Džan bi mogao nazad u Italiju

Vreme čitanja: 1min | pon. 08.07.24. | 11:11

Borusija nema ništa protiv prodaje iskusnog veziste

Neočekivano je upao na listu igrača koje je Julijan Nagelsman odabrao za Evropski šampionat, pošto se povredio Aleksandar Pavlović, a sada i pomalo iznenađujuća vest da bi tokom leta trebalo da napusti Dortmund. Emre Džan (30) je, navodno, na meti Napolija.

Istina, iskusni vezista je zimus bio u fokusu Napolitanaca, piše Bild, međutim nakon što je cela stvar utihnula i na klupu došao Antonio Konte, činilo se da je klub sa juga Italije odustao. Sada je jasno da nije. I da uskoro planira da krene u konkretnu akciju.

Izabrane vesti

Borusija nema ništa protiv prodaje Džana, jer reprezentativac Nemačke nema baš sjajne odnose sa navijačima, a i narednih dana očekuje se da na Vestfalenu bude predstavljen Paskal Gros (33). Sa Grosom, Ozdžanom, Enmečom i još nekim mladim igračima kojima treba pružiti šansu, imao bi Nuri Šahin preveliku gužvu na centralnim pozicijama u sredini terena.

S druge strane, Konteu je preko potreban širi roster na pomenutim pozicijama nakon što su ekipu napustili Pjotr Zelinski, Dijego Deme i Leander Dendonker.

Kada su finansije u pitanju, isti izvor tvrdi da bi Milioneri pristali na obeštećenje između 10 i 15 miliona evra...

Ono što se Antoniju Konteu posebno dopada, jeste činjenica da Džan ima iskustvo igranja u Seriji A, pošto je između 2018. i 2020. nosio dres Juventusa.


tagovi

Emre DžanLetnji prelazni rok 2024

Obaveštavaj me

Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara