Komentari na vest

E, to je pojačanje: Zahid radi sve što je Partizanu potrebno! Emotivan trenutak Bibarsa Natha (VIDEO)

B

Banence

pre 12 meseci

AMA BAS NIKOG U LIGI DA POBEDE NE MOGU NA POSTENO BEZ NJIHOVIH SUDIJA I NA POKLON PRNALA,OVO NEMA NIGDE!
P

Penaltizan

pre 12 meseci

Svako u amanet nek ostavi sinu da MRZI ovo ZLO sto samo uz pomoc jsd sudija i beskonacnim penalima pobedjuje na muljinu!
п

пумпаџија

pre 12 meseci

Опусти се, није лепо мрзети. Ово је само спорт, који ми нажалост схватамо преозбиљно. Има милион ствари важнијих у животу.
E

Evropa je merilo

pre 12 meseci

U NASOJ LIGI SAMO UZ POMOC NEPOSTOJECIH PENALA MOGU DO POBEDE,ALI ZATO CIM PRIVIRE U EVROPU ODMAH 6 KOMADA OD DANSKE DECE!
D

Dzi

pre 12 meseci

Lazni as. Tradicionalna pozicija.
о

окнарб

pre 12 meseci

Звездаш сам ,али то је играч који доноси превагу.Звезда нема деценију и више праву 1о ку на средини терена.Када се има такав играч лакше је и нападачима и одбрани
2

2 dinara druze

pre 12 meseci

Nista specijlna igra, nazalost. Da nije bio dosudjen penal pitanje kako bi se zavrsilo… posle penala fk Mladost se malo razgrala i otvorila… tako da mislim da nije bilo penal osta li bi zatvoreni i fk Partizan bi imao poteskoce. Definitvno ovakav tim fk Partizana nije za evropu , a zadomacu ligu ce mo da vidimo…
U

U prolazu

pre 12 meseci

Opismeni se čoveče!
O

Ogi Srbija

pre 12 meseci

Ucite decu od malih nogu da je fk crvena zvezda ili fk Gana zlo, a u kosarci fmp zlo!!!
N

Nordsjeland...

pre 12 meseci

....7 komada.!.
c

cjepka123

pre 12 meseci

Učite decu od malih nogu da beže od ovakvih likova poput ovog gore.
d

dottore

pre 12 meseci

Eto šta se dešava čim se spomene povratak Toleta u Partizan. 6 penala u zadnjih 7 utakmica, odjednom galaktikosi. Videćemo šta će biti kad se ćurak okrene.
Ч

Чокот

pre 12 meseci

Захид ради све, али без Натка- пеналтка и судије - ништа.
m

mikro

pre 12 meseci

Gde su oni grobari što im ne valja Duljaj?
Z

ZATO NISTE

pre 12 meseci

Preneli zvanicno pismo RADNIKA FSS posle utakmice sa partizanom, gde su u ostalom napisali da sudija treba da dobije OSKARA za kradju. Ostali portali prenose, a vi samo kada se omalozava ZVEZDA.
M

Mop

pre 12 meseci

Kukaju. Prošle sezone su bili ubedjeni da će ostati u ligi iako su ubedljivo poslednji bili. I gle čuda ostali. Na ono ruglo od stadiona ni osnovce ne bi pustio. Nivo zonaša. Treba neko na onoj oranici noge da polomi. I suviše su dugo u Ligi a stalno nešto kukaju. Na 4 utakmica su pokradeni. Ne samo Partizan i Javor, već su i Mladost i Čukarički prozivali. Šta Evropu trebaju igrati? I sad za kritikovanje sudjenja hoće li platiti Radnik? Ulizuju se ovom Santraču trenutno kao i inače. Što južnije to tužnije. To nije slučajno rečeno, a kuknjava pa posle svi dižu ruke. Niš kapa dole
G

Grobar123

pre 12 meseci

Evo, Partizan se konacno uigrao, do derbija cemo biti utegnuti maks...Pojacanja igraju dobro, nema veze sto se Saldanja ispromasivao zadnja 2 meca, on kretnjom , potezima otvara mogucnosti ostalima..Igramo lepo, kao u doba Save a belezimo rezultate kao u doba Nikolica tako da samo napred..Uprava napolje!
V

Vracaju se dani pobede

pre 12 meseci

Dere Duljaj redom. Komšinica izbegla duel, ali stićiće i ona na red.
Р

РадСС

pre 12 meseci

Кад иде иде, кад не иде-пенал. А Черкез је ваљда на страни браће из Хамаса.
k

kad jedes

pre 12 meseci

jedi sto se jede...
S

Srboljub

pre 12 meseci

Čerkezi su psi cuvari jevreja
N

Nordsjeland x6

pre 12 meseci

A pazi ti samo ko se to smeje ovde i likuje sto im njihove jsd sudije daju po 2-3 penala po svakom mecu da bi pobedili,navijaci jsd kluba koji je u totalnom Bankrotu zbog abnormalnog duga od preko 100.mil evra zbog cega im je upravo i struja isecena,kluba koji titulu video nije 6-7 punih godina a LS igrao nije vise od 20 punih godina,kluba koji u nasoj ligi nikoga zivog da pobedi ne moze na posteno bez sudija i kradenih 2-3 penala po jednom mecu,kluba koji u Evropi drzi najvece negativne rekorde u istoriji fudbala i cim promoli nos u Evropu popije odmah 5ardu ili 6tardu ko od ove decurlije iz Danske..itd itd ko bi pa normalan hteo da bude navijac takvog kluba koji uskoro ide na dobos zbog najveceg duga od preko 100 mil evra!
C

Chisam

pre 12 meseci

Dobos pripada vama zajedno za izdajnikom.a dug o kome pricas iznozi 37 mil u odnosu na vas 97 mil a Terza koji vas maze da su dugovi svedeni na minimum je smesno.udji na Uefa forum i pronaci ces stavku o najvecim duznicama a tvoja zvezda se nalazi na visokom 7 mestu.ovogodisnji izvestaj
B

BANENCE

pre 12 meseci

KAD JE PENAL PENAL JE.SUDIJA NEKA SVIRA I 5 PENALA AKO SU PENALI.DRUGA JE STVAR AKO NISU.OVAJ JESTE BIO CIST KAO SUZA.NEGO IMAM ISECAJ DA VAM DRUGA STVAR SMETA.PARTIZAN JE KOMSIJE POCEO DA IGRA FUDBAL.I TO TEHNICKI DOTERAN DO NOGE.PARTIZAN IMA VEZNI RED OD 4 ODLICNA FUDBALERA BEKICA KANUTEA ZAJIDA I NATHA I PARTIZAN SADA IGRA NE PRESKACE..KADA PRIDODAMO BRAZILCA KOJI JE UBEDLJIVO NAJACI NAPADAC LIGE BEZ KONKURENTA DOLAZIMO DO TOGA DA KAO TIM RASTEMO.KOLIKO VIDECEMO.ZASAD SMO PRVI A MISLJENJE MI JE DA AKO OVAKO NASTAVIMO RAZLIKA CE SE SAMO POVECAVATI.AKO SMO KLECALI IGRALI LOSE BEZ IDEJE ITIMA KAKAV TREBA DA IGRA AKO SU POJACANJA STIGLA KASNO SADA DUVAJU DRUGI VETROVI.BEZ IKAKVOG UZDRZAVANJA DA SE NEKO NE NALJUTI PARTIZAN DANAS IGRA I BOLJE I LEPSE OD C.Z.SIGURAN SAM DA CE 1OG DECEMBRA TO I POKAZATI..HVALA
j

jsd lopuze

pre 12 meseci

JEL VAS BAR MALO SRAMOTA..?!?
M

Mile led

pre 12 meseci

A kako drugacije do pobede nego kradenim penalima,Sramota!
D

Danci x6

pre 12 meseci

U NASOJ LIGI CIM JE GUSTO DOBIJU PENAL ILI DVA NA POKLON,ALI ZATO CIM PROVIRE U EVROPU GDE NEMA NASIH SUDIJA,ODMAH 5-6 KOMADA OD DECE IZ DANSKE I SABAHA!
p

pace

pre 12 meseci

a vi se u evropi pokazali ne cete nikog pobediti a imate tim deset puta skuplji nego partizanov
k

kickoCAR

pre 12 meseci

Pa CZ je smenila predsednika sudijske komisije i to kako kad je Partizan komentarisao sudjenje i predsednika sudijske komisije onda je dobio zabranu a kad CZ komentarise odmah se smeni predsednik komisije. Cudno zar ne?
G

Gost45

pre 12 meseci

A vidi ih sto su se popismanili kao minus 7 a tek treba da se igra i derbi i zaostala haahahah. Samo dokaz da smo vas silovali ovih godina i da vam i samo 1 bod ispred nas znaci kao neboder hahahah. Sta su mukice,sad nece vise pratiti kosarku jer ce tamo biti po zadnjici od svih redom studenata i futura,pa ce sad opet biti glavni fudbal !
m

milos1982

pre 12 meseci

mene bi bilo sramota da pisem sta ti pises. Zvezda sa neogranicenim budzetom,pomoc drzave,preko love,uticaja na sudije,protivnike. Na tvom mestu bi se pre stideo svega toga nego likovao.
b

blok 70

pre 12 meseci

Do zime su 3 a u maju 6.. suvišno je sve komentarisati.. biće gašenja jsd uskoro.
B

BANENCE

pre 12 meseci

pratimo sve...u kosarci smo sampioni o po pisanju stranih listova glavni favoriti za plasman u f4..vi ste oko 12 og mesta...red bi bio da ih i vi posle 50 god demantujete.ja stvarno neznam odakle vama snage da pricate o basketu.trula ekipa koja nista ali bukvalno nista u evropi neznaci.sada ste kupili dosta togavalkda ce biti bolje.ALI KAKVI KOS. TAKVI I NAVIJACI VI POBEDITE JEDNOG ASVELA I ODMAH SKACETE.POLAGANO ZA NEPUNIH MESEC DANA IMACETE 2 PRILIKE DA POKAZETE STA ZNATE IGRATE SA SAMIONOMA EVROPE DVA PUTA..OSETNO STE SE POJACALI NISTE STUDENTI PA CEMO IMATI I DRUGACIJI ODNOS SA VAMA.POSLE TOGA CETE PONOVO BITI MIRNI I VI VAS TRENER.STO SE FUDBALA TICE TU VAS JE VEC SRAMOTA AKO STE LJUDI.PARTIZAN BEZ PARA VAS GAZI A TEK CE VAS ITERATI U RUPICI 1 OG DECEMBRA.RANO STE POCELI DA KUKATE ..A NA PORTALU IZGLEDA DA MNOGO VAS DORUCKUJE RUCA I VECERA POZDRAV

Kalčopolista®

pre 12 meseci

Bravo bre crno bela opozicijo!
q

qrampolistu

pre 12 meseci

Lepo je sto pricas tako o prtizanu najvecem parazitu Srbije koji mrzi sve Srpsko i sve u ovoj zemlji a najvise uzima krade i otima od iste te zemlje koju mrzi...
b

basketas

pre 12 meseci

Milina citati commentare Acinih parizer boysa ...ide ACA 17.12. u penziju za pocetak pa onda i vi da se vratite sportu
i

igokeasu

pre 12 meseci

dzaba vam sve ove vase jsd sudije i poklonjeno penali,zgazicemo vas u derbiju jos gore nego ona deca iz Danske sa 6 komada,u derbiju vas vase sudije nece moci spasiti sa 10 penala po mecu,upamtite to dobro!
@

@igokeasu

pre 12 meseci

Kako naše sudije, zar nije Terza sada postavio onoga ko mu je po volji na čelo sudijske organizacije????
D

Daj faul

pre 12 meseci

Dragane, Dragane… za Hvana i Endiajea je placeno jer treba da igraju Ligu sampiona! Proveri koliko je placeno za Saldanju, da igra sta tacno…? Ne treba da se poredite s nama, ali kako ce tacno vama da se isplati Saldanja?
V

Volujak

pre 12 meseci

Saldanja 1.2 milke, ovi vasi zemljaci 4+5= 9 milki… Bice ubrzo ponovovljena nestašica šampona.
M

Miksea

pre 12 meseci

Natko sada zaplače od sreće kada dobije penal. Peti na devet utakmica, baš onda kada je frka i kada se lomi. Kamen bi zaplakao.
q

qjdkkdlclalsmxmdm

pre 12 meseci

Koji mentalni sklop trebaš imati i kakve muke u životu čoveka teraju da piše sa 50 različitih nikova o tome kako sudija poklanja penal Partizanu. J*bali te i Zvezda i Partizan.
0

077

pre 12 meseci

Minus 7 ,slava navijacima Galate
G

Grobari Pancevo

pre 12 meseci

Kome je interesantno ovo osim onih zatucanih navijaca. Ja ne bih mogao da platim kartu da gledam ovo,nema te sile. Trebam sam sebe lagati da smo mi neka sila. Zaplasismo sudije, cim udjemo u sesnaesterac svira nam se penal. I od pocetka sezone pri neresenom rezultatu ili kada gubimo. I sta kao,uzmemo titulu.Mi cemo kao da udjemo u ligu sampiona,ovakvim amaterskim fudbalom?Cak i da udjemo,ne bih smeo ni da gledam.Primali bi po 10 komada.Tamo nema ovog cirkusa sa sudijama
N

Nenad B.

pre 12 meseci

Slažem se da igramo sporo, dosta se greši prilikom čistog i lakog pasa, odbrana je katastrofa, trener početnik i neznalica, ali ne razumem da, ako si zaista navijač Partizana, pominješ penal koji je čist kao suza, a ne recimo 2 stative, 17 udaraca na gol, još nekoliko zicera. Koliko god da je sve u klubu i oko njega očajno loše, ne razumem zašto ne bismo smeli da pobedimo Mladost iz Lučana, od koje smo svakako bolji i kvalitetniji, što smo danas i pokazali. P.S. Naravno da se niko ne pali na titulu, ali bar možemo da se borimo za to drugo mesto. Pozzz...

Savo

pre 12 meseci

Polako tek je pocela sezona nije Zvezda bila nesto bolja prosle sezone pa se pojacala silovito za LS koju je dobila samo zbog koeficijenta mi se mozda do tada oslobodimo okupacije pa dovedemo normalnog trenera i igrace isforsiramo klince i eto nas. Sada vec izgledamo mnogo bolje nego na pocetku sezone za ovakav tim sklepan na brzinu s konca i konopca i ovo je odlicno.
K

Kakav

pre 12 meseci

tikarakter imas da se predstavljas kao ono sto nisi. Zar te nije sramota
b

banence

pre 12 meseci

momak ti neznas i negledas fudbal.komentae ti je potpuno tragican.partizan vec par meceva tehnivki dobro igra daleko bolje od preskupe komsinice ako ti to smeta gledaj samo nju mnogo vas je na portalu a puni ste mrznje zato cete dobiti po dupetu i prvog decembra u fudbalu i u basketu krajem oktobra i to 2 puta..pa ce vam biti lakse
P

Popsi

pre 12 meseci

Presmešno. Ok, znamo ko će biti šampion. Odlučeno u državnom vrhu. Nije im dosta što ih tovarite parama u košarci?

Dalibor Stojadinović

pre 12 meseci

haha pa 7 god je zvezda prva na silu.
p

papapa

pre 12 meseci

Vracaju se dani POBEDEE !! Napred Partizan ! 🖤
P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Vidite li sad kako Partizan melje samo je bilo potrebno uigrati ovaj tim.
P

Polivač

pre 12 meseci

Ovaj Milojko Arsenić dečko bipolarac ladno...
G

Grobari Pancevo

pre 12 meseci

Kome je interesantno ovo osim onih zatucanih navijaca. Ja ne bih mogao da platim kartu da gledam ovo,nema te sile. Trebam sam sebe lagati da smo mi neka sila. Zaplasismo sudije, cim udjemo u sesnaesterac svira nam se penal. I od pocetka sezone pri neresenom rezultatu ili kada gubimo. I sta kao,uzmemo titulu.Mi cemo kao da udjemo u ligu sampiona,ovakvim amaterskim fudbalom?Cak i da udjemo,ne bih smeo ni da gledam.Primali bi po 10 komada.Tamo nema ovog cirkusa sa sudijama
G

Grobari Pancevo

pre 12 meseci

Kome je interesantno ovo osim onih zatucanih navijaca. Ja ne bih mogao da platim kartu da gledam ovo,nema te sile. Trebam sam sebe lagati da smo mi neka sila. Zaplasismo sudije, cim udjemo u sesnaesterac svira nam se penal. I od pocetka sezone pri neresenom rezultatu ili kada gubimo. I sta kao,uzmemo titulu.Mi cemo kao da udjemo u ligu sampiona,ovakvim amaterskim fudbalom?Cak i da udjemo,ne bih smeo ni da gledam.Primali bi po 10 komada.Tamo nema ovog cirkusa sa sudijama
p

papapa

pre 12 meseci

Mora penal Hvala Bogu, idemo dalje neka je titula kakva god da je i ako je bude…. Al Zvezdasima protiv jangera nema penala pa ni pobede….
o

ovo Zlo...

pre 12 meseci

...iz zagreba treba ugasiti,dokle vise njihive sudije i penali!
D

Drug Miljan M.

pre 12 meseci

Vi nekome kazete da je zlo
1

19GR70

pre 12 meseci

Mene je sramota
b

batabane

pre 12 meseci

Kakva genetika.Komentari samo od jajara,najgorih ljudi na svetu.Zavist,ljubomora.Nego ,cigani ce uvek biti cigani,da se ja obratim Grobarima Dali ste videli razliku izmedju Kanutea i Šcekica,kao i Saldanje i Nikolica.Razlika je nebo i zemlja.Jos nesto.Da je Severini ,Kaluleova energija,a njemu Severinino znanje.Bekovi opet slabi,a i još jedan vrhunski štoper za rotaciju nedostaje.
1

12345SS

pre 12 meseci

AHAHAHAHAHAHAHA
M

Mile led

pre 12 meseci

Mene kao zakletog grbara vise SRAMOTA sta radimo i koliko nam sudije pomazu sa ovim non stop penalima,stvarno trrba sve da nas bude Sramota ovolikog namestanja,hocemo postenu ligu a ne ovo!
t

ti si

pre 12 meseci

zakleta budala,Grobar nikada.gde ti je ponos........
D

Dokle vise...

pre 12 meseci

...SUDIJA I POKLANJANJA PENALA,POLICIJA I TUZILASTVO DA REAGUJE!
J

Jagnjilko

pre 12 meseci

Ljudi iz Zvezde nisu reagovali na tri uzastopna prelaza,sada ne verujem ni da ce za sve ove penale. To nam govori kao da je prvenstvo obicna rezija. Cirkuzantski fudbal koji nikoga ne interesuje.Niti ove ekipe protiv Partizana zgusnu odbranu kao sto to rade sa Zvezdom niti se bilo ko zali na sve te sudijske odluke. A satro zovu navijace da gledaju.Sta da gledaju?
V

Vasa logika

pre 12 meseci

Ovih pet sezona nije bila rezija a sad je odjednom rezija?
A

Alooo teidio...

pre 12 meseci

Bat 60% vremena nisu izasli iz sesnaesterca bre. Da nisi cigan, rekao bih ti, sram te bilo, ali.....kad je cigan znao za sramotu?
K

Kokos

pre 12 meseci

A velite da nije bio penal za Partizan?
P

Popsi

pre 12 meseci

A evo i SNS botova što lupaju minuse.
D

Dragan Z.

pre 12 meseci

Bolje gledaj kako igraju fudbal Endijae i Hvon, pojačanja za čiji je raskid ugovora placeno 10miliona evra, kao budžet Partizana za celu sezonu. Država vam dala najveci budžet u istoriji fudbala u Srbiji, plaćate obeštećenje za trenera, za golmana, sipate pare ko konfete i problem vam je raspali Partizan?!?
N

Nenad B.

pre 12 meseci

Čuj nisu reagovali? Nisu sem što su smenili predsednika sudijske komisije, samo.
j

jeste

pre 12 meseci

Igraju bolje nego vasa najveca legenda Sasa Ilic,a to vi bas i ne razumete,nije ovo nikad bio sport za vas.
B

Bljump

pre 12 meseci

Za proslu celu sezonu partizan i zvezda 9 i 11 penala... Sada ni pola oktobra a vec sesti penal... I zvezda ima 5 komada... Pocece da sviraju kako igracu zakrce creva... Dno...
d

defanziva

pre 12 meseci

Kako protivnici igraju samo na trecini terena trebalo je biti i vise.
P

Penaltizani

pre 12 meseci

JEL VAS BAR MALO SRAMOTA...?!?
A

Alex grobar

pre 12 meseci

Jel tebe bar malo sramota da kažeš da nije penal?
T

Tirancani...

pre 12 meseci

jel znate, ko je evropski (verovatno i svetski) rekorder u fosudjenim jedanaestercima u njegovu korist? Znas li sendvicaru? Odgovori ako ima ...a, ali nemas.
L

Ljuljaj Duljaj

pre 12 meseci

Da nas bude sramota sto ste pobegli sa derbija ???
Z

Zeleznik

pre 12 meseci

Sramota nas je. Trebalo je da bude 5:0 a ne 2:0.
A

Ala nam

pre 12 meseci

Se crveni, zacrvenili od muke, da ne znaju sta ce da smisle vise, te penal, te Tole, te Uefa😂😂😂, kako krenuli jos malo pa ce i deda Dzaju da proglase da navija za Partizan.
p

podesen

pre 12 meseci

Pa Surbatovic vec postao grobar.
L

Lokki

pre 12 meseci

Džaja se tu ništa ne pita. Izbori su u decembru, tako da se zna jesenji prvak.
u

u zagrebu...

pre 12 meseci

...slavlje po ulicama,njihov jsd klub oborio sve rekorde u celoj Evropi,od sudija dobio na poklin cak 6 penala u 7 poslednjih utakmica!
p

podesen

pre 12 meseci

Vi imate samo 5 penala.
G

Ggv

pre 12 meseci

A vi 5. Svaka vam čast. 😂
U

U Tirani...

pre 12 meseci

se gade vas i vaseg porekla. Nikada to nisu oprostili Enveru Hodzi. Ali u Rumunije vam je starija sestra.
U

U maderi muk

pre 12 meseci

Muk i u upravi golog otoka. Za tvoju informaciju klub je osnovan u centru Beograda preko puta Trga republike.
d

danci 6.kom...

pre 12 meseci

Uhhh jedva cekam derbi,kako ce mo pocepati ovo ZLO fadilja vokrija,procice jos gore nego protiv one dece iz Danske,zivi bili pa videli....
S

Sima Arauho

pre 12 meseci

Pa što ste pobegli od derbija i od TSC-a?!
B

B. Grobar

pre 12 meseci

Ne znam za cigarete, ali u derbiju cete svi (po)pusiti.
G

Grča

pre 12 meseci

Čukam!

Gostimir

pre 12 meseci

Смарате више са тим "живи били, па видели". Сваки други коментар то пишете
D

Deno

pre 12 meseci

Navijam za Partizan, ali mi je vec muka od tolikih penala sto se sviraju .Bio penal ili ne,pa jer mora svaki put iz penala prvi gol .Iztraumirali sudije ,cim igraca neko takne ,on na penal.
A

Alex grobar

pre 12 meseci

Ako je bio penal zašto ga ne bi svirali?
a

ako su ruze, procvetace...

pre 12 meseci

bio penal ko vrata, ne znam za prethodnih 5, nisam video, ali ovaj je cist kao suza
h

hmmm

pre 12 meseci

pa da je cist i nije... igqrac partiyana ne juri za loptom nego zastaje i ostavlja nogu u raskoraku pa na nju nalece igrac Mladosti... to bi retko gde bio penal ali kad se diye halabuka svaki kontakt je penal...
B

Banence

pre 12 meseci

OVO JE VISE SRAMOTA,PA DOKLE CE SUDIJE VISE POKLANJATI PENALA ZA OVO ZLO!
S

Sve dok...

pre 12 meseci

nam tvoja zena pomaze, u dogovaranju sa sudijama. Zahvali joj se u moje ime.
s

siptarski klub

pre 12 meseci

vokrijevci nikoga pobediti ne mogu bez jsd sudija i stotina penala,zato u Evropi prolaze redovno sa 6 komada...
S

SIPTARSKI KLUB...

pre 12 meseci

je ono zlo stvoreno i krsteno u Tirani, a registrovano u Beogradu. Siptarski klub sebe proglasava srpskim klubom, a nikada, ama bas nikada nije nicim pokazao, brigu sa Srbiju i srpski fudbal. O riginalno ime siptarskog kluba je : YILLE KUQI, a posto su ga u Beogradu registrovali OZN-a i vodila UDB-a, morao je da u grbu ima CRVENU KOMUNISTICKU PETOKRAKU.
S

SEVERNA KOREJA

pre 12 meseci

Pitanje za admine...Zasto se dozvoljava botovanje sns crveno belih jurisnika na svaku Partizanovu vest,dok je suprotno,sto bi bilo isto degutantno,ali je gotovo nemoguce?
d

dokle god...

pre 12 meseci

...budete od vasih jsd sudiha dobijali poklonjene penale svi zivi ce vas prozivati!
S

SEVERNA KOREJA

pre 12 meseci

Pitanje za admine...Zasto se dozvoljava botovanje sns crveno belih jurisnika na svaku Partizanovu vest,dok je suprotno,sto bi bilo isto degutantno,ali je gotovo nemoguce?
B

Banence

pre 12 meseci

PA KAD PRESTANETE DA NAMESTATE MECEVE!
S

Simić

pre 12 meseci

Evo ih opozicionari. Ahahahahaha...
G

Gost Rider

pre 12 meseci

Jel samo ja imam utisak da je ovo prvenstvo reseno jos odavno?Kakvu odbranu igraju ekipe protiv Partizana pokusavajuci da kiksnu a da ne bude providno,ne zelim da verujem da su toliko losi igraci iz Lucana,Surdukice,sa Vozdovca i dalje!!Ja razumem da Zvezda igra lose,da ne moze da bude prva zauvek ali sada kada Zvezda ima ovakav tim a Partizan puca po savovima da ovakvi osvoje prvenstvo.Ali mir u kuci i glasovi su nesto sto mi nikad necemo moci da shvatimo,dokazemo i sl
v

vs vlada

pre 12 meseci

Koje botovanje, verovatno vam pojačanja država dovela ovoliko skupa, zato što je izrežirano da Partizan bude prvak.
D

Dieselas

pre 12 meseci

Nemas samo ti vec gotovo celi Beograd. Ovakav krs od ekipe,kao pod Stanojem protivnik stoji da oni daju golove. Zato nam liga treba pasti ispod 100-og mesta. Vidis da ljudi iz Zvezde nisu reagovali na one sramne prelaze
T

Teodul

pre 12 meseci

Kakav tim???
A

Auh

pre 12 meseci

Kako su izdresirani crveni papagaji😂😂😂😂
L

Lk

pre 12 meseci

Dokle god je manja razlika od onog sto moze da se osvoji u derbijima ,prvenstvo ne moze biti reseno,moze se svirati i sto penala.
S

Sima Arauho.

pre 12 meseci

Iskreno sramota me vise ovolikih piklonjenih penala za moj jsd,ne treba nam placena titula!
S

Sima Arauho

pre 12 meseci

Što ste pobegli od derbija i TSC-a?!
p

parizer zvezda

pre 12 meseci

parizer momci dosli da botuju po naredjenju svog usnatog vozda
S

Srda

pre 12 meseci

Pa taj što ga pominješ gura vas da budete prvaci jer se bliže izbori. Vlast je porok najveći.
D

Don Vito Corleone.

pre 12 meseci

Ko o čemu navijači poreklom iz susedne zemlje o poštenju. Od početka sezone na svakoj utakmici kada im ne ide sviraju im se penali, prosek više od jednog penala po utakmici. Dva puta u nizu pobedili iz prelaza u 100+ minutu. Klub iz lijepe njihove 6 godina ne zna šta je to titula, skoro 15 godina bez lige šampiona, preko 20 puta su u Evropi dobijali petarde i više, od prosečnih i ispod prosečnih klubova, što je apsolutni i neoborivi Svetski rekord i podatak za Ginisa, za rubriku verovali ili ne i za časopis treće oko. Ovo je da se krstiš. Od ovih podataka komotno Kusturica može da snimi film, urnebesna komendija. Mukice još ih niko nije obavestio da ni ove sezone nema ništa od titule, a i narednih godina... Ehhhh.
B

B. Grobar

pre 12 meseci

A zasti ti (obrezani) navijacu sa Kosova, uporno se trudis da sebe predstavis, kao da si Srbin? Nemas petlje da kazes ko si i sta si, jel da, pa se predstavljas kao Don Vito neki tamo. Djon Vito tebi prilici i nista drugp. Ja sam se uvek predstavljao mojim imenom, Branko, ali posto su Branko i Branko Grobar bili zasticena imena, ja se predstavljam kao B. Grobar. P. S. jel boleo sunet?
N

Najvece Zlo!

pre 12 meseci

Najodvratniji klub na planeti...samo uz pomoc jsd sudija i 80 penala po utakmici mogu do pobede i nikako drugacije!
k

komedijo

pre 12 meseci

a ceo savez crveno beo,cak i cistacice xD
Z

Zlo

pre 12 meseci

ti u kući bilo.
G

Gosttsog

pre 12 meseci

I da, ne razumem da kad igraju protiv Zvezde, svi se nabiju u šesnaesterac, bore se, prilaze blizu, biju, ujedaju, a kad igraju protiv Partizana stave odbranu na centar, i stoje na 2m od igrača Partizana čak i kad su oni u šesnaestercu. Zapravo razumem sve.
m

matoriekspert.

pre 12 meseci

Ljudi evo mene je kao zakletog grbara bukvalno SRAMOTA zbog ovih non stop penala koje dobijamo svaki ali bukvalno svaki mec u nasoj ligi od nasih sudija,to je toliko PROVIDNO da se i meni kao grbaru pocelo da se gadi sta radimo i koliko smo ocigledni,i onda se cudimo sto cim privirimo nos u Evropu budemo demolirani nacisto sa 5ardama i 6tardama ko od ove decurlije iz Nordsjelanda i autolimara iz Sabaha,sve nam se ovo i ovoliki penali obiju o glavu cim izadjemo u Evropu i vise mi je muka od ovolikog namestanja u nasoj ligi,nesto stvarno mora da se preduzme da reaguju policija i tuzilastvo,krajnje je vise vreme!
m

matoriekspert.

pre 12 meseci

Ljudi evo mene je kao zakletog grbara bukvalno SRAMOTA zbog ovih non stop penala koje dobijamo svaki ali bukvalno svaki mec u nasoj ligi od nasih sudija,to je toliko PROVIDNO da se i meni kao grbaru pocelo da se gadi sta radimo i koliko smo ocigledni,i onda se cudimo sto cim privirimo nos u Evropu budemo demolirani nacisto sa 5ardama i 6tardama ko od ove decurlije iz Nordsjelanda i autolimara iz Sabaha,sve nam se ovo i ovoliki penali obiju o glavu cim izadjemo u Evropu i vise mi je muka od ovolikog namestanja u nasoj ligi,nesto stvarno mora da se preduzme da reaguju policija i tuzilastvo,krajnje je vise vreme!

Gostimir

pre 12 meseci

Грбар јеси, али Гробар ниси.....
A

ApsplutnoJa

pre 12 meseci

Ovo je sad vec pomalo tuzno
n

nezvani gost

pre 12 meseci

Alo "gospodo" iz Pjongjanga", vi imate obraza da nekog optužujete za nameštanje. Ovo su zvanični podaci a ne nagađanja isfrustriranih terzićevih sledbenika. Međunarodni centar za sportska istraživanja (CIES) obavio je istraživanje o dosuđenim penalima u ligama širom Evrope, tačnije, iz 31. lige u Evropi, a na vrhu te liste se nalazi srpska Crvena zvezda. Ovo istraživanje je rađeno od sezone 2018-2019, pa sve do početka 2022. godine, a tiče se takmičenja samo u domaćim prvenstvima. Vama nisu dovoljne činjenice vi i dalje verujete u bajke koje vam se serviraju u većini srpskih medija svakodnevno.
e

eeeeeeee

pre 12 meseci

tuzno sto ti vodjo nije jak ko pre?tek ce..
N

Nenad1246

pre 12 meseci

Hvala sudija.
F

Fenomeno

pre 12 meseci

Opet penal a? Ma da, klasika. Svaka utakmica penal. Penal za Partizan je sigurniji nego da će ujutru svanuti. Samo se umreti mora i dosuditi penal za Partizan
g

grobar1990

pre 12 meseci

Pokirj se ùšima Penal čist ko Sunce
P

Prpa

pre 12 meseci

Sve sto rade sudije veruj mi da je tri puta za vas vise bilo, samo sto ne zelis da vidis
S

Sima Arauho

pre 12 meseci

I od ovakvog Partizana oni pobegoše izmišljajući dan žalosti?!
@

@Sima

pre 12 meseci

Pa za vas znamo nije bio dan zalosti jer ste vi ista sorta ko oni zlocinci dole sto pobise nase ljude,nije vam za dzabe fadilj legenda kluba!
S

Sima Arauho

pre 12 meseci

Dan žalosti posle 3 dana?!Gde to ima?!Kako i zašto su poginuli ti ljudi?Ko ih je naoružao i poslao da izigravaju glinene golubove?!
M

Milojko Arsenic

pre 12 meseci

NIKOG ZIVOG U LIGI POBEDITI NE MOGU BEZ POKLONJENIH PENALA,KRAJ PRICE!
J

Ja m

pre 12 meseci

Mislim, da ti pišeš 90% komentara ovde, pod raznim nikovima.
A

Aca LJotic

pre 12 meseci

Milojko Arsenic Pazi sad ovo svake godine pisu kako se Crvenoj Zvezdi sve namesta kako je sve nerugarlno pred pocetak ove sezone pisu dajte Crvenoj Zvezdi i Titulu i Kup da ne gledamo kradje na terenu kad je Crvena Zvezda bila prva na tabeli pisali su da je sve neregularno a sad pisu da je sve regularno koje licemerstvo.
У

Урке

pre 12 meseci

Сад сам видео снимак фаула за пенал. Не могу да кажем да ли је био или не. Мислим да је нога одбрамбеног играча била далеко и да се Захид више саплео кад јес кренуо са ногом према горе али опет не могу да кажем. Чињеница, по мени да је играч олако пао, а да су по Европи рекли судијама да такве пенале не суде. Ето толико, реално од мене
N

Nenad B.

pre 12 meseci

Pogledaj kakvi su penali danas svirani za Union Berlin, Lajpcig, Darmštad, Štutgart, pa uporedi sa ovim za Partizan.
P

Prijaviti Uefi

pre 12 meseci

ovo ZLO apsolutno nikoga na posteno u nasoj ligi da pobedi ne moze bez jsd sudija i 100 penala po mecu!
g

grobar 1990

pre 12 meseci

I bjezite od takvog Partizana
P

Papazjanija

pre 12 meseci

Vi nekog nazivate zlom
K

Kraljević Marko

pre 12 meseci

A od čega vi partizani preživljavate i plaćate ovolike igrače? Nema para od UEFE , nema sponzora, nema prodaje igrača , nema prodaje karata jer vas niko na pašnjaku ne gleda.. Mora da je opet neki aparthejd.
M

Mihajl

pre 12 meseci

Srbiju prodjem, Evropu nikad
e

etooo

pre 12 meseci

Penaltka pustio suzu sramota ga ovako izmisljenih penala
S

Studentski centar

pre 12 meseci

Ovde u Grancuskoj bila vest pre nekivdan da je prdizan na radaru uefe u vezi namestanja utakmica,podmicivanja sudija,poklonjenim penalima takodje i rasizma. Sad kad vas kazne oduzimanjem bodova bicete deseti u superligi gde vam je realno i mesto a iz evrope ce te biti izbaceni na 10.god najmanje,uefa je vec pokrenula opsirnu istragu!
r

realista007

pre 12 meseci

Kad je covek sa poternice predsednik u jednom klubu, ovi ostali ne moraju da brinu. Sve se da srediti… 😎
l

lopuzetine

pre 12 meseci

samo uz pomoc sudija i penala mogu do pobede,sramota!
a

ahahahahaha

pre 12 meseci

Ajmooo plakanjeee da cujem od zvezdinih takozvanih navijaca sto su ustv navijaci rezultata postali u poslednjih 10 godina abhahah Placi malaa placi
G

GostPa

pre 12 meseci

Da li vi stvarno verujete da ćete osvojiti titulu? Ja imam osećaj da ćete biti prvi na polusezoni, a da ćete u drugom delu sezone da se borite da ostanete među ekipama koje izlaze u Evropu naredne godine. Na ovu našu ligu se lože samo klinci i maloumnici. Evropa je merilo kvaliteta. To sam oduvek pisao, ko god bio šampiona ove ,,lige”.
k

klub iz zagreba

pre 12 meseci

Nikoga da pobedi ne moze bez poklonjenih penala,to je sad vise nego ocigledno!
j

jsdPenal

pre 12 meseci

NAJVECA KRADJA U ISTORIJI NASEG FUDBALA!
i

idee gas

pre 12 meseci

Aloooo Profa jeee
P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Ovako se pobedjuje u nasoj ligi Partizan je to pokazao.
S

SEVERNA KOREJA

pre 12 meseci

Svaka cast Partizanu sta radi u ovom mracnom zvezdaskom dobu gde svi ljudi od vrha drzave dp sefova svih sluzbi su zvezdasi,polcija,bia,vojska...a sve se pita sa onaj sa andricevog venca glavni mrzitelj Partizana..Bukvalno u Srbiji danas biti navijac Partizana jest.
R

Roćko

pre 12 meseci

A ovi što sviraju šest penala u sedam kola, čiji su oni?
a

alo profa je

pre 12 meseci

Nista lepse nego citati komentare komsija posle cistog dosudjenog penala za Partizan
P

Partizan melje sve redom...

pre 12 meseci

Bravo Partizane...tako se igra fudbal !!! a ovi sa severa neka ponavljaju samo kao papagaji Nordsjeland, bla bla...kme kme kme
I

Istine radi...

pre 12 meseci

Penaltizan
n

nezvani gost

pre 12 meseci

Ovo su zvanični podaci a ne nagađanja isfrustriranih terzićevih sledbenika. Međunarodni centar za sportska istraživanja (CIES) obavio je istraživanje o dosuđenim penalima u ligama širom Evrope, tačnije, iz 31. lige u Evropi, a na vrhu te liste se nalazi srpska Crvena zvezda. Ovo istraživanje je rađeno od sezone 2018-2019, pa sve do početka 2022. godine, a tiče se takmičenja samo u domaćim prvenstvima.
k

kkkkkkkkkkkkk

pre 12 meseci

zamisli BLAMA navIjas za AV SNS CRVENO BELI KLUB,BOLJE I CASNIJE DA SE CoVEK ZAPALI
1

12345ss

pre 12 meseci

@kkkkkkkkk zamisli navijaš za klub koji i danas u klupskim prostorijama drži sliku FRANJA TUĐMANA. PIIII
F

Fudbalski Grof

pre 12 meseci

Nezvani gostu nastavi dalju pricu, daljim istrazivanjem Penaltizam je zauzimao 10 pa 5 pa 3 sada 2 mesto, uskoro cete biti prvi
@

@fudbalski grof

pre 12 meseci

Zvezdino prvo mesto u broju dosuđenog penala ne može da ugrozi nijedan klub na svetu. Nije vas sramota nešto da pričate samo u derbiju za Partizan nije sviram penal 22 godine i 8 meseci, da budem precizan od 18. Maja 1995 do 13. Decembra 2017. Između ova dva penala odigrano je 56 derbija. Imaš li za to neko obrazloženje.
E

Ej

pre 12 meseci

Crveni kako prodje danasnji rukometni derbi?
S

Sima Arauho

pre 12 meseci

A ne prate ti oni to.Nije im vodja dobio komplekse u mladosti pa im ne daje kintu za rukomet.
l

lopuze

pre 12 meseci

...opet poklonjeni penali,jel vas bar malo sramota!
s

stjepan bobek

pre 12 meseci

Lepo je sto pricas tako o prdizanu najvecem parazitu Srbije koji mrzi sve Srpsko i sve u ovoj zemlji a najvise uzima krade i otima od iste te zemlje koju mrzi
N

Nordsjeland x6

pre 12 meseci

A pazi ti samo kad ovo ZLO naslo da se smeje nama zbog remija sa Sampionom Svajcarske Jang Bojsom u LS, a oni navijaju za hdz-e klub koji je u totalnom Bankrotu zbog abnormalnog duga od preko 100.mil evra zbog cega im je upravo i struja isecena,kluba koji titulu video nije 6-7 punih godina a LS igrao nije vise od 20 punih godina,kluba koji u nasoj ligi nikoga zivog da pobedi ne moze na posteno bez sudija i kradenih 2-3 penala po jednom mecu,kluba koji u Evropi drzi najvece negativne rekorde u istoriji fudbala i cim promoli nos u Evropu popije odmah 5ardu ili 6tardu ko od ove decurlije iz Danske..itd itd ko bi pa normalan hteo da bude navijac takvog kluba koji uskoro ide na dobos zbog najveceg duga na celom Balkanu!
d

darkok

pre 12 meseci

Nemaš pojma šampion Švice je Servet,sedi jedan
m

miliona

pre 12 meseci

Terziću, ti li si...
A

Ajde

pre 12 meseci

Kopiraj ponovo, pa posalji opet jedan isti komentar po 10 puta😂😂😂😂
s

sampionnnn

pre 12 meseci

Svice nije servet,servet je zavrsio drugi i isao u kvalfikacije za ls stazom ne sampioma gde je igrao protiv ne sampiona skotkse rendzersom...nemas ti pojma sine nista
@

@darkok...

pre 12 meseci

Pozdravila te deca iz Danske sa 6 komada i Sabah sa 3 komada.!.
n

nezvani gost

pre 12 meseci

Još jedan sekundarac sa koeficijentom inteligencine ispod 50.
N

Nejbi

pre 12 meseci

Gani pogledajte ispred sebe,koga vidite? .
h

humaka.... PFC

pre 12 meseci

Da si navijac Partizana mene bi bilo sramota i da bi ti minus, a ti dobio 37 pluseva od istih pavijana kao ti.. Gluperdo nama je dug 30m, a vama 100m, a sledece god kad budete morali da pokrijete budzet od 50 m, ici ce vam dug preko 130... Pa naravno da ce da vam se smejemo kad ste spiskali 50 m u tim, a ne znate dva pasa da napravite.. Vi ste jadni sami po sebi kao kub, a mi zato sto nas godinama unistavaju..
R

Realnost 1234

pre 12 meseci

Ne znam,ako je Partizan tako bedan,kako ga 7am godina niste pobedili na Partizanovom stadionu ? Kako to pred svaki derbi,priča kako dobijate 3 4 5: 0,a igra se ili nerešeno ili gol razlike,šta je sa time o velika Zvezdo ? Puna usta poštenja, sviran van penal na 20ak metara od gola ej,pa to je neki rekord za Ginisa za penal,a vi sve pošteni. Spominje se dug Partizana,a Zvezda da moli boga da ovi ostanu na vlasti zauvek,kada oni odu pa ni sveti Petar neće znati koliko vam je dug.
R

Realnost 1234

pre 12 meseci

Ne znam,ako je Partizan tako bedan,kako ga 7am godina niste pobedili na Partizanovom stadionu ? Kako to pred svaki derbi,priča kako dobijate 3 4 5: 0,a igra se ili nerešeno ili gol razlike,šta je sa time o velika Zvezdo ? Puna usta poštenja, sviran van penal na 20ak metara od gola ej,pa to je neki rekord za Ginisa za penal,a vi sve pošteni. Spominje se dug Partizana,a Zvezda da moli boga da ovi ostanu na vlasti zauvek,kada oni odu pa ni sveti Petar neće znati koliko vam je dug.
D

Dingo

pre 12 meseci

Ne moze bez penala
E

Esex

pre 12 meseci

Da li je moguce da se daje titula partizanu kako ne bi bankrotirao i da se 30 posto Srbije(grobari) smiruje pred izbore?!?!?!

Sakur

pre 12 meseci

pa vama se daje titula evo vec 6 godina
@

@Esex

pre 12 meseci

Upravo tako brate,AV im sad sipa pored kosarke i u FK tako sto im preko FSS-s nemsta sudije da im poklanjaju penale po svakom mecu i na taj nacin pokusavaju vestacki da ih proguraju do titule,to je cinjenica!
O

Ognjen Drinski

pre 12 meseci

Oni su odavno bankrotirali. Navijača JSDP-a ima 20% i to kad ubrojiš Šiptare sa Kosmeta.
O

OGNJEN...

pre 12 meseci

jesi li racunao i ku*ve i pe*ere, iz najveceg noksira na svetu t.j. iz najvece septicke rupe.
b

borča

pre 12 meseci

sprdacina od fuce,nizerazredni igraci.osvajamo ovo u najavi zarad mira u kuci.
f

fgh

pre 12 meseci

Zna li se sta o Zahidovoj povredi posle brutalnog starta Milosevica nad njim...hoce li biti spreman z nastavak sezone
l

lopurde

pre 12 meseci

...nikog ne mogu na posteno da pobede bez 100 penala po utakmici ccc...i posle se kao cude sto ih svi u celoj evropi i na balkanu zovu PenaLtizan!
A

Ahaahaahahahahajajaajaj

pre 12 meseci

Pa vi ste prvi u Evropi i to 3 godine za redom po dosudjenim penalima😂😂😂😂😂, a ti pricas o Partizanu.
@

@ahaha

pre 12 meseci

Niko u celoj Evropi nije na 7 utakmica dobio cak 6 poklonjenih penala kao kradizan,treba da vas je sramota sto postojite!
S

Sima Arauho

pre 12 meseci

Oni potrose 9.000.000,00 € u jednom danu prelaznog roka i ta njihova "pojacanja" nisu ni upola dobra kao nasa,e to je njima krivo.Bravo Terzo madjijo!Bravo Mrkela i Marine!
@

@simakonj

pre 12 meseci

Mi nemamo jss sudije da kradu penale ko za vas penaltizan.
s

sssgh

pre 12 meseci

Nisu,mogu da drze predavanja o fudbalu i vasim legendama klupskim,a kamoli ovim indijancima koji danas igraju za vas
a

abc

pre 12 meseci

Ovi utakmice ili otvaraju penalima ili ih završavaju penalima, živ čovek svašta dočeka i vidi.
a

abeceda

pre 12 meseci

dosadan si...idi spavaj, ne kukaj vise..jadan si.
S

Sima Arauho

pre 12 meseci

I od ovakvog Partizana pobegoste izmišljajući dan žalosti?!
P

Poosi

pre 12 meseci

Pa jbt, opet penal?! Ovo više nije normalno.
D

DELIJE SEVER.......

pre 12 meseci

PLAČEMO I KUKAMO SVI JER SMO JADNI ...A PARTIZAN...PARTIZAN IGRA PRELEP FUDBAL, DOMINIRA 90 MINUTA NA TERENU PROTIV SVAKE EKIPE...KAKO TO ?!?! A ULOŽILI SMO MILIONE...KME KME...PENAL,SUDIJA, SAVEZ, SVI NAM SMETAJU...NIJE PROBLEM U NAMA!!!
z

zahid cirkuzant

pre 12 meseci

Da iscenira penal?
M

Milojko Arsenic

pre 12 meseci

Kako krademo na boga ne mislimo
v

vucko platio

pre 12 meseci

18-og se rjesava sve.. I bod nam je dovoljan.. Kme, Kme, Kme
S

Samo iz penala

pre 12 meseci

NIKOG BEZ SUDIJA I PENALA NA POSTENO DOBITI NE MOGU U CELOJ LIGI,SRAMOTA!
x

xixixixi

pre 12 meseci

Mozemo Zvezdu ali bezi sa crte
U

Ujka Zitko

pre 12 meseci

Auu, ovako nisu krali ni u vreme Toleta Spuža. Svaka utakmica penal, brdo utakmica pobede u nadoknadi, dva puta u nizu iz prelaza, ccccccccc. Šteta što ni ove sezone nema ništa od titule, a ni one tamo, i one tamo, tamo tamo ... Još im niko nije javio...
S

SEVERNA KOREJA

pre 12 meseci

Svaka cast Partizanu sta radi u ovom mracnom zvezdaskom dobu gde svi ljudi od vrha drzave dp sefova svih sluzbi su zvezdasi,polcija,bia,vojska...a sve se pita sa an hrabrodricevog venca glavni mrziytelj Partizana..Bukvalno u Srbiji danas biti navijac Partizana jest.
j

jadan si

pre 12 meseci

jao nepismeni stvore cenim da glasas za sns
a

ala si jadan

pre 12 meseci

Jao nepismeni stvore
G

Gost1235@

pre 12 meseci

Sve veca nervoza u taboru srpskog bajerna
U

Ultras1987

pre 12 meseci

Rekao sam da je možda bolje sto ne igramo evropu ove sezone, "srpski bajern" se muči na dva fronta, videćemo duga je sezona.
V

Vlauca

pre 12 meseci

Sram vas bilo samo je cekao prvi faul u 16-stercu da svira penal ,To moraju ove kvazi sudije da radu i za Zvezdu i Partizan eee pa zato smo tu gde jesmo u BETON LIGU od sledece god nece biti vise BETON liga nego BEEEOOGRADSKA LIGA .ZALOSNO
p

podesen

pre 12 meseci

Brn,brn,oblaci jakne perjane -7 C,igramo kao sity.
S

SEVER PLAČE.

pre 12 meseci

SVE MI MIRIŠE NA 2017...PARTIZAN IGRA JAKO LEPO!!! PRELEPE AKCIJE, A OVO BI BILO MNOGO UBEDLJIVIJE DA SMO IMALI SREĆE, DVE STATIVE I JOŠ PET 100% ŠANSI...IGRAJ NAPADAJ, DO TITULE!!!
J

Japp

pre 12 meseci

6 penala u 8 utakmica
D

De jàn

pre 12 meseci

Od pocetka sezone do sad za partizanku je svirano 6 penala, a protiv njega 1. Pretpostavljam da je sve regularno, jel da grobosi?

Gostimir

pre 12 meseci

Чекај сад......када су се звезди поклањали пенали свих ових година, голови из офсајда, продужавање утакмица док не дате гол, итд., онда је било ок, спрдали се са нама како кмечимо. Партизан је увек био трн у оку вама препоштеним циганима, 2017 вам је отета, већ виђена титула, на терену, а то вас боли највише. Вучку је одзвонило, а и вама ће ускоро. Једва чекам дан када ће да вас угасе

Gostimir

pre 12 meseci

Чекај сад......када су се звезди поклањали пенали свих ових година, голови из офсајда, продужавање утакмица док не дате гол, итд., онда је било ок, спрдали се са нама како кмечимо. Партизан је увек био трн у оку вама препоштеним циганима, 2017 вам је отета, већ виђена титула, на терену, а то вас боли највише. Вучку је одзвонило, а и вама ће ускоро. Једва чекам дан када ће да вас угасе

Gostimir

pre 12 meseci

Чекај сад......када су се звезди поклањали пенали свих ових година, голови из офсајда, продужавање утакмица док не дате гол, итд., онда је било ок, спрдали се са нама како кмечимо. Партизан је увек био трн у оку вама препоштеним циганима, 2017 вам је отета, већ виђена титула, на терену, а то вас боли највише. Вучку је одзвонило, а и вама ће ускоро. Једва чекам дан када ће да вас угасе
j

jel tako.??

pre 12 meseci

A kako je protiv za Tsc svirano 2 penala (i jedan crveni za igrača Partizana) protiv Partizana? Prvo kolo. 5 puta laž 6 put istina, naučio vas je mentor vaš! Zvezda protiv čuke 2 penala čim zagusti- penal. Za 6 god Kokezanije skoro 80 penala svirano za Zvezdu.
D

Duke

pre 12 meseci

Jel vi svi oslepeli od parizera i majoneza ?
z

zauzeto ime

pre 12 meseci

da bi ti svirali jedanaesterac moras da udjes u 11 (ili ne moras ako je igrac zvezde u pitanju) .......... brate poredjenje ti je ocajno, posed lopte je danas bio bar 2 trecine na strani partizana, a igra da nepricamo na polovini mladosti 90% vremena .......... vazno je da se broji "nebitna" statistika, to sto je penal bio cist, to nema nikakve veze
L

Laz

pre 12 meseci

Protiv Partizana su svirana dosad u ovom prvenstvu 3 penala (2 protiv TSC-a i 1 protiv Panceva) !
L

Laz 2

pre 12 meseci

Za Partizan je svirano 5 penala u 9 odigranih utakmica (1 protiv TSC-a i promasen, 1 protiv IMT-a, 2 protiv Radnika i 1 protiv Mladosti) a protiv crno-belih svirana su 3 penala (2 protiv TsC-a od kojih je jedan neiskoriscen i 1 protiv Panceva) to je istina a u Evropi 3 penala protiv Partizana u 4 utakmice ove sezone! To je istina a sve ostalo lazi i izmisljotine a prebrojte penale za Zvezdu!
D

De jàn

pre 12 meseci

@Laz za partizan je svirano 6 penala u 9 utakmica, broji ponovo.
a

aha ...

pre 12 meseci

pustio suzu penaltko jos jedan izmisljeni penal
D

Dokle vise

pre 12 meseci

OVO TREBA UEFI PRIJAVITI,DOKLE BRE VISE PENALA ZA JSD,CAK 6 PENALA U 7 MECEVA!
d

dezurn1kr1vac

pre 12 meseci

Pa kad igramo ofanzivno , kad non stop napadamo 🤷 Dobro je pa se ne dosudjuju penali van sesnaest 😉
O

Oftamolog

pre 12 meseci

...jesi video start?Da li se bilo ko bunio kod protivnika?Pod hitno na pregled....kod mene ☝️☝️☝️☝️☝️☝️ Kaži samo u kom rangu je bio penal prptiv Čukaričkog koji vam je sviran 🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂
h

hahahah kme kme

pre 12 meseci

svi penali su čisti, prijavljuju vaši redovno Lakoviću, ali gosn je nemoćan !!!
Š

Šljaka

pre 12 meseci

Naravno da su penali moguci i kontakti u šesnaest metra, kad borave igraci tamo skoro selu tekmu.
M

Mile led

pre 12 meseci

Zahid radi ono sto je potrebno, da iscenira penale
M

Milojko Arsenić

pre 12 meseci

Zahid klasa od igrača. Otimaj Duljaj.
M

Milojko Arsenić

pre 12 meseci

Zahid klasa od igrača. Otimaj Duljaj.
M

Mile led

pre 12 meseci

Otimaju samo lopovi...poput vas!
J

Japp

pre 12 meseci

Zasto redakcija suti o penalu za partizan.Ovaj trazi sam kontakt i samo se baca.Inace kad se svira za zvezdu pise se po sto clanaka.Ustanite delije vidite li da idu iste stvari kao sto su ukrali titulu grofu bozovicu.Samo se usutili i kukaju iz utakmice u utakmicu.Ovo je vise cirkus
P

Popsi

pre 12 meseci

Izgleda da je naređeno da jna uzme titulu.
G

GROBARI JUG....

pre 12 meseci

kakva igra našeg Partizana, svaki minut napad, akcija, šansa !!!
a

abc

pre 12 meseci

Gledali smo, protiv dece iz Danske niste pipnuli loptu, ne znate ni da li je bila dovoljno naduvana.
G

Gost99

pre 12 meseci

Hahahahah jesi ti ozbiljan
M

Mrrrrrr

pre 12 meseci

Brrrrrrrr 🥶🥶🥶
M

Mile led

pre 12 meseci

Otimaj
l

lopuze..

pre 12 meseci

...opet poklonjeni penali,jel vas bar malo sramota!
У

Урке

pre 12 meseci

Као да сам гледао пријатељску утакмицу
d

duh koji lebdi

pre 12 meseci

Zašto 👻 je ovako hladno 🥶🥶🥶
T

Taj Duh

pre 12 meseci

će vam staviti 🔒na celo Jugoslovensko Sportsko Društvo.
S

Sale Kg

pre 12 meseci

Penal, prelaz i crveni, titula je naša!
N

Navijači Zvezde

pre 12 meseci

Unistice nas sa ovim klimatskim promenama. Zašto je ovako hladno a tek početak oktobra??
N

Navijači Zvezde

pre 12 meseci

Unistice nas sa ovim klimatskim promenama. Zašto je ovako hladno a tek početak oktobra??
g

gooxy

pre 12 meseci

Ajde molim vas objasnjenje zasto ovo nije penal po vama
r

realnosttt

pre 12 meseci

Nije penal jer nije Bukari fauliran nego Zahid
b

bruka i sramota

pre 12 meseci

Svi u evropi gube jedino penaltizan nikad
k

kme kme plači mala plači

pre 12 meseci

penal je bio...i ne lupaj.
N

Naravno

pre 12 meseci

Da gube,jedini u Evropi Partizan ima pobedu.
g

gostttttttt

pre 12 meseci

Ajde nemojte se sprdati sa ovim narodom kakav je ono penal? I koji je ovo penal po redu postaje vise nego ocigledno
m

mile led

pre 12 meseci

Kakva igra, bravo momci. Otimaj Duljaj nameštenu titulu
M

Marinjo1

pre 12 meseci

Namestena titula uz 1,5 penala po utakmicu 🤣 bice po usima zbog ovakvog ponasanja. 3 derbijaaa 🤗🤗🤗
G

Gosttsog

pre 12 meseci

Na ovom klipu - https://www.youtube.com/watch?v=H9GosaJfzrY&ab_channel=Crvenazvezda na 10:10 o 10:30 gledajte lakrdiju jer ćete u tih 10 sekundi da vidite šta nije dosuđeno kao penal, da je gledao VAR situaciju, i da na kraju NIJE dosuđen penal. A onda pogledajte za šta JESTE dosuđen penal za Partizan na ovoj utakmici, na utakmici sa pre svega Radnikom, a onda i ostalima. Čisto da se vidi stepen lakrdije i sprdnje, i štita, i državne gurke i gurke iz saveza, ili odakle god. Ali ovo prevazilazi sve granice normalnosti i dobrog ukusa. Ja razumem da tu i tamo sudija pogura, ali da na svakoj utakmici izmisli penal, to ne razumem.
@

@gost...

pre 12 meseci

Brate to znaju svi,da im nije njihovih jsd sudija i poklonjenih penala sad bi bili zadnji na tabeli,oni samo kradjom mogu do pobede i nikako drugacije,ovo treba prijaviti uefi ceo nas fudbalski savez sto im ocigledno pomazu da vestacki pobedjuju ostrcujuci sve druge klubove sa nepostojecim penalima!
m

miki45

pre 12 meseci

Ovo stvarno postaje cirkus, svaka utakmica kad je egal njima se svira penal. Meni samo nije jasno dokle cete da zaludjujete ljude sa ovakvim tekstovima...svi znamo o cemu se ovde radi.
g

gejlija

pre 12 meseci

penal je bio čist!
P

PFC

pre 12 meseci

Nije egal nego mi napadamo 50 minuta a oni se brane sa 8 igraca u sesnajstercu.Ti ako to ne umes da razlikujes predji na golf.
d

dzodza

pre 12 meseci

Gde vam je vest tj članak da li je bio ili ne penal za partizan, kad se dosudi Zvezdi tu su članak do članka sram vas bilo
B

Baš

pre 12 meseci

Tako, ali ne samo ovde, nego na svim portalima. Ali to izađe, dok utakmica još traje.
M

Mareence

pre 12 meseci

Jel bio penal danas?
N

Nikola10101

pre 12 meseci

Vidim, Duljajevi štitovi su vrlo neprobojni.
O

Objekitvno

pre 12 meseci

Zahid zna fudbal, tehnika na zavidnom nivou za domace prilike, jedino sto su mu fizikalije malo slabije i cini se da je ponekad malo "lenj" , ali generalno, jedan od najboljih tehnicara u ligi svakako.
N

Nenad1246

pre 12 meseci

Poštenjačine. Tu je štit kad dodavanje u noge ne daje rezultate.
z

zovlinjo

pre 12 meseci

Duki Duljaje puni sve... dajte Bahara da se igramooo
a

as77

pre 12 meseci

Kad bi bila bolja odbramba i sirsa klupa bi ovo vec licilo na nesto..
L

Ljuljaj Duljaj

pre 12 meseci

+7 lepo lepo, samo gazi, tako cemo i komsinicu Micu !
J

Jelenko P

pre 12 meseci

Svaka cast na pobjedi.Jos jedno mucenje protiv ekipe iz donjeg dijela tabele.I kada treba da ovjere pobjedu Duljaj izvodi SVA TRI organizatora igre (Kanutea,Natha i Zahida)tako da Partizan u zadnjih petnaest minuta ne lici ni na sta.Mozda je to slucajno a naj vjerovatnije i nije bas.
Ž

ŽJ

pre 12 meseci

Je l' sad shvataš, sine?
D

Dejan.B

pre 12 meseci

Ocene fudbalera tim su iz proslog kola !
G

GostRadan

pre 12 meseci

Da, u proslom kolu nema tabele, sada ocene od proslog kola. Sad ce botovi da objasne da se u dva klika stize do ocena danasnje utakmice. U neka druga vremena, urednik i novinar bi na kolegijumu dobili ozbiljne kritike, a kako je sada, i da li uopste ima tih kolegijuma, na kojima se analizira napisano, to ne znam.
B

Bob.f

pre 12 meseci

Ozbiljan igrac. Bravo za Duljaja koji je uspeo da napravi ekipu niodcega...
G

Gostiona

pre 12 meseci

Dobra igra Zahida.Sve je radio kako treba i kad treba s loptom ali i bez lopte.Bravo.Penal cist!Natho lepo!Drugi gol iz lepe akcije,kontre neke!Samo nastavite s pobedama.
M

Mali jsd

pre 12 meseci

I Srpski fudbal place kada vidi ko je prvi...
O

Onaj

pre 12 meseci

Mali Argentinac, je smešan za ovog.
G

GeOs

pre 12 meseci

Deinstaliram aplikaciju... ovi preteruju sa ovim bolesnim velicanjem partizana...
G

Grajklula

pre 12 meseci

Natko zaplakao, upao mu kreč u oko..
b

brt

pre 12 meseci

motaj kablove gasi mesalicu
p

partizan le

pre 12 meseci

Sramota me ovakvih pobeda....
K

Komedijaaaa

pre 12 meseci

Da iscenira penaltizan ahahahhahaha
p

pregalac fudbalski

pre 12 meseci

Punjabi mc

PFK NIŠ

pre 12 meseci

Decko igra sve bolje, Natho je mnogo rastereceniji... Mnogo jaci kvalitet ima od ove smesne lige, odlican igrac!
M

Marinkovic55

pre 12 meseci

Zbog dešavanja u Izraelu, Superliga je odlučila da pokloni Nathu sedmi jubilarni penal ove sezone, bravo za potez
j

jsd zlo srbije

pre 12 meseci

Kakav izmisljen penal
D

DrvoMama

pre 12 meseci

Zahid od 5 Mil a ne to je Hvamg hahaha
Z

ZAHID

pre 12 meseci

zvezdaši na aparatima kad shvate koliko su jadni i gledaju MOĆNI PARTIZAN KAKO MELJE I STVARA PRELEPE AKCIJE!!!
N

Nija vam lako

pre 12 meseci

paralelni univerzum
S

Samo iz penala

pre 12 meseci

U ZADNJIH 6 UTAKMICA DOBILI CAK 5 PENALA,PA TO NEMA NIGDE U EVROPI!
i

iiii

pre 12 meseci

U decembru cete ove sve terati, kakav Zahid, pobeze kn kad ne legne prva plata
6

666

pre 12 meseci

joksooo turcinee
C

Cccc

pre 12 meseci

Au ljudi moji sta ovi rade. Gasi mesalicu motaj kablove. Ovo vise smisla nema.
S

Smejurija

pre 12 meseci

O penaltizane volimo te 🤣🤣 idemo NK Partizan mozete do drugog mesta ako na svakom mecu bude makar po penal a kad prigusti moze jos neki 🤣🤣
Z

Zahid

pre 12 meseci

Da iscenira penale
M

Mile led

pre 12 meseci

Zahid radi sve što je Partizanu potrebno! Da iscenira penale
M

Mile led

pre 12 meseci

Zahid radi sve što je Partizanu potrebno! Da iscenira penale
M

Mile led

pre 12 meseci

Zahid radi sve što je Partizanu potrebno! Da iscenira penale
K

Krem bananica

pre 12 meseci

Ljuljaj Duljaj!!!
j

jaaaaaaa

pre 12 meseci

i kako drugacije nego penaltizan,zar je neko sumnjao
У

Урке

pre 12 meseci

Ово као да је била пријатељска утакмица
P

Pustih suzu

pre 12 meseci

Emotivan izmisljeni penal natha penaltka
B

Babaroga

pre 12 meseci

Zahid strašan igrač
R

Roćko

pre 12 meseci

Slažem se. Iznudi penal i gde ga nema.