E, ovo je luda priča: Guti traži da ga ne zovu Guti

Vreme čitanja: 1min | čet. 05.12.19. | 21:45

Zadatak za trojicu Srba u Almeriji

Svašta ljudima pada na pamet, pa i to da zahtevaju da ih više ne zovu onako kako ih ceo svet oslovljava. Kompletnu karijeru Hoze Marija Gutjerez nosio je nadimak Guti, čak mu je isti bio ispisan na poleđini dresa dok je igrao za Bešiktaš, zvaničan Tviter nalog sadržao je te četiri reči donedavno, a onda je u glavi Španca nešto izgleda kvrcnulo, čim je zatražio od novinara da ga ubuduće oslovaljavaju punim imenom i prezimenom.

Možda je i malo podigao nos, posle sjajnog početka na klupi Almerije, s kojom je skupio osam bodova iz četiri utakmice, tek naslednik Portugalca Pedra Emanuela izričit je u stavu da ga ne zovu – Guti!?
Moje ime je Hoze Marija Gutjerez. Ne Guti“, rekao je 43-godišnji stručnjak koji je uspeo da pokrene Almeriju i sa njom najpre izbori remije sa Saragosom i Elčeom, da bi zatim slavio protiv Numansije i Tenerifa.

Izabrane vesti

Dovoljno za deobu drugog mesta na tabeli Segunde, sedam koraka iza vodećeg Kadiza, sa finim izgledima da se bori za plasman u Primeru.

Posle ovakvog zahteva baš nas zanima hoće li ovako zahtevan Guti biti i kad uđe u svlačionicu i, jednako bitno, kako će ga oslovaljavati srpski fudbaleri u Almeriji: golman Dragan Rosić, štoper Nikola Maraš i vezista Radosav Petrović. Ili za njih ovo pravilo ne važi?

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara