Komentari na vest

"Dzjubinjo", gol mašina specifičnog karaktera: Platio da bi dao gol svom klubu, Mančinija zvao biznismenom

Š

Škrabotina

pre oko 2 godine

Kad već uzimate Grofa u usta, on bi nam više pomogao (što se igračkog kadra tiče) nego bilo koje individualno pojačanje. Takodje, ako je Džuba tako lako pljuvao Manćinija, da li je Don Terzinjo dobro razmislio kako će komentarisati aktivnosti ovde?
C

Che T

pre oko 2 godine

Naravno da ga treba dovesti!!!I ne lupetajte,covek nije ni mator,niti je van forme i strasan fudbaler!!!Samo dovesti jos i krilo(Radonjic),zadnjeg veznog(Radoja),stopera(Veljkovica),moze i onaj mali Ado iz Serifa i OBAVEZNO jednog kreativnog vezistu jer nam igra,u potpunosti zavisi od Kange..Ali pre svega treba se zahvaliti Mrkeli na saradnji i dovesti Grofa za sportskog direktora!
A

Agumon

pre oko 2 godine

Nadimak -inho se daje za niske igrače, za visoke se na kraj dodaje -ao. Artem Dzyuba sa svojih 1.97m nikako ne može biti Dzyubinho
S

Savatije

pre oko 2 godine

Nije realno. Zamajavanje kao sa Prijovicem.
M

Mitt

pre oko 2 godine

Дзјуба може сам у шпицу, а ако се Охи разигра могу по потреби и у пару њих двојица да играју. Ако да Бог па дође Дзјуба Звезди би легао као ко кец на десет, а скочио би углед српског фудбала у Русији, а и то нам је јако потребно у данашњим и временима која долазе.
Z

Zvezdas79

pre oko 2 godine

Debelom Benu placati toliko da sedi na klupi vise od polovine utakmica, Piciniju da farba kosu i obilazi fzioterapeute, Falka da sedi na tribinama...jaooo u sta klub baca pare. Jedini koji opravdavaju visoke ugovore su Kanga, Sanogo i Dragovic.
I

ISPADE

pre oko 2 godine

i bolji fudbaler i veca faca od Ibre
W

Walldorf

pre oko 2 godine

Stvarno ne znam čemu sva ova halabuka oko Džjube. Još jedan "sidraš" koji nam, pored već dva, ne treba. Zvezdi je potrebno desno krilo visoke klase! Kao dokaz prilažem slučaj prvog strelca danskog prvenstva kog smo doveli. Čovek ne može biti na prošlosezonskom nivou jer nema brzih bočnih napadača koji bi ga "spajali sa golom". Isti slučaj je i sa Pavkovim. Dovodjenje Džjube bi imalo smisla samo ukoliko se planira dovodjenje kvalitetnih krilnih napadača. Bez toga, bilo bi to čisto bacanje para. Svaka čast Džjubi, no, već imamo, ponavljam, igrače njegovog profila. Sportski pozdrav!
Z

Zvezdas79

pre oko 2 godine

Doveli smo norvezanina, ali nije to..to, ipak je dosao iz amaterske lige, nije za vise.
d

drago10

pre oko 2 godine

zašto je onda doveden ako nije to to?
Š

Škrabotina

pre oko 2 godine

Ponavljam takvim poput tebe skoro dve godine (uzalud, na žalost) NE MOŽE BRZO DESNO KRILO DOKLE GOD POSTOJI KATAI!!! Realno, ne može ništa moderno i ofanzivno, dok se ne otkače i Ivanić i Katai jer njihovo igranje viktorije, soliranje, ševanje u prazno, i pipkanje lopte sedam puta po prijemu jednostavno nije kompatibilno sa brzinom, odnosno brzom igrom. Motika i (recimo) Randjelović bi mogli i te kako pored Kange sa Adoom i Sanogom iza, ali su ova dva putnika kroz vreme na Rajku svete krave.
D

Dusan Vs

pre oko 2 godine

Nikako ga dovoditi...
r

rebellion8888

pre oko 2 godine

Ne vidim zasto ne, kakvi su sve anonimusi dolazili za ogromne pare, koje si morao da trazis po yt-u da vidis ko su...sto se tice godina, da ima 29 niko ne bi ni spominjao Zvezdu, ima iskustvo i ako moze jednu sezonu kao starter, drugu sa klupe puna kapa.mi za igrace koji su za LS-a u najboljim godinama nemamo para...naravno da se dovede neko ko ce da mu centrira i ja mislim da mi jace pojacanje ne mozemo da uhvatimo nikako, ovo je samo sticaj okolnosti i ako se desi...bio bi dobar i za marketing a i dobar primer zvucnijim imenima za kasnije ako ispadne dobro...a sto se para tice, jeste skup ali danas se klinci koji nisu ni igrali seniorski fudbal prodaju za po par miliona, a dosao on ili ne, pare ce se potrositi svakako...tako da, ja sam za, ako ovo nije samo neka sprdnja cisto da se prica kako su rusi dobrodosli kod nas...
G

Gost jesam

pre oko 2 godine

Kakva legenda,iskeširao 120 000 evra da igra protiv Zenita,ha,ha,ha... Nisam znao za ovo!
R

Realan skroz

pre oko 2 godine

Nas Terza kao da igra Football manager... Pa malo je drugacije u realnom zivotu
c

crnaovca

pre oko 2 godine

Igrace iz ljubavi prema gazpromu
a

aahahahah cus

pre oko 2 godine

dzubinjo to je kao da kazes piter kraucinjo
v

v1ad

pre oko 2 godine

Dobar igrac, ali dovesti igraca u godinama, van forme, problematicnog karaktera, za 3X vece pare nego sto ti kljucni igraci imaju vec, na poziciji na kojoj imas vec igraca kog si jurio i cekao godinu dana... jel treba da nabrajam dalje razloge protiv dovodjenja Dzjube?
N

N1204

pre oko 2 godine

Ne mozes porediti Dzjubu koji je vrhunski fudbaler koji godinama igra Ligu Sampiona,igrao Svetsko prvenstvo i Ohija koji je do juce igrao u Norveskoj.Znaci ako postoji mogucnost, nema razmisljanja,i uzimaj ga,covek jak ko zemlja,odlicno igra okrenut ledjima golu,u skoku ubica...
Y

YayaT

pre oko 2 godine

Znaci po tebi ;Zvezdi bi bio problem njegov karakter, isti taj karakter koji nije bio problem da postane LEGENDA ruskog fudbala i igra uspesno sve ove godine za Zenit?Hm. Mator i nije igrao puno prosle godine? To je bio drugi argument..Koliko vidim odigrao je 25 utakmica/11 golova...Koliko ono bese godina ima Zlatan? Ah da,40...Koliko me pamcenje sluzi Zlatan je imao skoro tesku povredu, po drugi put u karijeri...Milanu i drugim top klubovima to nije smetalo, cak ni Zlatanov drazesni karakter...Kvalitet je kvalitet. Ne znam sta si se jos nalupao , garant si grobar koji je procitao Stanojev intervju pa si dosao ovde da mudrujes..
d

drago10

pre oko 2 godine

usporediti Zlatana i dzjubu je blago rečeno, neozbiljno
S

Srdjan88

pre oko 2 godine

Van forme a dao 13 golova i ima 10 asistencija. I to kada su mu minutuzau i ulogu smanjili jer znaju da mu ugovor istice.
G

Gost83

pre oko 2 godine

Ovo jedino ako Gazprom finansira...sto je lako moguce, cak sam siguran sada da je to u pitanju. Ali svakako odlican igrac, ako dodje.
G

Gost82

pre oko 2 godine

covece pricamo o coveku kao da je zvanicno vec obukao nas dres Polako bre ljudi verovatno je ceo posao na 50% tek
G

Gost789

pre oko 2 godine

Dzjuba stiže umesto Pavkova, ne znam što svi spominju Ohija. Da nam je bio umesto njega prošli bismo Rendžers glatko.
Š

Škrabotina

pre oko 2 godine

Možda u 1974 godini ili na Marsu.
E

Elektricar

pre oko 2 godine

Sta ucini Terzic jednom kratkom izjavom za koju sam vise ubedjen da je obicno hvalisanje nego nesto ozbiljno. Digao covek ceo ruski fudbalski svet na noge, a kako vidimo i politicare. Ako vam ovo nije pokazatelj kakvo je ime i velicina Artjom Dzjuba u Rusiji onda... Nadam se da ce "bombe" iz Rusije ovog leta vise da padaju ovde nego u Ukrajinu, ako me razumete, a ova bi bila atomska! Preporucujem domacim klubovima da pogledaju i Kingsa Kangvu iz tulskog Arsenala, posebno ako ispadnu iz lige, strasan igrac, prava kopija Kange, a trenira ga Grof Bozovic. Za male pare da uzmu strasnog i mladog igraca.
d

dejanera

pre oko 2 godine

To onaj sto navodno ima 22 godine?! Kad mu covek pogleda sliku nekako sam siguran da ih i ima! A Mozda se u toj Zambiji godine broje tek kad zavrsis osnovnu skolu?
d

drago10

pre oko 2 godine

zar nije ohi doveden kao vrhunski špic?! znači već idemo po drugog, terzina posla
G

GS

pre oko 2 godine

Ovo je Grofova preporuka, siguran sam da nece pogrijesiti. Miodraga Božovića za sportskog direktora CZ
m

milittao

pre oko 2 godine

druže, jel potreban Grof da bi ti predložio da dovedeš igrača koji je poznat u svetskim okvirima koga smo i mi laici gledali xy puta na TV? kao da je sad Grof otkrio toplu vodu, ako je menadžerski stručnjak neka nam predloži nekog anonimusa koji će ispasti top klasa. zaista glup komentar
@

@Militao

pre oko 2 godine

Pa grof je doveo, Kangu, Le Talleca i Uga
G

GS

pre oko 2 godine

@Milittao; zašto bi moj komentar bio glup? Ako i odluči da dođe u Crvenu Zvezdu siguran sam da neće doći zbog Mrkele, tebe ili mene, nego isključivo ako mu Grof da preporuku da bi za njega to bilo dobro, jer mu je vec nekoliko puta karijeru spasavao. Miodrag Božović je imao daleko manje promašaja kad je dovodio igrače u Zvezdu, nego Mrkela. Sa druge strane, izuzetno poznaje ruski fudbal i sigurno može tamo pronaći dosta dobre igrače koji bi na njegov poziv došli u Zvezdu, a za koje ni ti ni ja ne znamo, dakle ovo kako ti kažeš, anonimuse ( srpska riječ bi bila nepoznate) Pozdrav iz Republike Srpske Krajine…
V

Visitors

pre oko 2 godine

Pa rublja nije pala nego je ojačala koliko ja znam..
C

Cemu ovakvi tekstovi

pre oko 2 godine

za rad cega, zasto mora da se laze stalno u ovoj srb? Kao da smo mi neko i nesto,a niko smo i nista,niti nas ko u nesto ubraja. Stop lazima i narucenim tekstovima
n

nemanja1512

pre oko 2 godine

delice minutazu sa ohijem i pavkovom po 35 minuta svako.