicima klubova pada im kvalitet igre a takvih ima mnogo.Grdno placeni a ne vrede ni blizu tih para,primjer je sam Celzi.Ti igraci jednostavno mnogo bolje igraju u manjim klubovima.
A

Albanski Vlahovic

pre 4 meseca

Jedini igrac kog sam video da gore kontrolise loptu od srpskog Vlahovica
4

46

pre 4 meseca

Ne pamtim da sam video ovako loše pojačanje za ogroman novac kao što je ovaj Kaisedo. Nula od igrača, nijedan napad nije prekinuo, treba mu 10 kontakata sa loptom pre nego što pošalje pas i to uglavnom prvom do sebe, okreće se sporije nego šleper sa dve prikolice. On i Matsen večeras su izgledali kao igrači seoskih nižih liga u Vojvodini koji su došli tu da odigraju za gajbu piva. Galager i Gusto da kažemo da su odigrali na nekom višem nivou, ostali prosek. Ovaj Džekson je umeo dva ili tri puta da izbaci nekoga od saigrača u šansu i da kreira, i kretanje bez lopte mu je vrhunsko, ali kad treba da završi akciju, kriminalan je. Tri boda su tri boda, dobiće verovatno i Luton i Midlsbro i Preston u kupovima gde će da se stvori neka lažna slika da su u nekom usponu a onda šamarčina na Enfildu.
@

@46

pre 4 meseca

Kao prošli put što je bila šamarčina haha
K

Kleo

pre 4 meseca

Ovog Kaiseda treba zakucati na klupu do daljnjeg, od kada je dosao naneo vise stete nego koristi. U odbrani totalna katastrofa, prolazi ga ko kako hoce, jedini nacin da nekom uzme loptu je da ga faulira, danas kod gola Kristal Palasa stoji u mestu i pusta protivnickog igraca da se useta u sesnesterac i da gol. U napadu totalno bezidejan, usporava igru, uvaljuje koske saigracima, itd.
P

Pobeda je resenje

pre 4 meseca

Djordje Petrovic mora na gol Srbije u Nemackoj takodje zvati i Milana Gajica,Sasu Zdjelara,Belica i Darka Brasanca.
S

SamoVosa

pre 4 meseca

I Mirka Topica, igra sjajno u Famalikau
N

Nenad1980a

pre 4 meseca

Zaboravio si Svetu Markovića i Nikolu Antića.
N

Nikola10101

pre 4 meseca

Trener Brentforda zreo za otkaz, džaba im bilo uzetih 6 bodova Sitiju prošle sezone kad ove godine gube od Šefilda i Vulverhemptona...
T

Transfer Boy

pre 4 meseca

Ne igra Brentford kao minulih sezona, ali dosta problema imaju sa izostancima. To se u ovakvim ekipama itekako oseti. Plus, mislim da Tomas Frank nakon svega sto je uradio ima kredita kod vlasnika..
R

Riskk

pre 4 meseca

Bože sačuvaj kakav penal,ove sudije nemaju nikakav osećaj za igru,lik šalje loptu u jednu stranu i pruža nogu na drugu stranu da bi se sudario s protivnikom i iznudio penal ,i sudija kao popuši foru...
S

SimoSims

pre 4 meseca

ovom Džeksonu treba 10 šansi po utakmici da da gol... e moj sinko
D

DidierDrogba11

pre 4 meseca

Malo je falilo da nas i Palas presliša. Ne zna niko dati gola i et. Nkunku nema snage za 90min. Ostalo je za plakati.
В

Вељко9

pre 4 meseca

Још једна сјајна партија Петровића, надам се да ће бранити на Еуру🇷🇸💪
J

Japp

pre 4 meseca

Decko je preozbiljan
v

vuk sa dušom

pre 4 meseca

Ko zna dali je Piksi i čuo za njega!?