Viktor Đekereš (©Reuters)
Viktor Đekereš (©Reuters)

Dvojke na Švedsku i Kamerun najviše vrede u Mozzartu

Vreme čitanja: 1min | pon. 14.10.24. | 10:17

Nigde nećete da nađete veće

Liga nacija u Evropi i kvalifikacija za Kup afričkih nacija na Crnom kontinentu su u epicentru fudbalskih dešavanja ovog ponedeljka. Za danas su bukmejkeri Mozzarta spremili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. U pitanju su dvojke na Švedsku u Estoniji i Kamerun u Keniji.

ESTONIJA – ŠVEDSKA (PONEDELJAK, 20.45), DVOJKA 1,27

Izabrane vesti

Šveđani su tek u C diviziji Lige nacija. Bore se sa Slovacima za prvo mesto u Grupi 1 i direktan prelazak u jaču grupu. Domaćin ima samo tri boda na kontu, pa je jasno da su Skandinavci favoriti u Talinu.U prvom meču ovih timova u Švedskoj, plavo-žuti su pobedili sa 3:0, a dva gola delo je sjajnog napadača lisabonskog Sportinga Viktora Đekereša.

KENIJA – KAMERUN (PONEDELJAK, 15.00), DVOJKA 1,85

Kamerunci imaju sedam bodova posle tri kola kvalifikacija za Kup afričkih nacija. Samo su primii jedan gol. Kenija ima četiri i bori se za drugo mesto sa Zimbabveom. U duelu ovih selekcije pre tri dana Neukrotivi Lavovi su slavili sa 4:1. Očekuje se jači otpor Kenijaca u Kampali. Prva zvezda ove selekcije je napadač katarskog Al Duhaila Majkl Olunga, jedini strelac u prvom odmeravanju snaga ovih selekcija.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.



tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara