(©Reuters)
(©Reuters)

Eh, da može vreme da se vrati: Lopes odbio da bude drugi golman Liverpula

Vreme čitanja: 1min | uto. 01.10.24. | 15:01

“Da je ponuda došla pred kraj prelaznog roka, ko zna...”, vajka se bivši čuvar mreže Liona

Kolo sreće se prebrzo okrenulo za Antonija Lopesa. Golman Liona je letos mogao da pređe u Liverpul, ali nije želeo da bude drugi čuvar mreže u timu. Umesto toga odlučio je da ostane među “dečacima” i – zažalio.

Jer, Lopes je izgubio status prvog golmana u Lionu, ove sezone nema ni minut na terenu, na kraju je pre nekoliko dana raskinuo ugovor sa klubom. Zbog toga je sa dosta gorčine u glasu pričao za Ekip:

Izabrane vesti

Imao sam nekoliko ponuda letos, na početku prelaznog roka. Pogotovo je bila jedna od veoma velikog evropskog kluba. Iskreno, nije mi bila želja da budem drugi golman bilo kojeg kluba. Ali, da se sve to dešavalo pred kraj prelaznog roka, ko zna, možda bi moj izbor bio drugačiji”, ispričao je Lopes.

Portugalac nije rekao ime tog velikog kluba, ali francuski list je otkrio da je u pitanju Liverpul. Da je novi trener Crvenih Arne Slot želeo da dovede golmana Liona u svoje redove, međutim, on mu se zahvalio na ponudI. I sada se kaje…

Pre nedelju dana Lopes je raskinuo ugovor sa klubom, a navijači su na njegovoj strani, pa su čelnicima Liona poslali porukU putem parole da je “Antoni zaslužio bolje posle osam godina službe”.


tagovi

Antoni LopesLionLiverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara